Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Popwax
Junior

Повідомлення

Відправлено через 49 секунд:
https://hard.rozetka.com.ua/samsung-ls3 ... 436495787/
что скажите? говорят в этом модели засвети и битые пиксели очень часто попадаються
volodymyr230303
Junior

Повідомлення

Привіт усім. Який монітор порадите до 10к₴ 27" 2К 144+ Гц та з офіційним G-SYNC. Ось дивлюся та ці варіанти, який з них буде краще?
https://comfy.ua/ua/monitor-igrovoj-asu ... black.html
https://comfy.ua/ua/monitor-igrovoj-phi ... 00-00.html
https://comfy.ua/ua/monitor-igrovoj-lg-27gn800-b.html
https://comfy.ua/ua/monitor-igrovoj-lg-27gs75q-b.html
https://comfy.ua/ua/monitor-igrovoj-sam ... eixci.html
Дякую.
Rhizone
Member

Повідомлення

volodymyr230303
Один з них на 144Гц, всі інші на 180. Тобто, вибір уже можете скоротити на один :)
volodymyr230303
Junior

Повідомлення

Rhizone: 26.01.2025 16:32 volodymyr230303
Один з них на 144Гц, всі інші на 180. Тобто, вибір уже можете скоротити на один :)
Я його у список добавив тому що ну дуууже багато на нього оглядів та і відеокарта в мене 4060 мені без різниці буде 144 чи 180. Спочатку взагалі планував узяти на 100, але таких моніторів з G-SYNC я не знайшов.
Rhizone
Member

Повідомлення

volodymyr230303
Я правильно Вас зрозумів, що розглядаєте монітори тільки на IPS? Бо за таку ціну можна взяти 32 дюйми на VA і також на 180Гц. Посилання кидав на попередній сторінці.
volodymyr230303
Junior

Повідомлення

Rhizone: 26.01.2025 16:40 volodymyr230303
Я правильно Вас зрозумів, що розглядаєте монітори тільки на IPS? Бо за таку ціну можна взяти 32 дюйми на VA і також на 180Гц. Посилання кидав на попередній сторінці.
Так, тільки IPS. Та і 32" мені вже буде забагато, в мене від очей до монітору 50см
processsor_ua
Member

Повідомлення

Shader1
Я не мінусував, але взяв MSI G255F, вибирав також до 6т грн і в загальному дуже задоволений. Китайці взагалі не розглядав, на бумагі вони круті, а по факту на любителя. Звертав увагу і на самсунги цієї цінової категорії, але коли вони рядом стоять, то мсі прям набагато цікавіший.
Бесценно
Member

Повідомлення

Shader1
MSI Pro MP252 E2 (24.5, FullHD, 120Hz) - 4200грн
MSI Gaming G255F(G256F) 24.5, FullHD, 180Hz,8Bit - 5500-6000грн.
Philips Evnia 24M2N3200S 23.8, FullHD, 180Hz,8Bit - 5500грн.
Lenovo Legion R25i-30 - 24.5, FullHD, 180Hz,8Bit, 400кд(HRD400) - був до 6к ще до нового року, вже 6.5.

Напевно найкраще співвідношення це MSI Gaming G255F(G256F) або Lenovo Legion R25i-30. Але і бюджетний MSI Pro MP252 E2 теж за свої гроші гарний варіант.

Відправлено через 1 годину 5 хвилин 13 секунд:
processsor_ua
А чому доречі G255F брали, а не G256F?
processsor_ua
Member

Повідомлення

Бесценно
по факту один і той же монітор, просто 255 по місцю був і скидку якусь дало в комфі, тому він виходив 5200грн от і взяв.
Negatuve
Member

Повідомлення

После долгого мучительно выбора взял Lenovo Legion R27qe (не R27q-30)
Попался без битых пикселей и засветов
Почему-то ожидал, что после древнего 22" Делла будет вау эффект, но чуда не произошло :gigi: монитор как монитор :dontknow:
Свегер
Member

Повідомлення

Negatuve
Negatuve: 29.01.2025 22:11 После долгого мучительно выбора взял Lenovo Legion R27qe (не R27q-30)
Почему-то ожидал, что после древнего 22" Делла будет вау эффект, но чуда не произошло :gigi: монитор как монитор :dontknow:
Ви не отримали, "вау ефект" - бо, звичайні IPS W-LED, подібно вище згаданого (Lenovo R27q-30), на мій погляд, зараз вже трохи морально застаріли, і купувати подібні монітори слід, якщо немає грошей на щось краще, або для роботи в офісі, бо в чорний колір вони вміють відображати так собі, а в HDR (ігри, відео) - взагалі не вміють.
Із того, що зараз є на ринку і буде сильно відрізнятися від них у плані якості картинки - це монітори з MiniLED підсвічуванням, при гарній реалізації якої, ви отримаєте картинку з якою звичайні IPS W-LED монітори в SDR і поруч не валялися. Одним із прикладів такого монітора - є Xiaomi G Pro 27i, що має на борту, як непоганий miniLED, так і гарне калібрування sRGB і P3, ну і деякі косяки, тут вже, кому як пощастить.
Тому, витрачати 300$ -400$, на ті ж Lenovo, або на щось ще з IPS на W-LED, коли в природі є такий Xiaomi, чи інші варіанти з miniled на fast VA матрицях - наразі сенсу небагато.
Востаннє редагувалось 29.01.2025 23:54 користувачем Свегер, всього редагувалось 1 раз.
SergN
Member

