Apple представила робочу станцію Mac Studio на платформі M3 Ultra

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
dimadamage2
Junior

Повідомлення

Пропоную обговорити Apple представила робочу станцію Mac Studio на платформі M3 Ultra

мрію про часи коли можна буде купити Mac studio для того щоб грати в кс2 з 400ФПС і не треба буде розбиратись в материнках памяті і прочій куєті
ITS JUST WORKS!
7mindfields
Member

Повідомлення

dimadamage2: 06.03.2025 11:15 Пропоную обговорити Apple представила робочу станцію Mac Studio на платформі M3 Ultra

мрію про часи коли можна буде купити Mac studio для того щоб грати в кс2 з 400ФПС і не треба буде розбиратись в материнках памяті і прочій куєті
ITS JUST WORKS!
:facepalm:
Scoffer
Member

Повідомлення

От чому аплє можуть засунути бж всередину своїх коробочок, а всі інші не можуть? Що за нездорова фігня?
item2
Member

Повідомлення

dimadamage2
Можна завжди прийти в перевірений магазин і попросити готовий якісний комп в зборі, щоб не паритися.
Denis_Ruban
Junior

Повідомлення

dimadamage2: 06.03.2025 11:15 мрію про часи коли можна буде купити Mac studio для того щоб грати в кс2 з 400ФПС і не треба буде розбиратись в материнках памяті і прочій куєті
ITS JUST WORKS!
Не той форум, щоб таке заявляти.

Недавно збирав ПК знайомому, так щоб все по феншую, так як не всі задачі виконує його Macbook. Йому залізо
не цікаве в принципі, але завжди є ті, до кого можна звернутись. Для когось взяти CPU в руки, зібрати все докупи, підкрутити
таймінги DRAM лише по кайфу.

Всі люди різні, а з "саркастичними підколками" показувати свою унікальність - це вже сфера політиків "зеленої" партії. Це недобре,
дуже недобре :spy:
dimadamage2
Junior

Повідомлення

Denis_Ruban: 06.03.2025 11:57
dimadamage2: 06.03.2025 11:15 мрію про часи коли можна буде купити Mac studio для того щоб грати в кс2 з 400ФПС і не треба буде розбиратись в материнках памяті і прочій куєті
ITS JUST WORKS!
Не той форум, щоб таке заявляти.

Недавно збирав ПК знайомому, так щоб все по феншую, так як не всі задачі виконує його Macbook. Йому залізо
не цікаве в принципі, але завжди є ті, до кого можна звернутись. Для когось взяти CPU в руки, зібрати все докупи, підкрутити
таймінги DRAM лише по кайфу.

Всі люди різні, а з "саркастичними підколками" показувати свою унікальність - це вже сфера політиків "зеленої" партії. Це недобре,
дуже недобре :spy:
Я купив дорогу материнську плату , виявилось що треба новий блок живлення для неї , купив дорогу памʼять , виявилось вона не підходить до конкретно цієї материнської плати … тепер все треба продавати зі знижкою. Не можу нарадуватись
nazar-pc
Member

Повідомлення

Версія з 512ГБ оперативної пам'яті буде розлітатися як гарячі пиріжки, ті хто працюють з AI мабуть у захваті
dext
Member

Повідомлення

dimadamage2: 06.03.2025 13:03 Я купив дорогу материнську плату , виявилось що треба новий блок живлення для неї , купив дорогу памʼять , виявилось вона не підходить до конкретно цієї материнської плати … тепер все треба продавати зі знижкою. Не можу нарадуватись
Які часи - такі і споживачі: раніше в мануалі до авто писали як полагодити карбюратор, а тепер - що не пожна пити рідину для склоомивача :rotate:
dimadamage2
Junior

Повідомлення

А уявіть якби смартфони продавали б тільки запчастинами , оце було б класно , екран окремо , пластмасовий корпус окремо , батарею можна найдешевшу , не вибухне ж
Afit
Member

Повідомлення

dimadamage2: 06.03.2025 11:15 Пропоную обговорити Apple представила робочу станцію Mac Studio на платформі M3 Ultra

ITS JUST WORKS!
Перед вами типовий яблодрочер :yes:
dimadamage2
Junior

Повідомлення

Afit: 06.03.2025 13:42

ITS JUST WORKS!
Перед вами типовий яблодрочер :yes:
Так класно коли треба 100 годин дивитись як налаштувати гру щоб було 60 фпс , і так само в кожній програмі , віндовс це реально про сервіс для споживачів, незабутні враження
Denis_Ruban
Junior

