be quiet! підготувала до релізу серію процесорних кулерів Pure Rock 3

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Vlaad13
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити be quiet! підготувала до релізу серію процесорних кулерів Pure Rock 3
буде по ціні двох атсасинів :laugh:
CeyToyy
Junior

Повідомлення

Цікаво чи вийде нова серія Dark в цьому році хмм
Nikolay Yeryomenko
Member

Повідомлення

Vlaad13
Добре що без всяких контактних рамок як у Artic, це великий плюс. Ще писали що у Deepcool вентилятори погані.
Барбарис
Member

Повідомлення

Vlaad13: 26.02.2025 11:17 Пропоную обговорити be quiet! підготувала до релізу серію процесорних кулерів Pure Rock 3
І не дотягнуться по продуктивності до фантомів від Thermalright :gigi:
byaka
Member

Повідомлення

Барбарис: 26.02.2025 16:41
Vlaad13: 26.02.2025 11:17 Пропоную обговорити be quiet! підготувала до релізу серію процесорних кулерів Pure Rock 3
І не дотягнуться по продуктивності до фантомів від Thermalright :gigi:
Ось тiльки якicть у Thermalright значно гiрша.
Був у мене thermalright peerless assassin який прийшов з погнутим крiпиленням, а через пiв року кулер почав дзижчати.
Барбарис
Member

Повідомлення

byaka, дорожчі Thermalright по якості прекрасні, починаючи від фантома точно. Pure Rock така сама шляпа як peerless чи 9 від нокти. Вони додали Pro, але які вони будуть нічого не зрозуміло. Але навіть шедоу чи дарк рок не останніх релізів - так собі.
VladimirV
Member

Повідомлення

Nikolay Yeryomenko: 26.02.2025 13:54 Vlaad13
Добре що без всяких контактних рамок як у Artic, це великий плюс. Ще писали що у Deepcool вентилятори погані.
А в чому плюс? У мене був фрізер 36 з контактною рамкою під інтел - щось не в'їхав, в чому мінус? Що окремо не треба купляти
Барбарис чому PA120 "Шляпа"?
Nikolay Yeryomenko
Member

Повідомлення

VladimirV: 26.02.2025 20:48А в чому плюс? У мене був фрізер 36 з контактною рамкою під інтел - щось не в'їхав, в чому мінус?
Ну бачиш be quiet так не роблять і ніхто так не робить, бо контактну рамку краще купити і поставити одну і один раз, а не мати 150 різних до кожної системи охолодження.
VladimirV
Member

Повідомлення

Nikolay Yeryomenko
У фрізера рамка = кріплення. Тому так, інший кулер туди не поставити. З іншого боку, умовний інший кулер теж не поставити на чуже кріплення, у всіх очевидно свої розміри. Тому це не мінус. Єдиний мінус для зовсім домогосподинь - це зняття стандартного прижиму.
Великий плюс - це усунення можливих вигинів кришок проца сокета 1700, як наслідок покращення температур. Для прошарених це економія, для чайників, які б ніколи рамку не купували, це просто мінус можлива деформація кришки. Такий собі недолік.
спойлер
Nikolay Yeryomenko
Member

Повідомлення

VladimirV
Ставиш Thermalright lga1700-bcf, ставиш кулер або водянку. Що ти там разом з Акртиком ще придумуєш?
VladimirV
Member

Повідомлення

Nikolay Yeryomenko
А навіщо з ним разом щось придумувати... з ним просто в комплекті рамка йде :pray:
У мене був 2 місяці 12400Ф в розгоні з ним, прекрасно працював. Рамка повністю алюмінієва, така ж як термалрайт, тільки значно крупніше.
Зараз 14600кф з термалрайт рамкою і па120. Нащо водняку ліпити на рамку-кріплення від другого кулера? Де логіка?
Nikolay Yeryomenko
Member

Повідомлення

VladimirV: 26.02.2025 21:39Нащо водняку ліпити на рамку-круплення від другого кулера? Де логіка?
Де логіка я тобі вже написав: одна рамка, ставиш один раз і не чіпаєш. Не роби з себе ідіота.
VladimirV
Member

Повідомлення

Nikolay Yeryomenko
Зрозумів, типово упертий. його рамка йде як 2 в 1 тобто і кріплення теж. Для мене це очевидна єкономія, як мінімум. За таку ціну як він коштував, немає в нього мінусів, це бонус. Його теж можна раз поставити, і все. Звичайно з будь-яким іншим кулером ти б теж знімав кріплення :D
Далі незнаю про що балакати з людиной, яка собі щось в голову вбила. Страшний мінус кулера, що інженери кріплення з рамкою сумістили, хоча це по факту плюс для звичайних користувачів.
Відповісти