Новини
Останні статті і огляди
Path of Exile
-
Wahoo
Member
Vlaad13
Твою позицию я понял. Считай, что ты прав. Но прекращай уже самоутверждаться, ведешь себя как закомплексованный ребенок.
Graveworm
Да, именно так. Я предпочитаю играть в игру, а не в добычу ресурсов любой ценой в активностях, которые мне откровенно противны. Даже не глядя на то, что это намного выгоднее. Не опускайся до уровня Владика.
Твою позицию я понял. Считай, что ты прав. Но прекращай уже самоутверждаться, ведешь себя как закомплексованный ребенок.
Graveworm
Да, именно так. Я предпочитаю играть в игру, а не в добычу ресурсов любой ценой в активностях, которые мне откровенно противны. Даже не глядя на то, что это намного выгоднее. Не опускайся до уровня Владика.
-
dimon2277
Member
в цілому згоден і з Вами і з Vlaad13, просто у кожного різне відношення до гри, хтось просто кайфує і досліджує, а в когось ціль взяти "максимум потужності" і все закритиWahoo: ↑ 29.01.2025 09:46 Vlaad13
Graveworm
-
Graveworm
Member
Wahoo
Та нє, мені якби все одно, кожен дграє, як хоче
Та нє, мені якби все одно, кожен дграє, як хоче
-
Vlaad13
Member
просто странный чел
вначале ноет что ему не хватает дивайнов на норм билд
а потом говорит что не хочет зарабатывать дивайны
Логика
вначале ноет что ему не хватает дивайнов на норм билд
а потом говорит что не хочет зарабатывать дивайны
Логика
-
Alexanderxxl
Member
Здравствуйте подскажите пожалуйста может кто-то сталкивался с такой проблемой, у меня игра периодически крашиться, могу поиграть 1ч, мин 40 потом просто программа не отвечает закрыть и так каждый раз, райзен 5 5600, 16 гб оперативки, ртх 2060 супер, виндовс 10, все дрова обновлены. Что можно сделать?
-
Vlaad13
Member
В чате часто вижу что владельцы 5500 5600 5700х жалуются на подобное, как они это пофиксил не знаю, поищи на форуме поиAlexanderxxl: ↑ 24.02.2025 00:10 Здравствуйте подскажите пожалуйста может кто-то сталкивался с такой проблемой, у меня игра периодически крашиться, могу поиграть 1ч, мин 40 потом просто программа не отвечает закрыть и так каждый раз, райзен 5 5600, 16 гб оперативки, ртх 2060 супер, виндовс 10, все дрова обновлены. Что можно сделать?
-
Vlaad13
Member
ну що бійці - хто нову лігу почав?
-
Kib
Member
За 200+ годин один раз гра вилетіла на проф залізі, і то це було після оновлення драйверів які ще й мені ребутали систему, бачив подібні відгуки про той останній драйвер на форумі.Vlaad13: ↑ 27.02.2025 09:00В чате часто вижу что владельцы 5500 5600 5700х жалуются на подобное, как они это пофиксил не знаю, поищи на форуме поиAlexanderxxl: ↑ 24.02.2025 00:10 Здравствуйте подскажите пожалуйста может кто-то сталкивался с такой проблемой, у меня игра периодически крашиться, могу поиграть 1ч, мин 40 потом просто программа не отвечает закрыть и так каждый раз, райзен 5 5600, 16 гб оперативки, ртх 2060 супер, виндовс 10, все дрова обновлены. Что можно сделать?
-
Graveworm
Member
Vlaad13
яку це нову? з ревампом асцендансі? так вона вже більше місяця йде
я спробував, але далі середини першого акта не подужав, занадто нудно заново все починати
яку це нову? з ревампом асцендансі? так вона вже більше місяця йде
я спробував, але далі середини першого акта не подужав, занадто нудно заново все починати
-
Геральт
Member
Це так оновлення якесь "оцінили" чи що сталось?
Відправлено через 35 хвилин 49 секунд:
upd. Пишуть у відгуках, що після оновлення PoE2 стала більш подібна до ruthless в PoE1. То правда?
upd. Пишуть у відгуках, що після оновлення PoE2 стала більш подібна до ruthless в PoE1. То правда?
- Вкладення
-
-
Stamb
Member
та і без обнови там луту було що кіт наплакав
Vision(c)
Vision(c)
-
Геральт
Member
Заліз випадково в біос. Вирішив включити енергозберігайки (вже не пам'ятаю чому виключав). Так от, статери в PoE1 як рукою зняло. Ще звісно побігаю, але виглядає все ок
-
Vlaad13
Member
Після оновлення стало сумним лайном без контенту, наразі у поє 2 ловити нічого і залишається тільки знову чекати лігуГеральт: ↑ 10.04.2025 13:54 Це так оновлення якесь "оцінили" чи що сталось?