Повідомлення

dimadamage2: 06.03.2025 13:03 Я купив дорогу материнську плату , виявилось що треба новий блок живлення для неї , купив дорогу памʼять , виявилось вона не підходить до конкретно цієї материнської плати … тепер все треба продавати зі знижкою. Не можу нарадуватись
Зі збіркою ПК є свої нюанси, для того це й справа для ентузіастів, для яких факт можливості вибору і налаштування "під себе" перекриває можливі негаразди при "нестиковці" комплектуючих. Щоб цим займатись без нюансів, необхідно любити справу, цікавитись, читати літературу.
Якщо це не цікаво, завжди можна в когось запитати або ж замовити готову збірку. І тут на форумі можна запитати, буде багато коментів/відповідей не по темі, але
й знайдуться ті, хто дасть грунтовну відповідь/підказку без негативу. Я і сам не раз задавав питання і отримував корисні підказки.
У мене з моїм досвідом десяток збірок вперше були проблеми з платформою SP3. Вперше довелось грунтовно вивчати мануал матплати, щоб розібратись, як усе працює.
Але не жаліюсь, це мій вибір не дуже популярного заліза з мінімумом інформації в мережі. Навпаки, отримав ще більше досвіду і знань, а це завжди цінність. Починав "свій ентузіазм" без будь-якого розуміння справи з дешевої платформи LGA-2011, щоб мінімізувати можливі фінансові ризики. Гарний вибір, ця платформа багато чому навчила, в тому числі перешивати BIOS програматором.
apachx
Junior

Повідомлення

nazar-pc: 06.03.2025 13:36 Версія з 512ГБ оперативної пам'яті буде розлітатися як гарячі пиріжки, ті хто працюють з AI мабуть у захваті
Так і є. З двома M3 Ultra 512 ГБ Mac Studios можна без особливих проблем запустити вдома повний неквантований DeepSeek R1 (квантизація - це процес стиснення моделі шляхом зменшення точності чисел (наприклад, з 16-бітних до 4-бітних), що знижує вимоги до пам’яті та обчислень, але може погіршити якість результатів). Погратися в домашніх умовах з повноцінним DeepSeek R1, який має оригінальну точність (FP16, FP32) і максимальну якість, на системі дешевшій за 10к => це, як на мене, прорив.
tornadox
Member

Повідомлення

Scoffer: 06.03.2025 11:26От чому аплє можуть засунути бж всередину своїх коробочок, а всі інші не можуть? Що за нездорова фігня?
Зображення
По тій же причині що вони продають готовий виріб, і в випадку поломки вони єдині хто буде вирішувати чи це гарантійний випадок. Наприклад, перехід на type-c дуже сильно б'є по доходам епл, так як я дає можливість купляти аксесуари в конкурентів.
talex
Junior

Повідомлення

apachx: 06.03.2025 14:15
nazar-pc: 06.03.2025 13:36 Версія з 512ГБ оперативної пам'яті буде розлітатися як гарячі пиріжки, ті хто працюють з AI мабуть у захваті
Так і є. З двома M3 Ultra 512 ГБ Mac Studios можна без особливих проблем запустити вдома повний неквантований DeepSeek R1 (квантизація - це процес стиснення моделі шляхом зменшення точності чисел (наприклад, з 16-бітних до 4-бітних), що знижує вимоги до пам’яті та обчислень, але може погіршити якість результатів). Погратися в домашніх умовах з повноцінним DeepSeek R1, який має оригінальну точність (FP16, FP32) і максимальну якість, на системі дешевшій за 10к => це, як на мене, прорив.
один Mac Studio Apple M3 Ultra chip with 32-core CPU, 80‑core GPU, 32-core Neural Engine
512GB unified memory
1TB SSD storage
9499 уе там без налогов
dimadamage2
Junior

Повідомлення

tornadox: 06.03.2025 14:50
Scoffer: 06.03.2025 11:26От чому аплє можуть засунути бж всередину своїх коробочок, а всі інші не можуть? Що за нездорова фігня?
Зображення
По тій же причині що вони продають готовий виріб, і в випадку поломки вони єдині хто буде вирішувати чи це гарантійний випадок. Наприклад, перехід на type-c дуже сильно б'є по доходам епл, так як я дає можливість купляти аксесуари в конкурентів.
Це буде РСП , прицеп , макбук краще
tornadox
Member

Повідомлення

dimadamage2: 06.03.2025 14:57Це буде РСП , прицеп , макбук краще
не зрозумів

Відправлено через 16 хвилин 10 секунд:
dimadamage2: 06.03.2025 11:15мрію про часи коли можна буде купити Mac studio для того щоб грати в кс2 з 400ФПС і не треба буде розбиратись в материнках памяті і прочій куєті
ITS JUST WORKS!
Називається PS5 або Xbox Series X - Купляєш і є гарантія що 10 років там можна буде грати нові і старі ігри.

Відправлено через 3 хвилини 16 секунд:
dimadamage2: 06.03.2025 13:03Я купив дорогу материнську плату
це №1 помилка профана, одразу видно що ви не пробували розібратися в темі, а просто начиталися місцевих диваків з їх необґрунтованими потребами :gigi: .
Я би радив почати з пошуку статей на тему "ПК місяця" і вже збирати.
KimRomik
Member

Повідомлення

ITS JUST WORKS!
і довговічність у них буде як у ноутів, а ремонт буде коштувати як половина нового
tornadox
Member

Повідомлення

KimRomik: 06.03.2025 15:29і довговічність у них буде як у ноутів, а ремонт буде коштувати як половина нового
якщо акуратно поводитися з технікою з яблучком ззаді, то плюсом буде що ви її зможете продати за 60-80% вартості навіть через 3 роки. Завжди знайдуться ті хто хочуть виглядати багатше чим вони є насправді, а застарілість та обмеження "заліза" їх не хвилює від слова зовсім. Перевірено на власному досвіді.
Відповісти