Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
ya98
Member
Калаш от Коршунова слова доброго не стоит. По сути тот же ствол что выпадает из половины жмуров в комуфляже, только перекрашенный. К тому же убитый, даже продать нельзя. В это время на руках есть ствол Валенка, у которого снижена убойность но избавиться от него контрпродуктивно ибо пока нет возможности приобрести прицел для калаша. А когда появится такая возможность, сам калаш потеряет актуальность. Например если после Залесья метнуться на Янов за экзой и прицелом, там уже продаётся более убойный ствол на этот калибр. Так что если кто забыл поднять "комбатант"- не расстраивайтесь, оно того не стоит.
-
VovaII
Member
А комусь вдалось попасти на хімзавод Варти? До ремонтника і т.д.?
-
Cirax
Member
Да, туда попадаешь по ходу сценария.VovaII: ↑ 10.02.2025 00:45 А комусь вдалось попасти на хімзавод Варти? До ремонтника і т.д.?
Отправлено спустя 53 минуты 11 секунд:
Только нужно Варту выбирать, иначе не попадёшь.
-
Alligator
Member
Коли туди полковник прилетить на блакитному гелікоптері та роздасть лящів то вони запрацюють.VovaII: ↑ 10.02.2025 00:45 А комусь вдалось попасти на хімзавод Варти? До ремонтника і т.д.?
-
VovaII
Member
Так я вибрав! Як дали жетон — зразу туди. Думав апгрейди зброї які цікаві там є. А мене навіть на територію не пустили. — Хоче сказали, що із тим жетоном всюди пустять!Cirax: ↑ 10.02.2025 08:14Только нужно Варту выбирать, иначе не попадёшь.
Мене зараз в НДІЧАЗ завело. Полковник потім прилетить, чи я вже проскочив?Alligator: ↑ 10.02.2025 09:33Коли туди полковник прилетить
-
Cirax
Member
VovaII
Позже, на химзавод только по сюжету пустят.
Позже, на химзавод только по сюжету пустят.
-
Alligator
Member
Ось якраз після катсцен на НДІЧАЗVovaII: ↑ 10.02.2025 12:51Мене зараз в НДІЧАЗ завело. Полковник потім прилетить, чи я вже проскочив?
-
yanadmin
Member
Що скажу за 324 години проведених у грі. Молодці
Зараз іду на завершення за Скіфа, потім до пройду останні 3 фінала та буду чекати DLC.
Зараз іду на завершення за Скіфа, потім до пройду останні 3 фінала та буду чекати DLC.
-
Азазелло
Member
Теж пробував туди зайти...вбивають гади дуже швидко і навіть не бачиш хто по тобі стріляє.VovaII: ↑ 10.02.2025 00:45 А комусь вдалось попасти на хімзавод Варти? До ремонтника і т.д.?
Зате я Залісся врятував-відбились від монолітівців,Батя скликав всіх що вижили і промову сказав:типу,дякуємо тобі Скіфе,якби не ти,то нам кирдик ,ти молодцець і все таке...Вже майже дійшов до дуги-Залісся мовчить,значит у них все норм.
-
VovaII
Member
По мені із вежі. Дуже високо. Ховався за будівлями і тікать. По трубах через тин.Азазелло: ↑ 10.02.2025 15:27вбивають гади дуже швидко і навіть не бачиш хто по тобі стріляє.
-
Alligator
Member
На сфері з одного тяжкого монолітовця випало одразу два комбінезона Корунд, я звичайно не еврей, але "пrастите 100к купонів на доrоге не валяються", викинув біля танку, збігав в залісся віднести свої шмотки, повернувся назад за комбінезонами, лежать рідненькі, чекають
-
shnok
Member
Словил баг с сохранениями - не загружаются, игра лицензионная последняя версия, до этого критический багов не встречал. Теперь переигрывать около 3 часов геймплея не особо хочется.
-
Alligator
Member
Повністю всі? У мене вчора через одне показувало "файл пошкоджено", на щастя останній був цілим. Теж офіційна стімовська версія.shnok: ↑ 11.02.2025 19:38 Словил баг с сохранениями - не загружаются, игра лицензионная последняя версия, до этого критический багов не встречал. Теперь переигрывать около 3 часов геймплея не особо хочется.
-
shnok
Member
не всі, останнє 3 години геймплею. Файл пошкоджено - читав що нібито пофіксили в останньому патчі, а в мене просто приблизно на 80% зависає. Читав що я не один такий. Ще така проблема на хімічному заводі, достатньо загуглити хімзавод і проблема з завантаженням сейвів...Alligator: ↑ 11.02.2025 20:25Повністю всі? У мене вчора через одне показувало "файл пошкоджено", на щастя останній був цілим. Теж офіційна стімовська версія.shnok: ↑ 11.02.2025 19:38 Словил баг с сохранениями - не загружаются, игра лицензионная последняя версия, до этого критический багов не встречал. Теперь переигрывать около 3 часов геймплея не особо хочется.
-
Alligator
Member
Рано радувався... Повернувся на арену, 128 Гб сжерло:Alligator: ↑ 08.02.2025 20:09Патч 1.1.4 стіму, доречі перестало зжерати оперативку "в аномалію", за пару годин тільки 20 Гб використовувалось
- спойлер
-
Alligator
Member
UPD. Оперативку жре якщо під час викиду відкритий рюкзак Скіфа для перекладки речей зі схрону, а так 20 Гб в середньому треба на 4к.
-
Eduard1980
Member
Патч 2.1
А тут шось усі мовчать. Вже награлись? Якшо шо, то дякую бетатестерам, які тут слюнями бризжали
Поки награв 90+ годин. До кінця, мабуть, ще далеко. Годин 10 тому захистив Залісся. Квести не ламались. Сейви не крашились. До пари вильотів додалось ще парочка під час взаємодії з торговцем на базарі. Граю в задоволення, іноді заходжу, щоб тільки за якимсь хабаром збігати
Взагалі, отримав те, що очікував. А якщо взяти до уваги просто бомбезний звук, то і більше
А тут шось усі мовчать. Вже награлись? Якшо шо, то дякую бетатестерам, які тут слюнями бризжали
Поки награв 90+ годин. До кінця, мабуть, ще далеко. Годин 10 тому захистив Залісся. Квести не ламались. Сейви не крашились. До пари вильотів додалось ще парочка під час взаємодії з торговцем на базарі. Граю в задоволення, іноді заходжу, щоб тільки за якимсь хабаром збігати
Взагалі, отримав те, що очікував. А якщо взяти до уваги просто бомбезний звук, то і більше
-
Барбарис
Member
Eduard1980, а що писати? Гру пройдено без проблем. Чергове виправлення не привід грати ще. Хіба а-лайф затестити. Але я длс почекаю.
-
Zealoth
Member
Какая же у майков в магазине пососная скорость, каждый раз поражаюсь.
-
Азазелло
Member
Ну,я сьогодні закінчив...п"ятий раз пройшов Але ще до цього патчу-я його тільки що побачив.Було кілька вильотів-зазвичай коли в аномалію попадаєш-зразу виліт,але не критично.Трохи бісить швидке зношування броні-здається тільки що полагодив за пристойну суму купонів,а поки дійдеш до локації основного квесту-костюм вже червоний,і не ясно що з ним робити-в ремонт дорого,а викидувати шкода.Eduard1980: ↑ 13.02.2025 20:04 Патч 2.1