Останні статті і огляди
Новини
Nvidia скорочує виробництво GeForce RTX 4060 перед виходом GeForce RTX 5060
-
Геральт
Member
Більше, більше трешу. І поділ на частини і зневажлива конотація "мовників" і "влада все одно краде" (ніби мова і відсутність корупції то щось взагалі не поєднуване) і добрий дядько, який буде прокурорів трясти (як Сашко Білий, мабуть). Ватне бінго, практично
dead_rat
Ем-м...рідна українська, отже українською. Лікарю, я пройшов тест?
dead_rat
-
VolandInferno
Member
Геральт
Ти знову безпонтово злився.
Ти знову безпонтово злився.
-
dead_rat
Member
Скажемо так, приємно здивувалиГеральт: ↑ 07.02.2025 22:40 dead_rat
Відправлено через 2 хвилини 15 секунд:
Як на мене спілкування українською зараз це правило хорошого тону, як і знімати шапку в примішенні чи не кидати бички на вулиці.
Я згоден, що люди що залишилися на російській часто мають проросійські погляди і це не дуже дорбе.
Але тут як і з киданням бичків, ви на вулиці всім пику товкти будете за бичок? Так отож.
-
Геральт
Member
dead_rat
Ні, звісно. Але ж і там і там можна зробити зауваження.
Ні, звісно. Але ж і там і там можна зробити зауваження.
-
SergN
Member
Правильно сказано, але багатьом не дійде. "Какая разніца"(с) до сих пірdead_rat: ↑ 07.02.2025 22:45Як на мене спілкування українською зараз це правило хорошого тону, як і знімати шапку в примішенні чи не кидати бички на вулиці.
Все ж тема про залізяку 4060/5060.
-
Alexx-wisa
Member
Для мене українська це про самоповагу, про гідність, про своє, про мову спілкування ЗСУ що нас захищають. А російська це мова тих що прийшли нас знищити, фізично. Пишу якраз поки в області шахеди вже не першу годину поспіль літають, і на них знову написи російською... Тому і реакція така, а іншою вона і не може бути в наших умовах.
-
kyon
Member
Alexx-wisa
не все ЗСУ говорят на мове, а те кто говорят бывает невозможно слушать тот суржик, ты любишь суржик? у меня шахеды постоянно возле дома пролетают, и что? Я каждый раз молюсь чтобы бравые певео их не сбили над моим домом. Потому что они летят по конкретным целям, а их сбивают над нашими домами и попадают по гражданским не шахеды а уламки в результате работы певео
не все ЗСУ говорят на мове, а те кто говорят бывает невозможно слушать тот суржик, ты любишь суржик? у меня шахеды постоянно возле дома пролетают, и что? Я каждый раз молюсь чтобы бравые певео их не сбили над моим домом. Потому что они летят по конкретным целям, а их сбивают над нашими домами и попадают по гражданским не шахеды а уламки в результате работы певео
-
dead_rat
Member
Ну тут ти прямо харашо стрєлкі перевів на ЗСУ погані ЗСУ, що збивають шахеди.kyon: ↑ 07.02.2025 23:19 Alexx-wisa
-
kyon
Member
dead_rat
я ничего не переводил, об этом воздушные силы говорят, уламки падают ничего нельзя сделать ани не могут раствориться в воздухе, я лишь констатирую факт
то что сбивают над нашими домами тоже факт который все видят
я ничего не переводил, об этом воздушные силы говорят, уламки падают ничего нельзя сделать ани не могут раствориться в воздухе, я лишь констатирую факт
то что сбивают над нашими домами тоже факт который все видят
-
SergN
Member
З таким "феноменальним" знанням навіть своєї кацапської мови ще якісь претензії висувати суржику.kyon: ↑ 07.02.2025 23:19не все ЗСУ говорят на мове, а те кто говорят бывает невозможно слушать тот суржик, ты любишь суржик? у меня шахеды постоянно возле дома пролетают, и что? Я каждый раз молюсь чтобы бравые певео их не сбили над моим домом. Потому что они летят по конкретным целям, а их сбивают над нашими домами и попадают по гражданским не шахеды а уламки в результате работы певео
Ох і цікаво тут накинули, в результаті народ таке своє нутро показує, начебто і не було 3 років повномасштабної війни.
