bombeybox: ↑
03.02.2025 14:07
Ого, яке змістовне твердження
Так ніхто з Нвідії не каже, це особисте припущення Стіва з GamersNexus)
Нвідіа відмовилась від оптичного акселератора, бо він жер ресурси відеокарти, коли раніше при фреймгені х2 ви отримували буст "фпс" максимум х1,5, новий фреймген наближує цей буст до х1.9 фпс, навіть на слабких відеокартах (я на своїй тестував).
Нвідіа навіть випустила драйверний фреймген, який згодом додадуть в 40-ку серію для ДХ11-тайтлів, який, по аналогії з АМД, не враховує апаратне прискорення, то все в минулому.
Немає об'єктивних причин не додавати мультифреймген в старі RTX, тільки штучні обмеження для стимуляції продажів в умовах відсутньої конкуренції.
Ну боже, щось сьогодні день коли люди намагаються мене дістати, ссилаються на інтерв'ю Bryan Catanzaro, а самі його не дивилися або не зрозуміли...
В Блеквелл не відмовилися від аналізатора оптичного потоку, він тут просто інший, це перше!
Є обьективні причини чому мфг поки не отримало 4ххх серія чи молодші, Блеквелл вміє в FP4, що якраз потрібно для прискорення нейронок + той же вищезгаданий аналізатор + дуже перероблені см-блоки дають можливість при вдвічі більших вимогах до продуктивності(обрахунку вже натренованих нейронок нейронок) давати більший результат, це якщо хочете стек мфг, чи є щось із цього в 4ххх чи 3ххх? питання риторичне, чи могли ви це самі знайти прочитати - так, захотіли - ні, зате сіли строчити тут свою "думку", досить... будь ласка!
https://imgur.com/a/xed1O5E
P.S відремонтуйте ці б****кі посилання на картинки, або переробіть весь інпут, бісить страшно та виглядає як кізяки мамонта(крик душі)
Відправлено через 10 хвилин 12 секунд:
Igoretc: ↑
03.02.2025 15:14
То чого сам вимагаєш від інших?
Блін, 31 рік, а ображаєшся як дитина мала
Вчитись ніколи не пізно!
Якщо зроблю ви що підтвердите мою правоту? Сильно сумніваюсь, вам подібних тут десятки, не унікальний випадок, кинути в чорний список - найкраще що люди можуть зробити з таким як ви, "розумником" висмоктуючим час та здоровий глузд
Чи ображаюсь я? скоріше ні ніж так, але цього ми більше не дізнаємось через функцію ігнору на сайті.
"Вчитись ніколи не пізно", так ви праві, чому ж тоді радите але не користуєтесь, мені здається вам куди більш актуально через вік аніж мені!