Технологія масштабування AMD FSR 4 на момент релізу буде доступна більш ніж у 30 іграх

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Kotya
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Технологія масштабування AMD FSR 4 на момент релізу буде доступна більш ніж у 30 іграх

Ну і добре.

Але як на мене, то головне - кількість відеокарт на полицях...
ZSX
Member

Повідомлення

А потім прогери додадуть цю технологію... як додадуть, ну, як завжди.
Я спочатку не міг зрозуміти чого в деяких іграх (Unknown 9, The Quarry) у роликах на рушії гри якась дивна картинка - купа артефактів, особливо навколо голів персонажів і все це на мильному фоні, або напівпрозорі сірі квадрати по півтори сантиметри в різних місцях, а потім зрозумів)) у роликах вмикається ця прекрасна технологія, хоч я її вимкнув у налаштуваннях. Дякую, таке мені не треба, хоч 4-ої, хоч 15-ої версії.
Skiff93
Member

Повідомлення

ZSX: 28.02.2025 10:42 А потім прогери додадуть цю технологію... як додадуть, ну, як завжди.
Я спочатку не міг зрозуміти чого в деяких іграх (Unknown 9, The Quarry) у роликах на рушії гри якась дивна картинка - купа артефактів, особливо навколо голів персонажів і все це на мильному фоні, або напівпрозорі сірі квадрати по півтори сантиметри в різних місцях, а потім зрозумів)) у роликах вмикається ця прекрасна технологія, хоч я її вимкнув у налаштуваннях. Дякую, таке мені не треба, хоч 4-ої, хоч 15-ої версії.
90% що актуальним драйвером все фікситься.
Vlaad13
Member

Повідомлення

перемога :super:
але поки що тільки для панів власників нової серії :laugh:
s1nedus
Member

Повідомлення

Щас понабегут фаны натива... Или они только в зелёных темках ноут про фальшивые кадры?
Kopstr
Member

Повідомлення

Получается владельцы 7900xtx в пролете?:) :rotate:
ZSX
Member

Повідомлення

Skiff93: 28.02.2025 11:12
ZSX: 28.02.2025 10:42 А потім прогери додадуть цю технологію... як додадуть, ну, як завжди.
90% що актуальним драйвером все фікситься.
Навряд, The Quarry давно вийшла, а драйвер останній був на той час. Перевіряти все одно не має бажання.

Відправлено через 3 хвилини 38 секунд:
Kopstr: 28.02.2025 11:31 Получается владельцы 7900xtx в пролете?:) :rotate:
Зависит сугубо от цены. Как владелец 7900 XTX я уже ~1,5 года наслаждаюсь играми, а не жду очередного "снижения цен", не дождался просто. Взял за 45к.

Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
s1nedus: 28.02.2025 11:30 Щас понабегут фаны натива... Или они только в зелёных темках ноут про фальшивые кадры?
Судя по минусам набежали фанаты мыла и артефактов :rotate:
Kopstr
Member

Повідомлення

ZSX
Я про новый FSR имел ввиду ) вроде ходили слухи что обещали как то и на 7900 карты завезти.
man1242
Member

Повідомлення

Kopstr: 28.02.2025 11:31 Получается владельцы 7900xtx в пролете?:) :rotate:
Да, скорость ии модели у рдна3 слишком малая для реализации работы фср4

Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
Kopstr: 28.02.2025 11:39 ZSX
Я про новый FSR имел ввиду ) вроде ходили слухи что обещали как то и на 7900 карты завезти.
Только для рдна4, владельцы легаси карт в пролете, тем более рх7000 провальная линейка и проще ее похоронить
Востаннє редагувалось 28.02.2025 12:03 користувачем man1242, всього редагувалось 1 раз.
zalizo_org
Member

Повідомлення

Для чого в Quаrry апскейл?
ZSX
Member

Повідомлення

zalizo_org: 28.02.2025 11:53
Для чого в Quаrry апскейл?
Це питання до розробників гри* - чому цей апскейл вмикається у роликах на рушії, коли я його вимкнув у налаштуваннях.
Yaroslav308
Member

