Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Барбарис
Member

Повідомлення

leif, просто виглядає ніби вони десь його з дрона палили та знали маршрут. Він же за будинку виїхав.
_VlaD_
Member

Повідомлення

Барбарис: 25.02.2025 19:17 leif, просто виглядає ніби вони десь його з дрона палили та знали маршрут. Він же за будинку виїхав.
Там же на відео одразу другий бус під'їхав. Скоріше за все від одного буса він втік. Вони передали іншим де його можна перехопити.

Отправлено спустя 5 минут :
А взагалі, продумано все. Забрали разом із велом. Мабуть у велосепедні війська. Не здивуюсь, якщо на наступному Рамштайні будуть обговорювати передачу велопарковок для обладнання майданчиків біля ТЦК.
dead_rat
Member

Повідомлення

_VlaD_
Та нащо, тцкашніки просто зроблять вело розпродаж через ОЛХ
leif
Member

Повідомлення

Барбарис: 25.02.2025 19:17 leif, просто виглядає ніби вони десь його з дрона палили
З супутника Притули :laugh:

Відправлено через 6 хвилин 1 секунду:
Там до речі видали, як і передбачалось, ультра крінжове пояснення ситуації. Версія наступна: тіп їхав, вони хотіли перевірити документи, тіп не зупинявся, ну і що залишалось робити? Довелось штовхати так, щоб велосипедист собі мало голову не проломив об стовп. Ну а там вже виявилось, що тіп в СЗЧ (принаймні така оф. версія), так що все нормально, чо там, хепіенд.

Єдина фігня, що коли абізяна його штовхала, то вона не знала, що чувак на вело в СЗЧ, але то вже дрібниці в наші буремні часи.

Так що майте на увазі, краще зупинятись, а то прецедент вже є.
dead_rat
Member

Повідомлення

leif: 26.02.2025 09:57 Так що майте на увазі, краще зупинятись, а то прецедент вже є.
Зупинятися де і як?

Тцкшнік ховався за автівкою і пиханув нічого не кажучи.
leif
Member

Повідомлення

dead_rat
З першого разу. Навіть я не думаю, що це була їхня перша зустріч.

Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
І взагалі тобі яке діло до цього всього?) Завжди дивуюсь що ти встряєш в обговорення цих питань, не живучи і не плануючи жити в Україні.
dead_rat
Member

Повідомлення

leif: 26.02.2025 10:25 dead_rat
З першого разу. Навіть я не думаю, що це була їхня перша зустріч.
Цього нема на відео і я не бачу жодних причин, щоб було саме так.
leif
Member

Повідомлення

dead_rat
Ну, ми цього не знаємо, ні ти ні я. кожен думає, що йому заманеться.
dead_rat
Member

Повідомлення

leif: 26.02.2025 10:27 І взагалі тобі яке діло до цього всього?) Завжди дивуюсь що ти встряєш в обговорення цих питань, не живучи і не плануючи жити в Україні.
Бо найвеличніший не дає змоги відмовитися від почесті мати громадянство. Взагалі ніяк, ну окрім держ зради особливо великого маштабу.
leif
Member

Повідомлення

dead_rat: 26.02.2025 10:29
leif: 26.02.2025 10:27 І взагалі тобі яке діло до цього всього?) Завжди дивуюсь що ти встряєш в обговорення цих питань, не живучи і не плануючи жити в Україні.
Бо найвеличніший не дає змоги відмовитися від почесті мати громадянство.
Це не аргумент від слова взагалі. Ладно, мені пофіг, це вільний інтернет, хочеш - встрягай куди завгодно. Я думаю ти і без мене в курсі яке ставлення до цього явища.
dead_rat
Member

Повідомлення

leif: 26.02.2025 10:31
dead_rat: 26.02.2025 10:29
Бо найвеличніший не дає змоги відмовитися від почесті мати громадянство.
Це не аргумент від слова взагалі. Ладно, мені пофіг, це вільний інтернет, хочеш - встрягай куди завгодно. Я думаю ти і без мене в курсі яке ставлення до цього явища.
А отут ти маєш трошки промовчати.
Бо я, :censoured: , кожного місяця витрачаю досить нормальні гроші на підтримку ЗСУ, бо там люди на яких мені не насрaти. На ці гроші я міг обмазатися 5090ми в усіх місцях і мабуть всім друзям подарувати(хоча я не знаю насправді, ще в перший рік сума вийшла за 20к€ і я кинув рахуйвати)
leif
Member

