S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав оновлення 1.1.4 з виправленням проблем

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

MessiaH: 28.01.2025 06:18 Выведи график фреймтайма и посмотри внимательно
Вивів. Куди дивитись?
спойлер
Зображення
Sashkotem: 28.01.2025 06:19 Це дуже сумно, компіляція шейдерів останнє шо треба було фіксити, я поставив мод який скіпає компіляцію шейдерів і не побачив ніякої різниці. Порівнювати сталкер можна із метро ексодус, і метро виграє по всім параметрам по графіці технічному стані і головне сюжету. Скажете шо сталкер це не про сюжет а про а-лайф але цей а-лайф не працює і не запрацює, так що грі капут.
Та навпаки. Метро програє. Сюжет - граєм за хорошого узкого, практично рельсовий. Графіка також в рази гірша. Текстури, порівняно з С2 - древні. Звук в С2 взагалі the best. Атмосферність, подібну в С2 не пам'ятаю в жодній грі. Ну, може dead space. Але то коридорка, там легше зробити. РПГ складова в С2 також на голову вища. Метро, фактично, коридорний шутер на стероїдах. С2 - повноцінна аРПГ у відкритому світі.
спойлер
Зображення
Зображення
Kyro
Member

Повідомлення

Ну надо же за почти месяц родили. Бросил играть потому что задолбало запускать по нескольку раз, плюс зависания на Ростоке.
Если эти прекрасные люди не допилят то что обещали на релизе - тот же A-life, то культового статуса второму Сталкеру не видать и никто у них больше ничего не купит. Кредит доверия выдается один раз.
Shkryab
Member

Повідомлення

доречі стосовно багів на компіляціі. Було таке в мене, потім знизив розгін памяті та все на тому. (патч передостанній). Налаштував один раз графіку, скомпілював шейдери - далі взагалі відключив це (треба буде змінити налаштування включу)
tablestikus
Member

Повідомлення

Lekrs: 27.01.2025 22:36 Думав пограти через кілька місяців з релізу, але гратиму певно через рік. Хай доробляють.
Я за кіберпанк взявся тіки через 1,5 року після релізу коли вже більш-меньш полагодили :gigi:
BoKl
Member

Повідомлення

Крутий патч, компіляцію не виправили, кожний запуск треба довго чекати. Добавили баг скрині, не сортуються предмети, зброя накладується на патрони і навпаки. Під час спілкування з торговцем з'явилось повне зависання гри, допомагає тільки закриття гри через стім. Краще б вони взагалі нічого не робили, гра взагалі стала не грабельна. :mad:
Kyro
Member

Повідомлення

BoKl: 28.01.2025 09:36 Крутий патч, компіляцію не виправили, кожний запуск треба довго чекати. Добавили баг скрині, не сортуються предмети, зброя накладується на патрони і навпаки. Під час спілкування з торговцем з'явилось повне зависання гри, допомагає тільки закриття гри через стім. Краще б вони взагалі нічого не робили, гра взагалі стала не грабельна. :mad:
ото так перед 1.1.3 было что работало лучше чем после.
bigmonstr666
Member

Повідомлення

я не розумію, що вони бляха фіксять)
шейдери самі зламали, місяць фіксили, оптимізація була підтягнута минулими патчами, тут всеодно не стало краще... а от коли вони пофіксять зламані квести? одні просто не закриваються, інші не можуть відкритися... ну це більше всього бісить. залісся так і не відновилось, бо квест відбитися від моноліту не закрився, хоча ачівка за врятування залісся отримана і всі юніти подякували. можна сказати пофіг на те залісся, але так як туди не переміститись за рахунок провідників, то на якісь точки треба бігти по 10 хвилин, ну це прям :facepalm: :censoured:
дороблювати і дороблювати ще сталкер, хоча ігра дійсно классна, на мою думку метро екзодус програє.
RomulusXIII
Member

Повідомлення

Люди, це хотфікс. Великий патч роблять паралельно і за словами модератора в дискоріді - реліз найближчим часом.
VolandInferno
Member

Повідомлення

RomulusXIII
Якій тоді сенс в цьому хотфіксі, якщо вони там шось готують? Насцяти в очі?
Бракодєли.
Lekrs
Member

Повідомлення

tablestikus: 28.01.2025 09:36
Lekrs: 27.01.2025 22:36 Думав пограти через кілька місяців з релізу, але гратиму певно через рік. Хай доробляють.
Я за кіберпанк взявся тіки через 1,5 року після релізу коли вже більш-меньш полагодили :gigi:
Я через рік його пройшов, жодного багу. Маштабним проектам зазвичай потрібно дати часу на фікси.
Ijachok
Member

