Розробники нагадали про події першої частини перед виходом Kingdom Come: Deliverance II

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Розробники нагадали про події першої частини перед виходом Kingdom Come: Deliverance II

Вроде визуально графика такая же, а системки выросли серьезно...
chipsy
Member

Повідомлення

SPEC1AL1ST: 31.01.2025 10:09 Предлагаю обсудить Розробники нагадали про події першої частини перед виходом Kingdom Come: Deliverance II

Вроде визуально графика такая же, а системки выросли серьезно...
:lol: в якому місті вона така ж? Хоча чого я дивуюсь, люди не бачать різниці в КП2077 с Ray Reconstruction та без, хоча там прірва у візуалі...
SleepNeep
Junior

Повідомлення

Що що, а рекламна компанія в KCDII дуже хороша. В Сталкера, як на мене, була гірша.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

SleepNeep: 31.01.2025 16:52 Що що, а рекламна компанія в KCDII дуже хороша. В Сталкера, як на мене, була гірша.
В сталкері? ти жартуєш? він був всюди, білборди, реклама на тв, енергетики, тцкшні бусіки, інтервью, док фільм який в кінотеатрах пускали, це все до релізу, хвох сильно просували там рекламного бюджету більше ніж достатньо, краще б трохи на розробку додали, чи відтермінували реліз ще на місяці 4
SleepNeep
Junior

Повідомлення

Enjthesilence: 31.01.2025 20:25 В сталкері? ти жартуєш? він був всюди, білборди, реклама на тв, енергетики, тцкшні бусіки, інтервью, док фільм який в кінотеатрах пускали, це все до релізу, хвох сильно просували там рекламного бюджету більше ніж достатньо, краще б трохи на розробку додали, чи відтермінували реліз ще на місяці 4
Ага, і ролики на ютубі із статичною позицією і музикальним концертом. Фігня то все.
Геймплейні відео - більша принада для гравців. Стріми девелоперів із розповідями в контексті самої гри - більш цікаві гравцям. Я кажу, що рекламна компанія для KCD краще і цікавіше організована, більше показано самої гри. Не здивуюсь, якщо зароблять набагато більше грошей.
Enthusiast
Member

Повідомлення

Зображення
Замовив, сподіваюсь моя 6600М потащіть 60фпс на 1080. :think:
Геральт
Member

Повідомлення

SleepNeep: 31.01.2025 21:03 Не здивуюсь, якщо зароблять набагато більше грошей.
Гра сильно на любителя. Її з торентів не так щоб дуже качали. А що вже казати про купівлю. Чого не скажеш про с2, який по кілька сот постів в кожній темі збирав )
stormblast
Junior

Повідомлення

А завезти 60 фпс на консолі для першої частини вони не хочуть? Шоб норм пройти першу частину
Enjthesilence
Member

Повідомлення

stormblast: 01.02.2025 16:19 А завезти 60 фпс на консолі для першої частини вони не хочуть? Шоб норм пройти першу частину
Відповісти