-
Геральт
Member
Загубив камінчик, може хтось підкаже. В POE1 на попередньому проходженні якось трапився камінь скіла, підтримуваний, який випускає (і тримає) промінь блискавки. Чи може електрики. Щось типу Scorching_Ray, але блискавка. Не можу назву згадати і щось і в торговців не видно.
-
Геральт
Member
Спробував з одним життям POE1 пройти. Та де там. До 6 акту все було +/- норм. В 6 акті хапнув від звичайної елітки і відлетів в стандартну лігу. Ну, але там нічого критичного не було, сам винен, розслабився. Але от з 8-9 акту вже жорстко, кілька разів навіть не зрозумів, що сталось. Ну і Кітава в фіналі шотав. Може ще колись спробую, але так виглядає, що в SSF на рандомних шмотках такий фокус в мене не вийде.
зі. кумедно, мій самий перший перс (танк) мав десь 4к дамагу в фіналі. Зараз розкочегарив елементаліста десь під 50к, але виживання явно бракує.
зі. кумедно, мій самий перший перс (танк) мав десь 4к дамагу в фіналі. Зараз розкочегарив елементаліста десь під 50к, але виживання явно бракує.
-
Earanak
Member
Смотрю прессуху по новой лиге ПоЕ2 и конечно под приятным впечатлением. Столько проблемных мест в игре починят. Выглядит крайне перспективно.
-
Stamb
Member
Геральт
Якщо ще граєте, або будете грати то для розрахунку статів треба користуватися https://pathofbuilding.community/
Той демедж, що відображається у грі - іпсо
Якщо ще граєте, або будете грати то для розрахунку статів треба користуватися https://pathofbuilding.community/
Той демедж, що відображається у грі - іпсо
-
Геральт
Member
Stamb
Про ті всі калькулятори я в курсі, дякую.
Першу вже не граю, спробував безкоштовні вихідні на 2й. Ну, таке собі. Камінчики якісь взагалі вбогі і сапорти ніякі. Авто сортування інвентарю так і нема, як і норм редактора лут-фільтра.
Довго не бігав, десь до 6-7 рівня, але перша більше подобалась. Ну, але може не встиг розпробувати.
зі. Що з тим рухом не так? Персонаж бігає по лкм. Так от, біжить до точки і потім ніби за інерцією проходить ще якусь відстань. Дико бісить. В налаштуваннях не дуже розбирався, бо й так грати не буду.
Про ті всі калькулятори я в курсі, дякую.
Першу вже не граю, спробував безкоштовні вихідні на 2й. Ну, таке собі. Камінчики якісь взагалі вбогі і сапорти ніякі. Авто сортування інвентарю так і нема, як і норм редактора лут-фільтра.
Довго не бігав, десь до 6-7 рівня, але перша більше подобалась. Ну, але може не встиг розпробувати.
зі. Що з тим рухом не так? Персонаж бігає по лкм. Так от, біжить до точки і потім ніби за інерцією проходить ще якусь відстань. Дико бісить. В налаштуваннях не дуже розбирався, бо й так грати не буду.
-
divinity
Member
Геральт
Дивно чути взагалі, бо 2 частина це все "найкраще", що було в ruthless - немає крафту (вже потрохи додають), немає бенчу де можна накрафтити фіз дамаг/резіст на шмотки, дроп-онлі геми, а не купівля у вендору, золото теж в рузлес спершу додали, не було мувабілок, зараз додали спрінт кривий. POE - це гра про ендгейм, де прокачка сюжетки це навіть не 0.01% всього контенту.
Який лут фільтр і "бігав до 6 рівня". Це як сказати що запустив Dark Souls і не пройшов пролог де тебе вбиває перший туторіал босс. Сапорти ніяки, ну да, бо це перші 15 хвилин з сюжетки на 20-25 годин. Дійсно, чого зразу не дають топові сапорти?
Перс в POE2 рухається за інерцією, треба звикнути, таке управління, щоб можна було і атакувати, і муватись водночас.
Дивно чути взагалі, бо 2 частина це все "найкраще", що було в ruthless - немає крафту (вже потрохи додають), немає бенчу де можна накрафтити фіз дамаг/резіст на шмотки, дроп-онлі геми, а не купівля у вендору, золото теж в рузлес спершу додали, не було мувабілок, зараз додали спрінт кривий. POE - це гра про ендгейм, де прокачка сюжетки це навіть не 0.01% всього контенту.
Який лут фільтр і "бігав до 6 рівня". Це як сказати що запустив Dark Souls і не пройшов пролог де тебе вбиває перший туторіал босс. Сапорти ніяки, ну да, бо це перші 15 хвилин з сюжетки на 20-25 годин. Дійсно, чого зразу не дають топові сапорти?
Перс в POE2 рухається за інерцією, треба звикнути, таке управління, щоб можна було і атакувати, і муватись водночас.
-
Graveworm
Member
Ой, ну не знаю
Теж поганяв трохи в другу частину на безкоштовних вихідних
Якась така духота жахлива, не зайшло
Теж поганяв трохи в другу частину на безкоштовних вихідних
Якась така духота жахлива, не зайшло