be quiet! випускає лінійку корпусів Pure Base 501 DX/LX

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
lamer
Member

Повідомлення

А можна такий же, тільки без скляної панелі?
lordep
Member

Повідомлення

lamer: 25.02.2025 16:55 А можна такий же, тільки без скляної панелі?
Такий ? https://hotline.ua/ua/computer-korpusa/ ... ack-bg074/
kolio
Member

Повідомлення

а не стрьомно брати корпус з сіткою? погнути легко, а вигнути назад - буде видно.
згадались гнуті сітки на колонках
Akker
Member

Повідомлення

kolio: 25.02.2025 17:28 а не стрьомно брати корпус з сіткою? погнути легко, а вигнути назад - буде видно.
треба просто be careful!
Avenger80
Member

Повідомлення

Я бы назвал эти корпуса некоторой работой над ошибками 500-й серии. Хотя фиг поймёшь - где-то лучше, где-то хуже.
Lekrs
Member

Повідомлення

Чорний LX гарно виглядає.
arme
Junior

Повідомлення

Питаю як власник DX500 - зняття передньої панелі таке ж дурнувате, кожного разу ніби відриваючи з м'ясом кріпленнями
Avenger80
Member

Повідомлення

arme
Мне кажется, что также. Но корпус более продуманный в некоторых вещах, например, в отсеке для SSD спереди (вырез под кабеля), дальше сверху под вентиляторы, добавили дополнительный USB А, но убрали один 3,5 :( , сзади сделали под вертикальное расположение видеокарты, зачем-то убрали рамку для БП, убрали вырез для пальцев на верхнем фильтре. :( , также боковое стекло не на 4 винтах сбоку, а уже на двух сзади. В общем и похож на 500-ю серию и не очень.
спойлер

Devijack
Member

Повідомлення

На мій смак старі моделі виглядають гарніше. Тимпаче нещодавно Pure Base 500DX був за 3500грн на розетці. А ось це за 150є ну таке собі.
cfetocheg
Member

Повідомлення

Pure Base 501 Airflow поки найкраще що є в BK
Snikard
Member

Повідомлення

kolio: 25.02.2025 17:28 а не стрьомно брати корпус з сіткою? погнути легко, а вигнути назад - буде видно.
немного терпения и постукивания столовой ложкой с обратной стороны и вмятины как и не было) не раз так делал
Fozie
Junior

Повідомлення

я такой уже купил, сетка очень прочная, не как на старых магнитофонах, если не пытаться, то не согнётся от случайных воздействий

чёт оверклокерс опоздал с анонсом, я 3 недели назад в таком комп собрал
Alanis
Member

Повідомлення

arme
Знакомая история, я своему 500-му штыри силиконовой смазкой слегка мазнул, не захотел шкуркой тернуть, хотя да, покупатель такого тюнинга делать не должен.
daesz
Member

Повідомлення

Незнаю на рахунок сітки в БК, але в того ж джонсбо треба чимало сили прикласти, щоб її погнути. Не думаю, що в БК настільки гірша якість :)
kolio
Member

Повідомлення

всім дякую за роз'яснення з приводу сітки :up:
Nemo4k
Member

Повідомлення

Нарешті збулась мрія корпус PURE BASE 501 Airflow Window White без ргб на передній панелі та повністю продуваємий спереду без перегородких по середині сеперду панелі чисто решітка невже be quiet! почули моє прохання про такий корпус який я давно хотів..

А то задовбали мене всі зі своїми ргб та жахливими сітками спереду яких середина половину перекрита суцільними пластмасою панелей
Відповісти