В тред врываются «радужные» из ЕА и кричат, что два миллиона - это не о чём и отменяют ремейк Dead Space 2
![mad :mad:](./images/smilies/mad.gif)
Якщо вже мова зайшла про Фейлгард (якщо я правильно зрозумів підтекст), то там в звіті акціонерам вказувалися 1,5 мільйона "engaged players", тобто реальних проданих копій за фулпрайс скоріш за все ще менше. Плюс бюджети на маркетинг та різнокольорових консультантів-активістів розробку між SH2 та Veilguard явно відрізняються на порядки. От і виходить, що 2 мільйони копій SH2 - це успіх, а півтора мільйони "залучених гравців" Вейлгарду - це лютий провал.doc-oc: ↑ 29.01.2025 15:08 Предлагаю обсудить Тираж ремейка Silent Hill 2 перевищив два мільйони копій
В тред врываются «радужные» из ЕА и кричат, что два миллиона - это не о чём и отменяют ремейк Dead Space 2
![]()
Підтримую гра кльова
Обидва свіжі ремейки, обидва хоррори, в обох ви займаєтесь де-факто тим же(відстріл монстрів, головоломки), тому порівняння коректне, якщо ви фанат то ніякого конструктиву я не чекаю, але називати ремейк еталонним де не змогли навіть анімацію ходьби/бігу гг людську зробити це щось… а на це ви дивитесь приблизно 80% усієї гриVolandInferno: ↑ 29.01.2025 18:47 Зумери в чаті
Порівнювати Dead Space і SH - це тільки геній може, особливо з урахуванням того, що СН2 - 25 років. В той час розробники вашого дедспейсу під себе ходили в кращому випадку.
Гра просто шикарна і атмосфера збережена ідеально. Еталонний ремейк шикарної гри, яку свого часу затер до дірок і підбирав днями той сраний код на замку із-за кривих локалізаторів…)))
Ну давайте останній раз і детально, але поясню як, беремо якийсь аспект гри, та порівнюємо з тим що змогли інші, без оцієї вашої "атмосфери":VolandInferno: ↑ 29.01.2025 19:13 IronWithin
Ніяких проблем з анімацією я не побачив, навіть око не зацепилось. Ну і якщо порівнювати Dead Space та SH для вас це нормально, то я тут пас, уви. Це не те, що різні ігри, це просто…я навіть не знаю як описати і як це можна взагалі порівнювати.
Ремейк практично еталонний по відношенню до оригіналу, збереженню атмосфери, наративу, геймплею, сюжету. Я не знаю що тут ще можна додати. І технічно виконаний дуже гарно.
Тупо - це порівнювати SH2 та Dead Space.IronWithin: ↑ 29.01.2025 20:01але захищати щось просто так це тупо
Що таке "дух першоджерела", що таке "атмосфера" поясніть будь ласка, от я написав як порівнював, а ці терміни настільки розпливчасті та всеоб'ємні що слугують тільки відмазкою тим, хто не може аргументувати свої слова, для таких людей є термін - "фанатик".VolandInferno: ↑ 29.01.2025 20:12Тупо - це порівнювати SH2 та Dead Space.IronWithin: ↑ 29.01.2025 20:01але захищати щось просто так це тупо
SH2 - це про сюжет, історію, подачу, а не про зброю, шутінг і тп
Не розумію до чого ви ту простиню накатали. Це взагалі все другорядне, я взагалі на те все не звертав уваги. Єдиний момент, на який я звертав увагу - це наскільки якісно/достовірно переданий дух першоджерела. І це виконано на 11 з 10ю А те що там шутінг, зброя і тп фігня - взагалі другорядне. Гра зовсім не про це.
Я не розумію, як можна всерйоз порівнювати Silent Hill 2 та Дед Спейс, та ще й робити якійсь порівняльний аналіз механік? ЯК таке порівняння взагалі в голові могло виникнути?
Ремейк SH2 не треба оцінювати мірилами сучасних ігор. ЦЕ вкорні не вірно. То порівняли б ще з Call Of Duty, хулі там стєсняться.
Скільки вам років? Ви в оригінал грали взагалі? Ви розумієте про що гра?
В мене все.
Дядь, какой я тебе зумер!? Мне 39 и сравнение более, чем корректное! Два ремейка старых, хитовых игр и нормальные люди празднуют два проданных миллиона и довольны продажами, а кретины из ЕА такими же продажами остались недовольны и заставили EA Motive пилить всякую шляпу, вместо ремейка Dead Space 2.VolandInferno: ↑ 29.01.2025 18:47 Зумери в чаті
Порівнювати Dead Space і SH - це тільки геній може, особливо з урахуванням того, що СН2 - 25 років. В той час розробники вашого дедспейсу під себе ходили в кращому випадку. Можна ще з Mario порівняти. Чи з Fortnite.
Гра просто шикарна і атмосфера збережена ідеально. Еталонний ремейк шикарної гри, яку свого часу затер до дірок і підбирав днями той сраний код на замку із-за кривих локалізаторів…)))
А можна показати де саме я почав порівнювати ігри? Чи можливо ви щось наплутали?doc-oc: ↑ 30.01.2025 01:36Ты же какой-то бред написал и начал сравнивать сами игры, а не описанную ситуацию
Ясно короче.IronWithin: ↑ 29.01.2025 18:41Качество игры СИЛЬНО переоценено, тот же дед спейс и выглядит и играется на голову выше без шансов на конкуренцию за моё время