Останні статті і огляди
Новини
Выбор монитора
-
NARDI
Junior
Дуже дякую всім за поради. Щось почну потроху підбирати з рекомендованого. 27 точно, але вже можливо і в 4к.
-
Igor_1974
Member
Всім доброго дня.
Порадьте будь ласка норм монітор, без колонок.
Хочу оновити свій старий робочий монітор Philips 27' 273V на щось нове. Бюджет до 12-15 тисяч, використання 50% робота 50% ігри. Стіл вмонтований, 50см ширини, тому за 27 дюймами інколи доволі сильно відсуваюсь назад і інколи некомфортно, стіл замінити поки немає можливості. Діагональ більше 27" мабуть поки не розглядаю. Хотілось би від 2к та з 144Гц.
Порадьте будь ласка норм монітор, без колонок.
Хочу оновити свій старий робочий монітор Philips 27' 273V на щось нове. Бюджет до 12-15 тисяч, використання 50% робота 50% ігри. Стіл вмонтований, 50см ширини, тому за 27 дюймами інколи доволі сильно відсуваюсь назад і інколи некомфортно, стіл замінити поки немає можливості. Діагональ більше 27" мабуть поки не розглядаю. Хотілось би від 2к та з 144Гц.
-
Beardo88
Junior
Також приглядаюсь до нового монітора на заміну Philips 227E 1080p 60Hz. Хочеться перейти на більшу герцовку і читаючи данний форум зрозумів що FHD вже нема сенсу купувати. Вирішив що треба вже брати 27 2к. Відеокарта 4060, в новинки гейм індустрії не граю, переважно онлайн ммо рпг, heartstone.
Звернув увагу на LG UltraGear 27GS75Q-B за 9999 грн зараз пропонують, відгуків нема так як модель у нас з`явилась досить недавно. Знайшов тільки огляд на іспанській мові.
Звернув увагу на LG UltraGear 27GS75Q-B за 9999 грн зараз пропонують, відгуків нема так як модель у нас з`явилась досить недавно. Знайшов тільки огляд на іспанській мові.
- спойлер
-
serg_spam
Junior
Друзья нужен ваш совет! Выбираю монитор 27" 1440p для игр, работы с офисными приложениями, просмотр фильмов.
Пока остановил свой выбор на MSI MAG 275QF за 8,5к грн, и еще понравился MSI MAG 274QRF-QD E2 но он аж 12к стоит.
Ну вот и думаю стоит ли доплатить, или может вообще лучше другой монитор выбрать?
Пока остановил свой выбор на MSI MAG 275QF за 8,5к грн, и еще понравился MSI MAG 274QRF-QD E2 но он аж 12к стоит.
Ну вот и думаю стоит ли доплатить, или может вообще лучше другой монитор выбрать?