1)
- Заброньовано, поїхала НП
- Процесор Intel Core i5-12400F s1700 (3400 грн) (Посилання)
Повітряне охолодження Arctic Freezer 36 CO (1000грн) (Посилання) В комплекті є алюмінієва рамка для 1700 сокету, 8 грам пасти MX-6, кріплення під сокет АМ4/АМ5.
Комплект 4300грн час на перевірку 7 днів.- Опис, фото
- Процесор і кулер б/в 2 місяці, в моєму пк, все видно на скріншотах. Процесор з Китаю, початок гарантії 24.11.24 на рік. Кулер куплявся в Розетці, гарантія роздрукована від 27.11.24. В моїй збірці процесор легко з цим кулером працював в розгоні до 5070Мгц 1,26В з пам'яттю ДДР5 6500 на платі B760M Riptide, також на скріні буде. Продаю, бо є новий комплект, причому цей теж повністю влаштовує як по продуктивності так і по стабільності, тож потрібно продати щось одне.
- Знято з продажу
- Процесор Intel Core i5 14600KF s1700 (7500грн) (Посилання) новий, ОЕМ в блістері.
Повітряне охолодження Thermalright Peerless Assassin 120 SE (1600грн) (Посилання) новий, в коробці, без RGB підсвітки.
Контактна алюмінієва рамка Thermalright LGA1700-BCF V2 Black (250грн) (Посилання) нова, запакована, чорна, в комплекті викрутка.
Комплект 9200грн час на перевірку 5 днів- Опис, фото
- Все нове та запаковане, якщо першою продається позиція 1, то залишу цей процесор собі, якщо навпаки, залишу перший для себе.
3) Материнська плата MSI Z77A-GD55 s1155 (майже безкоштовно) (Посилання) повний комплект, віддаю як неробочу, за донат на ЗСУ, читайте опис.
- Опис, фото
- Плата повністю моя, колись придбана на розетці. Десь у 2023 році в неї почались проблеми з ініціалізацією, система не стартувала. Відправив відомому майстру, який щось там поправив, але сказав, що скоріше всього довго вона не пропрацює, бо "ноги ростуть з чіпсету". Після ремонту плата деякий час ще працювала, а потім через раз повернулись помилки ініціалізації. З тих пір я її зняв і більше не використовував. Можливо можна відремонтувати, можливо навіть і запуститься, інакше - може кому піде на донора. Віддаю за будь-який донат на ЗСУ (або ви самі його робите і мені підтверджуєте, або скидаєте мені символічну суму, і по домовленності я доначу їх на обраний вами збір ЗСУ)
Зв'язок: тут у приватні повідомлення, або телефоном (в робочий час), або Вайбер/Телеграм
- +
- +38 066 350 01 86