Повідомлення

Negatuve: 29.01.2025 22:11будет вау эффект, но чуда не произошло монитор как монитор

Для посилення ефекту треба було або олед, або 32" 4к, або ж це все одночасно.
Goddan
Member

Повідомлення

А взагалі що скажете за miniled монітори?
tablestikus
Member

Повідомлення

А тут є у когось свіженькі відгуки по Samsung 32" Odyssey Gaming G80SD Monitor (LS32DG800SIXUA) ?
den55den
Member

Повідомлення

Свегер: 29.01.2025 23:44 Negatuve
Negatuve: 29.01.2025 22:11 После долгого мучительно выбора взял Lenovo Legion R27qe (не R27q-30)
Ви не отримали, "вау ефект" - бо, звичайні IPS W-LED, подібно вище згаданого (Lenovo R27q-30), на мій погляд, зараз вже трохи морально застаріли, і купувати подібні монітори слід, якщо немає грошей на щось краще, або для роботи в офісі, бо в чорний колір вони вміють відображати так собі, а в HDR (ігри, відео) - взагалі не вміють.
Із того, що зараз є на ринку і буде сильно відрізнятися від них у плані якості картинки - це монітори з MiniLED підсвічуванням, при гарній реалізації якої, ви отримаєте картинку з якою звичайні IPS W-LED монітори в SDR і поруч не валялися. Одним із прикладів такого монітора - є Xiaomi G Pro 27i, що має на борту, як непоганий miniLED, так і гарне калібрування sRGB і P3, ну і деякі косяки, тут вже, кому як пощастить.
Тому, витрачати 300$ -400$, на ті ж Lenovo, або на щось ще з IPS на W-LED, коли в природі є такий Xiaomi, чи інші варіанти з miniled на fast VA матрицях - наразі сенсу небагато.
ще цей хвалять монітор на мінілед: AOC Mini LED Q27G3XMN/BK
voyt9
Member

Повідомлення

можливо хтось має досвід з таким монітором Acer XB271HUBMIPRZ, старенький, але по суті флагманська модель, пропонують по доступній ціні, то думаю можливо краще хороший бу, ніж сучасні нові з їх болячками.
Rhizone
Member

Повідомлення

voyt9: 30.01.2025 14:27можливо хтось має досвід з таким монітором Acer XB271HUBMIPRZ, старенький, але по суті флагманська модель, пропонують по доступній ціні, то думаю можливо краще хороший бу, ніж сучасні нові з їх болячками.
Від конкретної ціни залежить, але я б звернув увагу на сучасний AOC Q27G3XMN: глибокий чорний, справжній HDR та ще й 180Гц. Це якщо Вас VA-матриця не лякає :)
voyt9
Member

Повідомлення

Rhizone: 30.01.2025 14:55
voyt9: 30.01.2025 14:27можливо хтось має досвід з таким монітором Acer XB271HUBMIPRZ, старенький, але по суті флагманська модель, пропонують по доступній ціні, то думаю можливо краще хороший бу, ніж сучасні нові з їх болячками.
Від конкретної ціни залежить, але я б звернув увагу на сучасний AOC Q27G3XMN: глибокий чорний, справжній HDR та ще й 180Гц. Це якщо Вас VA-матриця не лякає :)
Якраз ва лякає, був Asus ROG Strix XG32WCS Black, повернув, бо важливі кути огляду більше, ніж малий глоу ефект. Тому повернув. Також зрозумів що всі іпс 32 (бажав щоб трохи збільшити після свого 27") мають затемнені краї. Тому поки в сторону 27" 2к іпс дивлюсь
Goddan
Member

Повідомлення

Купив я ксяомі мінілед, і може хто знає як хдр настроїти. Включив в моніторі хдр і картинка контрастна ярка, а потім в віндовс вкл хдр і воно мутне темне.
voyt9
Member

Повідомлення

Goddan: 31.01.2025 09:14 Купив я ксяомі мінілед, і може хто знає як хдр настроїти. Включив в моніторі хдр і картинка контрастна ярка, а потім в віндовс вкл хдр і воно мутне темне.
https://www.youtube.com/watch?v=nJtAS96otQw
переглянь непоганий огляд і що як налаштувати, коли треба локальна підсвітка, а коли ні.
Баг з червоним тоном присутній?
Відповісти