Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Останні статті і огляди
Новини
Фотки системников сюда
-
0kie
Member
Fetjoy
Увидел поносного цвета Нокту - автоматом ставлю дизлайк.
Верхнюю переднюю надо убрать. Задняя на вытяжке вообще не имеет смысла, ибо на кулере две вертушки, задняя из которых впритык к вытяжной. Снизу как обычно надо делать настройки так, чтобы помогать СО на карте, а не дублировать. Ну и к чему там светодиодная лента снизу? Детсад какой-то....
Понятно, что есть сомнения. Проверяется правильность вертушек программой OCCT в режиме Power, когда и процессор жарится по максимуму, и видеокарта тоже не прохлаждается. Сделайте замеры в нынешнем состоянии, а потом убрав лишние вертушки и подобрав правильные обороты для нижних исходя из температуры хотспота видяхи.
Увидел поносного цвета Нокту - автоматом ставлю дизлайк.
Верхнюю переднюю надо убрать. Задняя на вытяжке вообще не имеет смысла, ибо на кулере две вертушки, задняя из которых впритык к вытяжной. Снизу как обычно надо делать настройки так, чтобы помогать СО на карте, а не дублировать. Ну и к чему там светодиодная лента снизу? Детсад какой-то....
Понятно, что есть сомнения. Проверяется правильность вертушек программой OCCT в режиме Power, когда и процессор жарится по максимуму, и видеокарта тоже не прохлаждается. Сделайте замеры в нынешнем состоянии, а потом убрав лишние вертушки и подобрав правильные обороты для нижних исходя из температуры хотспота видяхи.
-
Ortyomko
Member
оце рівень порад на форумі оверівIgoretc: ↑ 05.02.2025 21:19 А ще б зняв би звукову карту (якщо це вона, - не розумію для чого в сучасному компі звукова?)
-
Fetjoy
Member
Щоб шановний 0kie не ставив дизлайки треба поміняти всі кулери і особливо дорогу вежу на Сhromax Black? А може тоді коли купувався кулер чорного не було впринципі в продажі, або мені просто подобається такий колір?Увидел поносного цвета Нокту - автоматом ставлю дизлайк.
Хочу бачити через затемнене вікно мого корпуса скільки сил і грошей в нього вкладено Реально гарно той акваріум виглядає ввечері. Ми ж не просто тут ділимся фото системників? Все робиться тільки заради естетичного задоволення.Ну и к чему там светодиодная лента снизу? Детсад какой-то....
-
Patruletz
Member
не треба нічого мінять, просто корпус підвести під кольорову концепцію ноктуаFetjoy: ↑ 06.02.2025 11:50поміняти всі кулери і особливо дорогу вежу на Сhromax Black?
- спойлер
-
0kie
Member
Выкладывается для обсуждения - я высказал своё мнение. Нет и не может быть эстетики в том виде как сейчас всё реализовано. Здесь "слепил из того что было". Не вопрос. У каждого свои извращённые представления о прекрасном.Fetjoy: ↑ 06.02.2025 11:50Ми ж не просто тут ділимся фото системників? Все робиться тільки заради естетичного задоволення.
Совсем другое дело! Даже с Ноктой.Patruletz: ↑ 06.02.2025 12:08корпус підвести під кольорову концепцію ноктуа
-
Filabatya
Member
як би ви там не обгажували ноктуу, але від відяшки в їх виконанні не відмовся би
то якийсь Antec? а ні то Fractal North
то якийсь Antec? а ні то Fractal North
- спойлер
-
Melofon
Member
И получил автоматом кучу дизлайков0kie: ↑ 06.02.2025 01:09Увидел поносного цвета Нокту - автоматом ставлю дизлайк.
Держи в курсе
-
Reverse_rain
Member
Так, я б теж. Ще було б непогано БЖ Seasonic Noctua Edition.Filabatya: ↑ 06.02.2025 13:14як би ви там не обгажували ноктуу, але від відяшки в їх виконанні не відмовся би
Взагалі проти brown кольору в системнику нічого проти не маю, загалом якщо правильно обставити то можна любий колір гарно обіграти.
-
Igoretc
Member
А мені от навпаки фірмовий стиль/колір Нокти дуже зайшов, але не ціна. Це вже давно фішка бренду, яка саме тим що виділяється на фоні інших запчастин вказує, що власник системи дбає про якість і престиж.
Повторюсь, що на сьогоднішній день мене справді дивує для чого використовувати звукову внутрішню карту в ігрових ПК, які ще й заживлені від імпульсного БЖ, а якщо дуже хочеться ліпшого звуку то можна використовувати зовнішній USB-Цап - небагато звуковух, які реально переплюнуть навіть недорогий сучасний "свисток" - толку з тої внутрішньої звукової карти якщо комп перегрівається!
А чим вам не подобається порада? Людина розказала як у неї сильно гріється ПК, і демонструє свої досить радикальні рішення з вентиляції корпусу, але при тому перекриває доступ холодного повітря знизу досить великою за площею платою звуковухи.Ortyomko: ↑ 06.02.2025 08:18оце рівень порад на форумі оверівIgoretc: ↑ 05.02.2025 21:19 А ще б зняв би звукову карту (якщо це вона, - не розумію для чого в сучасному компі звукова?)
Повторюсь, що на сьогоднішній день мене справді дивує для чого використовувати звукову внутрішню карту в ігрових ПК, які ще й заживлені від імпульсного БЖ, а якщо дуже хочеться ліпшого звуку то можна використовувати зовнішній USB-Цап - небагато звуковух, які реально переплюнуть навіть недорогий сучасний "свисток" - толку з тої внутрішньої звукової карти якщо комп перегрівається!