_VlaD_: ↑
23.02.2025 23:21Цікаво. Той ліхтар у мене років три. Постійно користуюсь. А тут хтось без аргументів робить заяву що то лайно. Той ліхтар з нормальними аккумуляторами коштує менше штуки гривень. Корпус - алюміній. Але, Барбарис схоже з того самого притулку що і Хотспур. Їх там клонують мабуть.
Я аргументував чуму мій ліхтар краще ніж той що був за посиланням на розетці. Ємність батареї, вага.
І тут заходять два дурачка і кажуть що це лайно.
Аргументи які?
У вас той ліхтар є?
Ви ним користувались?
Два місцевих дурачка - Хотспур та Барбариска.
Саме такий - ні, а купу подібних лінзовиків, як налобних, так і ручних, в руках тримав, інколи допомогав колегам лагодити:
- пластик (який може бути у самих неочікуваних місцях) дешевий, тріскається від ударів і просто часу. Конструкція в цілому звичайно зроблена ненадійно. Токарка теж погана, різьби нарізані ябияк, замість анодування часто фарба.
- нормального вологозахисту немає.
- відведення тепла - як пощастить. Може бути посереднє, через дешеву алю зірку на корпус або його частину, або погане, через повітряні прошарки.
- контакт реалізовано через сраку, і через півроку-рік у щасливого володаря починається регулярний секс з його рандомним пропаданням. І у більшості випадків воно повністю лікується лише придбанням нового ліхтаря.
- світло або синюшне, або холодно-нейтральне, часто із зеленню (на діодах тех економлять). Низький CRI, низькочастотний ШІМ і артефакти від лінзи у комплекті. Вдаль світить погано - проекцію світлодіоду видно далеко, але вона майже безкорисна.
- Управління найпростіше з промотуванням режимів для вимкнення (добре, якщо без стробів).
- у разі серйозної поломки ремонтопридатність низька, запчастин немає (крім канібалізації попередників)
Відправлено через 4 хвилини 48 секунд:
Mr_Volan: ↑
02.03.2025 11:17його мінус - оптика. рефлектор все таки дає невеликий хот-спот, та малу бокову засвітку, що є не дуже файно для роботи в ближньому полі. налобний ліхтар повинен давати широкий хот-спот, для комфортної роботи
Дрібний рефлектор дає великий хотспот. Естети можуть заматувати скло чи поставити тір оптику.