Team Vitality здобули перемогу в турнірі IEM Katowice 2025 з Counter-Strike 2

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
VladimirV
Member

Повідомлення

До речі, по темі. Чекаю, коли СS2 як кіберспорт змінить гра по типу Bodycam. Бо по моїй суб'ективній думці, кс-ка, тай лол з дотою вже морально застарілі і потребують сильних змін. Валорант і т.п. з самого початку. Вже і чемпіонати дивитись не дуже прикольно, лише для фанатів, що знайомі власне з грою та самі грають.
https://bit.ly/40ORfNL пряме посилання на ютуб сайт не дає можливості вставити, бо в адресі мат
KimRomik
Member

Повідомлення

Scoffer: 10.02.2025 16:45 MetalistForever
Як і всі кібер, і не дуже котлети - через міністерство молоді і спорту. Кожне міністерство може давати відрядження, навіть таке недолуге як міністерство культури :horror:
Так що обурення недоречне, всі офіційно.
PS: їх не з першого разу випустили, на якісь турніри вони не потрапили.
Так. Багато хто серед наших кіберкотлетів не можуть виїхати за кордон через військовий стан, бо придатні до служби. Я чув, що дехто вже думає брати в команду іноземців, але на мій погляд це буде вже не українська команда.
Scoffer
Member

Повідомлення

KimRomik
Це проблема організації. Така контора як наві може дозволити собі забронювати 5 челів і виписати їм відрядження на турнір. Тим паче вони там молодняк і ще й не кожного бронювати треба.
maxafon
Member

Повідомлення

MetalistForever: 10.02.2025 16:39 А как "NAVI" - а как они выехала за границу ааА !? Они кто депутаты, волонтеры( по “єШлях” ), представители ВПК !? Или у нас в Украине - НеоФеодализм и людей буквально на касты делим
хто вони? там 3 українцї вього, на момент вторгнення вони були на турнірі закордоном
KimRomik
Member

Повідомлення

Scoffer: 10.02.2025 17:49 KimRomik
Це проблема організації. Така контора як наві може дозволити собі забронювати 5 челів і виписати їм відрядження на турнір. Тим паче вони там молодняк і ще й не кожного бронювати треба.
А ще могли б вони не тільки молодняків брати кого попало, а трохи звузити пошук і брати тих, хто непридатні та можуть виїхати за кордон, але з кіберспортивним досвідом. Причому це стосується не тільки Наві.
Scoffer
Member

Повідомлення

KimRomik
Це не параолімпіада. Особисто я ніяких проблем не бачу, у нас тих кіберкотлет можна на пальцях перерахувати, при чому половина будуть легіонерами і їм і так нічо не треба, половина половини молодими, і якщо так вже й бути затусується один придатний 25+ чел, то хай бронюють. У мене до співунів ротом, котрих випускають тищами питань побільше буде. І гастролюючих цирків. Шарагу з назвою міністерство культури давно проситься закрити. :rotate:
Mr_Juggaz
Junior

Повідомлення

VladimirV: 10.02.2025 17:08 До речі, по темі. Чекаю, коли СS2 як кіберспорт змінить гра
На мою скромну думку, CS - це певна класика, яка гарна тим, що в ній нічого не змінюється. Механіки застарілі всім відомі, мапи напам'ять знають - всі задоволені. Мені подобається R6 Siege, але це такий незбалансований, кривий смітник, що нікому не раджу :D А для кіберспорту, на мою думку, чим простіше - тим краще, менше багів і тд. Я CS не захищаю, сам його не граю, але розумію тих кому подобається.
Kashtan
Member

Повідомлення

maxafon: 10.02.2025 17:51
MetalistForever: 10.02.2025 16:39 А как "NAVI" - а как они выехала за границу ааА !? Они кто депутаты, волонтеры( по “єШлях” ), представители ВПК !? Или у нас в Украине - НеоФеодализм и людей буквально на касты делим
хто вони? там 3 українцї вього, на момент вторгнення вони були на турнірі закордоном
Тобто формально українська команда Наві, по факту складається з трьох українців, які постійно знаходяться за кордоном, а решта іноземні легіонери взагалі?
А команда вважається по якому принципу належності до країни? Скільки там відсотків від складу? Чи від громадянства власника? Чи взагалі немає стандартів?
Tetronga
Member

Повідомлення

VolandInferno: 10.02.2025 16:12 KimRomik
Навіщо мені щось комусь доводити? Я в це гівно ніколи взагалі не грав. А розуму тут не треба багато, механізм тренування на рівні рефлексів, приблизно як тренування папуг чи мавп/собак.
Варто подивитися будь-яке інтервʼю з цими персонажами. Е-бе-ме тіпа, как би, ну тіпа, нада развіватса, тіпа, ну да, я так думаю, тіпа вот, ну незнаю, наверноє тіпа да - це їх межа інтелектуального розвитку.

Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
Мамусині пиріжочки кіберкотлетки-нагібатєлі мінусять :D

Ну так ти і починай з того, що ти ніколи не грав. Я от грав і в доту і лол і кс раніше, і саме тому я сформував думку, чому я більше не хочу в це грати. А ти просто не вентилятор накидуєш
STARL1GHT
Member

Повідомлення

VolandInferno: 10.02.2025 16:12 KimRomik
Навіщо мені щось комусь доводити?
Тому що Ei incumbit probatcio, qui dicit, non qui negat.
спойлер
Ти стверджуєш, — тому докажи що ти не черговий пивний скуф який хоче показатись вумним.
Самі ігри, чи кіберспортивні дисціпліни по них, давно стали масовою величезною культурою, яка має вплив на весь світ. Культура яка мало того, що має давно доведений позитивний вплив(до прикладу під наші реалії: є проекти, граючи в які люди з ПТСР легше з ним справляються) так ще й технічно(моделювання, ШІ та інше) та економічно генерує великий потік коштів та рішень.
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

Mr_Juggaz: 10.02.2025 18:22Механіки застарілі всім відомі
С переходом на CS2 эти все работающие и давно устаревшие механики настолько перестали работать, что топ-игрок Саша Симпл перестал играть от слова совсем (потому что не тащит). Хотя ЗП всё равно капает :gigi:
Само собой, нашлись те, кто смог адаптироваться, а так же новые (юные) таланты.
В целом, снайперов очень сильно занерфили. Точнее дело в новой тик-системе, но это уже детали. AWP страдают первыми.

О турнире. Спирит проиграли Нави в группе.
https://www.hltv.org/matches/2378903/match
Но в полуфинале, где они снова встретились, те додумались пикнуть те же карты, на что они надеялись? Что соперник на таком уровне не работал над ошибками? :facepalm: В итоге слив.
https://www.hltv.org/matches/2378916/match
Vitality в текущем составе и форме объективно сильнейшие на планете. И к слову о французах, там их всего 2 шт. Как и украинцев в Нави (оба - младше 25 лет).
Enjthesilence
Member

Повідомлення

acm_fan: 10.02.2025 20:07
С переходом на CS2 эти все работающие и давно устаревшие механики настолько перестали работать, что топ-игрок Саша Симпл перестал играть от слова совсем (потому что не тащит). Хотя ЗП всё равно капает :gigi:
В целом, снайперов очень сильно занерфили. Точнее дело в новой тик-системе, но это уже детали. AWP страдают первыми.

Но в полуфинале, где они снова встретились, те додумались пикнуть те же карты, на что они надеялись? Что соперник на таком уровне не работал над ошибками? :facepalm: В итоге слив.
Vitality в текущем составе и форме объективно сильнейшие на планете. И к слову о французах, там их всего 2 шт. Как и украинцев в Нави (оба - младше 25 лет).
топ ігрок саша сімпл, не такий вже й топ останні сезони був і після кіку з наві виявилось, що нормальним колективам він нецікавий.
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

Писать можно что угодно, но он до сих пор был лидером по MVP. Сухая статистика.
И его никто не кикал, он на лавке сидит (с ЗП :gigi: ).
Зайву его только лишь догнал (после этой победы) https://www.hltv.org/news/40958/zywoo-t ... e-medal-tc
9-2-2025 21:50
ZywOo ties s1mple on 21 career MVPs with Katowice medal
Очевидно дальше лидером рейтинга будет он. Хотя :rolleyes:
Vlaad13
Member

Повідомлення

acm_fan: 10.02.2025 20:07

Людям которые в КС не играют не понять что на данный момент это лучший киберспортивных шутер.
По графике КС сейчас тоже одна из красивейших как по мне
А Симпла не зря кикнули, Нави после этого гораздо лучше стали играть, так как его вечные вайны и мошна явно сильно мешали команде

Відправлено через 7 хвилин 13 секунд:
acm_fan: 10.02.2025 20:42 Писать можно что угодно, но он до сих пор был лидером по MVP. Сухая статистика.
Зайву его только лишь догнал (после этой победы) https://www.hltv.org/news/40958/zywoo-t ... e-medal-tc
Если его рассматривать как отдельного игрока - то он конечно топ, но на про уровне в КС так не работает :D
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Они не в Украине живут и будут жить, как и множество других хороших людей. Каста умных людей, которые понимают, что кто первый выехал - тот теперь живёт спокойно.

Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
Mr_Juggaz: 10.02.2025 18:22 На мою скромну думку, CS - це певна класика, яка гарна тим, що в ній нічого не змінюється. Механіки застарілі всім відомі, мапи напам'ять знають - всі задоволені. Мені подобається R6 Siege, але це такий незбалансований, кривий смітник, що нікому не раджу :D А для кіберспорту, на мою думку, чим простіше - тим краще, менше багів і тд. Я CS не захищаю, сам його не граю, але розумію тих кому подобається.
Нет. КС 1.6 от Сорса от Го отличается и сильно в физике и механике. Так просто не получится.
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

Vlaad13
Ещё один. Никто его не кикал. Он до сих пор на контракте. Станут ли его продлять? Большой вопрос.
Было время, когда он в соло тащил раунды. И - по факту - целые встречи.
Сейчас такой игрок на планете (на тир-1 сцене) всего один. И он в Спирит. Помогло ли это тиме? В Шанхае - да (победа в финале). В Катовице - нет (2-е место).
Поэтому сказать, что модель один тащит, остальные на подтанцовке окончательно списана - слишком рано.
Вондерфул нормально работает на команду. Но как Саша (или Зайву) он не затащит, и время тут ничего не изменит, потому что модель игры команды Блейда другая. Пришло ли время что-то менять для Нави? Пожалуй, да. Но дадут ли на это бюджеты? Я не уверен. Да и не в них особо дело, когда есть пусть и не топ, но достаточно ровный и стабильный выхлоп, что чаще даже важнее, чем смелые эксперименты. Heroic уже доэкспериментировались :facepalm: с 1 места в HLTV до выпадения из всех разумных топов (50).
Vlaad13
Member

Повідомлення

acm_fan: 10.02.2025 20:58 Vlaad13
Ещё один. Никто его не кикал. Он до сих пор на контракте. Станут ли его продлять? Большой вопрос.
Было время, когда он в соло тащил раунды. И - по факту - целые встречи.
Сейчас такой игрок на планете (на тир-1 сцене) всего один. И он в Спирит. Помогло ли это тиме? В Шанхае - да (победа в финале). В Катовице - нет (2-е место).
Поэтому сказать, что модель один тащит, остальные на подтанцовке окончательно списана - слишком рано.
Вондерфул нормально работает на команду. Но как Саша (или Зайву) он не затащит, и время тут ничего не изменит, потому что модель игры команды Блейда другая. Пришло ли время что-то менять для Нави? Пожалуй, да. Но дадут ли на это бюджеты? Я не уверен. Да и не в них особо дело, когда есть пусть и не топ, но достаточно ровный и стабильный выхлоп, что чаще даже важнее, чем смелые эксперименты. Heroic уже доэкспериментировались :facepalm: с 1 места в HLTV до выпадения из всех разумных топов (50).
Ну понятно что его не могут кинуть так как там контракт и нужно большую неустойку платить - ну тогда на банку посадили :laugh:
Как только Сашка был послан, Нави через пару месяцев выиграли три турика и заняли одно второе место
Да сейчас они чуток подздали но без Симпла они явно стали намного лучше играть, да тащера нет но как выяснилось - на дистанции, такой "тащер" больше мешал чем помогал :dontknow:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

acm_fan: 10.02.2025 20:42 Писать можно что угодно, но он до сих пор был лидером по MVP. Сухая статистика.
настільки топ, що на лавці сидить, почув тебе
diplo
Junior

Повідомлення

загальний призовий фонд склав 1,25 млн доларів США, із яких 400 тис. (+60 тис. нагороди для клубу) отримав переможець
Куда ушло больше половины денег?
Martix
Member

Повідомлення

Играю в КС ради пополнения Стим кошелька. Вот недавно прикупил AC Eво на бабки с КС-ки, половина всей годноты куплена на продажах шмота и кейсов. Иначе бы в эту игру не играл от слова "совсем". Мне ближе всего БФ, но все что можно там открыто и смысла особого играть нет, ради удовольствия бы, но там тоже читеров достаточно. Радугу играл - надоело, код тоже, варзон уже тоже. Арма после 22-го совсем не тянет. Катаю с сыном в автосимы на руле, ГТ7, врц, ассетта, АМС и т.д. :gigi:
Відповісти