Lekrs
це поки налог на посилки не прийняли. Приймуть, буде ще +50$ до ціни всього.
Останні статті і огляди
Новини
Огляд та тестування ігрового 27″ WQHD-монітора Gigabyte GS27Q X з частотою оновлення 240 Гц
-
divinity
Member
-
n+gibat[]r
Member
Ну что такое, сколько же ещё на китайских складах забарахлено этих разъёмов HDMI 2.0, сейчас 2025 год на дворе, можно же не скамить своих покупателей продавая им неполноценную поддержку 240 гц, а добавить HDMI 2.1Снизу слева (с правой стороны от пользователя) утолщенной части крышки размещены два порта HDMI 2.0, которые могут обеспечить частоту обновления экрана лишь 144 Гц, один DisplayPort 1.4 (с ним как раз и достижимы 240 Гц)
Да и яркость 300кд это уже такое себе, HDR там тоже фейковый из-за этого.
-
evgeniyproweb
Member
тут не все только играющие, еще за монитором работают, не для каждой работы подойдет олед ввиду статичной картинки, например при кодингеs1nedus: ↑ 31.01.2025 14:33 Предлагаю обсудить Огляд та тестування ігрового 27″ WQHD-монітора Gigabyte GS27Q X з частотою оновлення 240 Гц
15к... Советую столько же добавить, взять олед и кайфовать...
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Просто так зроблено. Нема там ніякого багу. В мене G27FC і така сама поведінка. Ніяких незручностей мені це не доставляло.alexeygalas: ↑ 31.01.2025 15:37M - це інша платформа. Тут мова за G лінійку. Gшки всі отакі калічні. Він вміє показувати оверлей тільки на існуючому сигналі. На порожньому вони не реалізували.
Скажи краще у тебе програма OSD Sidekick працює справно чи ти не встановлював?
-
alexeygalas
Member
Nikolay Yeryomenko
Ставив але потім зніс )
Ставив але потім зніс )
-
Nikolay Yeryomenko
Member
alexeygalas
Так а вона працювала? І чому зніс? В мене просто старе залізо, тому не працювала. Цікаво як у інших.
Так а вона працювала? І чому зніс? В мене просто старе залізо, тому не працювала. Цікаво як у інших.
Востаннє редагувалось 01.02.2025 23:10 користувачем Nikolay Yeryomenko, всього редагувалось 1 раз.
-
alexeygalas
Member
Працювала але мені то все не було цікаво тому і зніс. Це на w10 було. На 11 не тестив
-
InCapt
Member
В кінці 2023 купував KTC H27T22, 2K 165hz за 180€. Чудовий монітор, та матриця. Після нього був Alienware FHD на 360hz, матриця на KTC була краща. Досить скептично відношусь до оверпрайснутих моніторів.
-
alexeygalas
Member
Він не 2K а qHD. 2К це 2048х1536.InCapt: ↑ 02.02.2025 04:17KTC H27T22
до прикладу такий https://www.amazon.de/VSDISPLAY-Monitor ... S01BONGL5G
-
Melofon
Member
А ему всё божья росаs1nedus: ↑ 31.01.2025 14:46А что вы так фг так боитесь? Картинка как и импут лаг не страдает, одни плюсы..
Импут лаг не страдает
-
Yurius
Member
10999 на розетці,за ці гроші 2к 240 іпс,прям вогонь.