Фотки системников сюда

Модификации любого компьютерного оборудования
Відповісти
Автор
Повідомлення
Spawny
Member

Повідомлення

Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит

Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее

Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Востаннє редагувалось 17.09.2013 21:44 користувачем gehka3, всього редагувалось 3 разів.
0kie
Member

Повідомлення

Fetjoy
Увидел поносного цвета Нокту - автоматом ставлю дизлайк.
Верхнюю переднюю надо убрать. Задняя на вытяжке вообще не имеет смысла, ибо на кулере две вертушки, задняя из которых впритык к вытяжной. Снизу как обычно надо делать настройки так, чтобы помогать СО на карте, а не дублировать. Ну и к чему там светодиодная лента снизу? Детсад какой-то.... :facepalm:
Понятно, что есть сомнения. Проверяется правильность вертушек программой OCCT в режиме Power, когда и процессор жарится по максимуму, и видеокарта тоже не прохлаждается. Сделайте замеры в нынешнем состоянии, а потом убрав лишние вертушки и подобрав правильные обороты для нижних исходя из температуры хотспота видяхи. ;)
Ortyomko
Member

Повідомлення

Igoretc: 05.02.2025 21:19 А ще б зняв би звукову карту (якщо це вона, - не розумію для чого в сучасному компі звукова?)
:facepalm: оце рівень порад на форумі оверів
Fetjoy
Member

Повідомлення

Увидел поносного цвета Нокту - автоматом ставлю дизлайк.
Щоб шановний 0kie не ставив дизлайки треба поміняти всі кулери і особливо дорогу вежу на Сhromax Black? А може тоді коли купувався кулер чорного не було впринципі в продажі, або мені просто подобається такий колір?
Ну и к чему там светодиодная лента снизу? Детсад какой-то.... :facepalm:
Хочу бачити через затемнене вікно мого корпуса скільки сил і грошей в нього вкладено :gigi: Реально гарно той акваріум виглядає ввечері. Ми ж не просто тут ділимся фото системників? Все робиться тільки заради естетичного задоволення.
Patruletz
Member

Повідомлення

Fetjoy: 06.02.2025 11:50поміняти всі кулери і особливо дорогу вежу на Сhromax Black?
не треба нічого мінять, просто корпус підвести під кольорову концепцію ноктуа
спойлер
Зображення
0kie
Member

Повідомлення

Fetjoy: 06.02.2025 11:50Ми ж не просто тут ділимся фото системників? Все робиться тільки заради естетичного задоволення.
Выкладывается для обсуждения - я высказал своё мнение. Нет и не может быть эстетики в том виде как сейчас всё реализовано. Здесь "слепил из того что было". Не вопрос. У каждого свои извращённые представления о прекрасном.
Patruletz: 06.02.2025 12:08корпус підвести під кольорову концепцію ноктуа
Совсем другое дело! Даже с Ноктой. :gigi:
Filabatya
Member

Повідомлення

як би ви там не обгажували ноктуу, але від відяшки в їх виконанні не відмовся би :up:
то якийсь Antec? а ні то Fractal North
спойлер
Melofon
Member

Повідомлення

0kie: 06.02.2025 01:09Увидел поносного цвета Нокту - автоматом ставлю дизлайк.
И получил автоматом кучу дизлайков :down: :gigi:
Держи в курсе ;)
Reverse_rain
Member

Повідомлення

Filabatya: 06.02.2025 13:14як би ви там не обгажували ноктуу, але від відяшки в їх виконанні не відмовся би
Так, я б теж. Ще було б непогано БЖ Seasonic Noctua Edition.
Взагалі проти brown кольору в системнику нічого проти не маю, загалом якщо правильно обставити то можна любий колір гарно обіграти.
Igoretc
Member

Повідомлення

А мені от навпаки фірмовий стиль/колір Нокти дуже зайшов, але не ціна. Це вже давно фішка бренду, яка саме тим що виділяється на фоні інших запчастин вказує, що власник системи дбає про якість і престиж.

Ortyomko: 06.02.2025 08:18
Igoretc: 05.02.2025 21:19 А ще б зняв би звукову карту (якщо це вона, - не розумію для чого в сучасному компі звукова?)
:facepalm: оце рівень порад на форумі оверів
А чим вам не подобається порада? Людина розказала як у неї сильно гріється ПК, і демонструє свої досить радикальні рішення з вентиляції корпусу, але при тому закриває доступ холодного повітря знизу майже впритул закривши вентилятори відеокарти досить великою за площею платою звуковухи.
Повторюсь, що на сьогоднішній день мене дивує для чого використовувати звукову внутрішню карту, а якщо дуже хочеться ліпшого звуку то можна використовувати зовнішній USB-Цап - небагато звуковух, які реально переплюнуть навіть недорогий сучасний "свисток" - толку з тої внутрішньої звукової карти якщо комп перегрівається!
Відповісти