Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
Hotspur
Member

Повідомлення

stdem777: 21.02.2025 03:07 Глянь какие цапы он модернизирует и можно начать с одного из таких в обычном заводском исполнении. Комменты покури под его видео. Ссылка на его лох есть в профиле ютуба. Но а вообще я не понимаю, зачем какой-то невнятный ЦАП, имея такую крутую аудио карточку. Как вариант отдай ему ее на модернизацию и толку от этого будет больше, тнм более это очень уважаемый спец в теме цапов и карточек
роль ЦАП дуже переоцінена. треба дивитись що у нього за система взагалі
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 21.02.2025 08:59роль ЦАП дуже переоцінена. треба дивитись що у нього за система взагалі
Він не для себе робить, люди задоволені, саундтести до та після є на каналі, але слухати їх на колонках Свен або на встрійці нема сенсу
stdem777
Junior

Повідомлення

А говорил новичок))) просто сделай волевое решение, я думаю ты уже сделал выбор)
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 21.02.2025 09:17але слухати їх на колонках Свен або на встрійці нема сенсу
золоті слова
Hotspur
Member

Повідомлення

сподобався трек :beer: є в ньому шось типу з 80 :shuffle:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 23.02.2025 09:03сподобався трек
Вокал цікавий, цими нотками стриманого надриву чимось мені Portishhead нагадали та трохи Amy Winehouse
спойлер

Rezvan
Member

Повідомлення

lewerlin: 17.02.2025 20:10
MSiAventador: 17.02.2025 12:17Мені не безпідставно здається що будь-який ЦАП на АК4493 і детальніше і дешевше за початковий більш дорогий R2R.
Але у АК4493 не буду дрейфу резисторів з часом.
АКшки плоскі, котрі слухав. Видимо фірмовий "почерк". Навіть Сябри, та блін навіть цирруси, вміють в драйв, в порівнянні. По детальності сябри трішки краще.
АК зайде любителям спокійного, ІМХО.
Як власник DIY цапу Wiz на АК4399 дуже не погоджуюсь з вами))
Багато чого слухав, обрав саме цей :beer:

https://hi-fi-forum.net/publish/preview/161
Hotspur
Member

Повідомлення

Rezvan: 23.02.2025 12:34Як власник DIY цапу Wiz на АК4399 дуже не погоджуюсь з вами
ніщо не істина саме по собі і все залежить від обставин
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 23.02.2025 09:03є в ньому шось типу з 80

От тобі ще з цікавого жіночого, застряло з вчора в плейлісті
спойлер
feson
Member

Повідомлення

Ось також жива классика..
Radio Bay
Member

Повідомлення

Rezvan: 23.02.2025 12:34Як власник DIY цапу Wiz на АК4399 дуже не погоджуюсь з вами
Ну, цапи за 1,5К то окрема тема )
feson: 23.02.2025 21:27Ось також жива классика..
Гилмора впізнаю з першої ноти :)
Rezvan
Member

Повідомлення

Radio Bay: 24.02.2025 13:47
Ну, цапи за 1,5К то окрема тема )
feson: 23.02.2025 21:27Ось також жива классика..
Гилмора впізнаю з першої ноти :)
Мова звісно не про ціну бо гроші самі по собі не грають, питання якості реалізації...
Я зустрічав дуже багато мультибітів а також не менше дельт, які при якісному виконанні звучать просто прекрасно :beer:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Rezvan: 24.02.2025 17:12Мова звісно не про ціну бо гроші самі по собі не грають, питання якості реалізації...
Звісно, ціна не має прямої залежності з якістю. Ціна лише відкриває більше можливостей у якісній реалізації, але там вже здебільшого люди слухають та покупають звук, маючи певний досвід та смак. Дешеві цапи, особливо китайські, роблять аби купили, бо там люди купують цап-коробочку, а не звук. В самого була досить непогана ДС, от не було претензій, але Pegasus за ті ж гроші підкорив напором та драйвом і я не можу сказати, що він ліпший, просто він мені більше подобається. Тут вже боротьба концепцій та смаку. Так що гарною ДС мене не здивувати, звісно і АК такі є, я з АК мало зустрічався
Ostin
Member

Повідомлення

Все це вовтузіння з аудіо приладдям має один гарний побічний ефект - ти збагачуєш свою аудіотеку випадковими знахідками. Я от клавку додав, що вище постили) Ще інших заціню згодом)
Radio Bay
Member

Повідомлення

Ostin: 25.02.2025 11:44Все це вовтузіння з аудіо приладдям має один гарний побічний ефект - ти збагачуєш свою аудіотеку випадковими знахідками

Є таке, абсолютно несподіваними, багато цікавої музики проходить повз нас і не попадає загальній інформаційній простір. Зачипився за трек, Ютьюб, торренти, спільні проекти. Нема на торрентах - Discolog -> Album list, Google: [name] flac. В цьому не трендовому просторі дуже багато всякого цікавого, що існує поза трендами. От, наприклад, цілий пласт європейського дуже різного музона поза чартами, тільки копай, це німці, несподівано, хоча там у таких проектах все вже настільки інтернаціоналізовано, що немає різниці звідкіля
спойлер
DEVES
Member

Повідомлення

Давно подписан на эти каналы, поэтому рекомендую
https://www.youtube.com/@MyAnalogJournal
https://www.youtube.com/@HISessions/videos
konb999
Member

Повідомлення

Hotspur: 21.02.2025 08:59
stdem777: 21.02.2025 03:07 Глянь какие цапы он модернизирует и можно начать с одного из таких в обычном заводском исполнении. Комменты покури под его видео. Ссылка на его лох есть в профиле ютуба. Но а вообще я не понимаю, зачем какой-то невнятный ЦАП, имея такую крутую аудио карточку. Как вариант отдай ему ее на модернизацию и толку от этого будет больше, тнм более это очень уважаемый спец в теме цапов и карточек
роль ЦАП дуже переоцінена
Потужно! :lol:
Це напевно таких як у тебе цапів.
lewerlin
Member

Повідомлення

Народ, в кого хороша ДС, ну і Radio Bay з "мультиком". На тест компресії
спойлер
Radio Bay
Member

Повідомлення

lewerlin
Честно говоря, не сильно понимаю суть компрессии, слышал звон, да не знаю, где он. Такое впечатление, что бумбокс играет. Глубины звука, обертонов, жира, объема вообще нет. Вот бумбокс - первое, что пришло в голову. По глубине сцены вглубь, нет, всё в одну линию, нет эшелонирования, плоско и дудки почему-то то из левого, то из правого канала, так особо и не припомню, чтоб делали, чтоб прямо из колонки, обычно чуть к центру смещают и задвигают вглубь
По дудками
Зображення
Сейчас дудки на 1, 2, а обычно крайние дудки где-то на 3, 4, не в самый край
tablestikus
Member

Повідомлення

lewerlin
мені деталізації в твоєму лінку не вистачило, досить плоско все
Відповісти