Повідомлення

ZSX: 28.02.2025 10:42 Я спочатку не міг зрозуміти чого в деяких іграх (Unknown 9, The Quarry) у роликах на рушії гри якась дивна картинка - купа артефактів, особливо навколо голів персонажів і все це на мильному фоні, або напівпрозорі сірі квадрати по півтори сантиметри в різних місцях, а потім зрозумів)) у роликах вмикається ця прекрасна технологія, хоч я її вимкнув у налаштуваннях. Дякую, таке мені не треба, хоч 4-ої, хоч 15-ої версії.
Лол, это называется Depth of Field, и она артефачит на волосах и тонких объектах. Квадраты тоже около волос?
ZSX: 28.02.2025 10:42 а потім зрозумів)) у роликах вмикається ця прекрасна технологія, хоч я її вимкнув у налаштуваннях
Позвольте спросить, какую прекрасную технологию вы отключали в The Quarry, если там нет ни DLSS, ни FSR?
Злые разработчики тайком включают FSR. :lol:
ZSX
Member

Повідомлення

Yaroslav308: 28.02.2025 12:29
ZSX: 28.02.2025 10:42 Я спочатку не міг зрозуміти чого в деяких іграх (Unknown 9, The Quarry) у роликах на рушії гри якась дивна картинка - купа артефактів, особливо навколо голів персонажів і все це на мильному фоні, або напівпрозорі сірі квадрати по півтори сантиметри в різних місцях, а потім зрозумів)) у роликах вмикається ця прекрасна технологія, хоч я її вимкнув у налаштуваннях. Дякую, таке мені не треба, хоч 4-ої, хоч 15-ої версії.
Лол, это называется Depth of Field, и она артефачит на волосах и тонких объектах. Квадраты тоже около волос?
ZSX: 28.02.2025 10:42 а потім зрозумів)) у роликах вмикається ця прекрасна технологія, хоч я її вимкнув у налаштуваннях
Позвольте спросить, какую прекрасную технологию вы отключали в The Quarry, если там нет ни DLSS, ни FSR?
Злые разработчики тайком включают FSR. :lol:
Квадраты по всему экрану, и только в роликах. В самой игре не было ни разу.
в The Quarry, если там нет ни DLSS, ни FSR? - Хм, ошибочка вышла? Не помню, заново проверять не буду.
neonglaу
Member

Повідомлення

Як ви оцінили технологію на вк яких ще нема в продажу?
bez5dva
Member

Повідомлення

сможет ли новый фср местами улучшать нэйтив, как это делает длсс4?
если нет, то обычная 4070 + длсс4 будет предпочтительнее любой амд видеокарты лол
timetron666
Member

Повідомлення

bez5dva: 28.02.2025 13:32 сможет ли новый фср местами улучшать нэйтив, как это делает длсс4?
если нет, то обычная 4070 + длсс4 будет предпочтительнее любой амд видеокарты лол
Думаю ні! У radeon все робиться, через одне місце і це на завжди!
YumaX
Member

Повідомлення

Спробував fsr на CCD2, так кадрів більше але якесь желе виходить, виставив високі + текстури, деталізацію і ще кілька параметрів на ультра і вуаля, все плавно, гарно і фпс норм, ну нахіба ці псевдо технології :-/
zalizo_org
Member

Повідомлення

bez5dva: 28.02.2025 13:32 сможет ли новый фср местами улучшать нэйтив, как это делает длсс4?
Ти береш до уваги тільки один параметр у порівнянні. Для повноцінного порівняння слід враховувати і інші технології, а також те, що на AMD вони гарантовано будуть апдейтитися і додаватися. Плюс 12GB накладає на життєвий цикл карти доволі жорсткі часові рамки. Так само не враховування чистої продуктивності при порівнянні теж робить його луде поверхневим і суб'єктивним.
Vlaad13
Member

Повідомлення

zalizo_org: 28.02.2025 14:40
Ти береш до уваги тільки один параметр у порівнянні. Для повноцінного порівняння слід враховувати і інші технології, а також те, що на AMD вони гарантовано будуть апдейтитися і додаватися. Плюс 12GB накладає на життєвий цикл карти доволі жорсткі часові рамки. Так само не враховування чистої продуктивності при порівнянні теж робить його луде поверхневим і суб'єктивним.
12 гігів ховають усі кому не лінь але навіть 3080 з 10 гігами все ще краще 6800хт з 16 гігами :laugh:
бо коли чіп не тягне - ніяка пам'ять не врятує
Alex Pepper
Member

Повідомлення

Почему на старые видеокарты Nvidia поддержку не завезли?! Зрада! :gigi:
Відповісти