Повідомлення

dead_rat
Ну витрачай, раді бога, твоє діло. Ставлення від цього не міняється. Кому промовчати, а кому не промовчати будеш в іншому місці розповідати.
dead_rat
Member

Повідомлення

leif: 26.02.2025 10:41 dead_rat
Ну витрачай, раді бога, твоє діло. Ставлення від цього не міняється. Кому промовчати, а кому не промовчати будеш в іншому місці розповідати.
Ну ти же почав, ще й про якесь там ставлення до мене. Сам-то теж не з ЗСУ пишеш.
leif
Member

Повідомлення

dead_rat
Ставлення не до тебе, а до явища, я так і написав. на тебе особисто мені взагалі чхати і це єдино можливе ставлення до аноніма з інтернету в принципі. Викупай трохи про що мова, ага. І до чого тут ЗСУ? :laugh: перечитай ще раз, може зрозуєш.
Барбарис
Member

Повідомлення

dead_rat, це типу Зеля? :dontknow: А до чого тут він? Закон же прийнятий до нього. І зараз там вр оновити має - легше набути, легше позбутися іноземного, може й позбутися.
dead_rat
Member

Повідомлення

Барбарис: 26.02.2025 12:10 dead_rat, це типу Зеля? :dontknow: А до чого тут він? Закон же прийнятий до нього. І зараз там вр оновити має - легше набути, легше позбутися іноземного, може й позбутися.
Це вже зовсім офтоп. Треба адмінам прибрати
спойлер
1. Зеля не підписує вихід навіть тим, хто подався до війни, та й до війни не підписував. Взагалі нікому окрім Медведчука.
2. Змінили закон, що виїзд на ПМЖ не підстава для зняття з обліку. Тож не можеш знятися з обліку - не можеш податися на вихід. Хто знявся до закону - мали на облік стати. Тобто механізм заблочено по логіці.
3. Ніхто не полегшить вихід, бо то корупційні бабкі і втрата батраків
alexandrbublik
Junior

Повідомлення

rembomen
Якщо не бажаєте втомлюватись, то візьміть електро (тільки з помогайкой у вигляді центрального мотора (там до 24км/год він допомагає розігнатись, а потім стає звичайним велосипедом), а не мотор - колеса) на 28 - 29 дюймів. В бюджет 40к це - тільки б/в. Десь в фейсбуках мені попадався Ghost (як новий), правда цінник був 1200 долл. Обов"язково тільки бренд. Всякі велотрейди (кроссер, формула, леон) і ардіс теж=) Навіть не стоїть дивитись, хоча в них електро новий від 24000, але якість дуже сумнівна. Із мінусів електро - він важкий. Донести до ліфта - важко))

Якщо не електро, для великої відстані брати краще так званий x-road. Грейвел, що вам радили - класний варіант, але не кожен поїде.
Більш класичний варіант - Giant Roam наприклад. На работу - те що треба, велика передня зірка дасть змогу розігнатись
спойлер
https://veliki.com.ua/bikes/filter=series:giant-roam/
Скажу на свому досвіді, мені практично безкоштовно достався Giant на 27,5 колесі і катаю кожен день на роботу, правда 5 км в одну сторону. З вашою відстанню все ж таки тре колесо побільше.
Hotspur
Member

Повідомлення

leif: 26.02.2025 09:57Там до речі видали, як і передбачалось, ультра крінжове пояснення ситуації. Версія наступна: тіп їхав, вони хотіли перевірити документи, тіп не зупинявся, ну і що залишалось робити? Довелось штовхати так, щоб велосипедист собі мало голову не проломив об стовп. Ну а там вже виявилось, що тіп в СЗЧ (принаймні така оф. версія), так що все нормально, чо там, хепіенд.
а це не їх повноваження. це справа ДБР. ітого якесь ОПГ вкрало людину вдень в Харкові
_VlaD_
Member

Повідомлення

Hotspur: 26.02.2025 13:47а це не їх повноваження. це справа ДБР.
Коли за справу візьметься ДБР, то будуть приходити додому, вибивати двері та витягати з-під ліжка за ноги.
ramm
Member

Повідомлення

Мабуть з трафіком взагалі лажа, якщо адміни дозволяють перетворювати теми в срач.
Відповісти