-
Геральт
Member
kyon
А знаєш, чому від тебе узкім міром тхне (незалежно від того, де зараз перебуваєш і якою язикою пишеш)? Навіть не через скабєєвщину, а через безграмотність
А знаєш, чому від тебе узкім міром тхне (незалежно від того, де зараз перебуваєш і якою язикою пишеш)? Навіть не через скабєєвщину, а через безграмотність
-
kyon
Member
SergN
раз ты меня цитируешь, просто еще раз напомню что все эти мантры про "3 роки повномасштабной войны" и "РФ напали потому что тут рузкие" адекватных людей уже не впечатляют, перечитай еще раз мой первый комментарий если не дошло в перый раз, пускай сначала перестанут красть как будто нет никакой повномасштабной войны, потом поглядим, а то у нас кому 3 роки повномасштабної війни, а кому мать родная. И тут абсолютно ничего не было сказано нового, я не знаю кто тут свое нутро показывает, иди на ютуб под любой украинский телеканал и читай комментарии, новости, смотри на улицу выходи, иногда или в окно выглядывай из марахвона
Геральт
Ну и что что тхне? Дальше что? Грамотные украинцы за 33 роки не полетели в космос, не построили флот, не наделали ракет. Гда украинская космическая программа Геральт? Внимательно прочитай, а потом мне расскажешь в деталях про то кто у нас грамотный. Я не вижу Украины среди тех 14 стран. Или для тебя грамотные незламные вышиваночные крадуны с мовой?
раз ты меня цитируешь, просто еще раз напомню что все эти мантры про "3 роки повномасштабной войны" и "РФ напали потому что тут рузкие" адекватных людей уже не впечатляют, перечитай еще раз мой первый комментарий если не дошло в перый раз, пускай сначала перестанут красть как будто нет никакой повномасштабной войны, потом поглядим, а то у нас кому 3 роки повномасштабної війни, а кому мать родная. И тут абсолютно ничего не было сказано нового, я не знаю кто тут свое нутро показывает, иди на ютуб под любой украинский телеканал и читай комментарии, новости, смотри на улицу выходи, иногда или в окно выглядывай из марахвона
Геральт
Ну и что что тхне? Дальше что? Грамотные украинцы за 33 роки не полетели в космос, не построили флот, не наделали ракет. Гда украинская космическая программа Геральт? Внимательно прочитай, а потом мне расскажешь в деталях про то кто у нас грамотный. Я не вижу Украины среди тех 14 стран. Или для тебя грамотные незламные вышиваночные крадуны с мовой?
-
Геральт
Member
Ну як?! як можна так тупо палитись? Космос, ракети і флот... ще бракує дідов і "вов"kyon: ↑ 08.02.2025 00:13 Грамотные украинцы за 33 роки не полетели в космос, не построили флот, не наделали ракет. Гда украинская космическая программа Геральт?
зі. та домен ru, може якось ішим разом
-
kyon
Member
Геральт
https://en.wikipedia.org/wiki/Internati ... ce_Station
Или для тебя грамотные незламные вышиваночные крадуны с мовой?
https://en.wikipedia.org/wiki/Internati ... ce_Station
Или для тебя грамотные незламные вышиваночные крадуны с мовой?
-
Reshacker
Junior
Русні мало того що свій overclockers перетворили в вигрібну яму так вже і сюди добрались
-
kyon
Member
Геральт
Мне хотелось узнать от чего ощущаешь величие ты.
Дырявая станция которая работает, выполняет программу, принимает космонавтов со всего мира только пещерного троглодита не впечатляет и не заставляет желать большего.
Дырявая станция которая работает, выполняет программу, принимает космонавтов со всего мира только пещерного троглодита не впечатляет и не заставляет желать большего.
-
dead_rat
Member
Краще б винайшли туалетний папірkyon: ↑ 08.02.2025 00:33 Геральт
Бо він зʼявився пізніше тієї станції
-
kyon
Member
dead_rat
ты мне серьезно говоришь что у них нет туалетной бумаги? Серьезно?
-
dead_rat
Member
Вчися читати.kyon: ↑ 08.02.2025 00:39 dead_rat
А для пролетарієв вона стала доступна в другій половині девʼяностих. Отак і горділіся Гагаріним з брудною дупою53 года назад в СССР появилась первая туалетная бумага. 3 ноября 1969