Повідомлення

VolandInferno: 28.01.2025 10:30 RomulusXIII
Якій тоді сенс в цьому хотфіксі, якщо вони там шось готують? Насцяти в очі?
Бракодєли.
Сенс такий же, як і у всіх хотфіксах. Швидко щось пофіксити. От мені останнім патчем зламалась компіляція (не страшно, бо поки не проходжу гру, тільки час від часу запускав і якраз попав на виліт), подивлюсь, може поправили

Відправлено через 1 хвилину 56 секунд:
Lekrs: 28.01.2025 10:36
tablestikus: 28.01.2025 09:36
Я через рік його пройшов, жодного багу. Маштабним проектам зазвичай потрібно дати часу на фікси.
Пройшов останню версію перед 2.0 - дуже сподобалось. А потім ще перепройшов приблизно 2.0 + кілька наступних патчів, ще більше потішили
VolandInferno
Member

Повідомлення

Ijachok
Так і запишемо, 2 з лишнім місяці - це швидко. Чи коли там останній патч вийшов. Досить вже виправдовувати цих криворуких лайнокодерів.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 28.01.2025 03:59 прекомпіляція шейдерів мінімізує її під час геймплею, інакше це визиває статери, коли шейдери з'являються перший раз. існував баг, коли при компіляції був краш і доводилось декілька разів перезапускати гру.
Ааа, я понял, это тот надоедливый экран при каждом запуске игры, у меня его нет, я мод поставил, который эту компиляцию убрал сразу и больше её не видел. А патч 1.3 починил игру вообще.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

MessiaH: 28.01.2025 06:42 Sashkotem
ну так Метро не на ублюдском UE5

Отправлено спустя 1 минуту 27 секунд:
Запустил игру после патча последнего и ничего не поменялось, линия фреймтайма такая же вся в зазубринах и кривая как собака сутулая даже с генерацией кадров, даже крупные статерры иногда проскакивают
А ви відчуваєте коли график фреймтайма скаче від 10мс до 12мс?
Хочеться вставити сюди картинку із Шварцом "що ж ти таке ?!"
Eduard1980
Member

Повідомлення

fizik419: 27.01.2025 23:09
Eduard1980: 27.01.2025 22:03 :popcorn:
Тіні, баланс, економіка, АІ...
Я навіть не знаю де більше задоволення отримую: в грі, чи тут на форумі, коли читаю підірваних пуканів :gigi:
Це факт. Гра вийшла в ранній альфі під видом готової гри за фулл прайс. В кацапському атоміку значить ми графіку і технічний стан критикуєм нормально, але в недосталкері вже написать об'єктивну рецензію релігія не дозволяє? Гівноїд з подвійними стандартами.
Взагалі то мені абсолютно по :censoured: на кацапські подєлки. Відповідно я не критикую атомік, бо мені на нього по :censoured:
Так що мимо. Або пруфани. Гівноїд, колір нації :lol:
Kyro
Member

Повідомлення

Отдельная радость это то как тебя за травой видят метров за 200 и прицельно лупят из чего попало а ты естественно не видишь нихрена. Ночью еще лучше, ПНВ нет, фонарик светит на 3 метра. Потенциал огромный, и пока еще не прос_ан но править и балансировать там на год работы минимум.
block_stupid
Member

Повідомлення

Як в cp2077, через 2 роки, якщо виживу, то пограю.
Kyro
Member

Повідомлення

block_stupid: 28.01.2025 11:56 Як в cp2077, через 2 роки, якщо виживу, то пограю.
Дай боже нашому теляті ...
Барбарис
Member

Повідомлення

tablestikus, 2077 грабельний з релізу. Мені перші баги трапились з 2.0.
Sllavko
Junior

Повідомлення

Оце читаю, як плачуть тіпи з нормальним залізом і думаю, може ну його той апгрейд. Посиджу ще на fx8350 i rx580 :lol:
Бо вже в прип'яті граю. А тих проблем, про які більшість тут пишуть, не зустрічав.

Звісно, те гівно мамонта, на якому в мене крутиться сталкер на мінімалках не дає більше 20-27 фпс. Але, я максимум ловив до десятка рандомних вильотів посеред гри.

Хочу оновити хоч трохи залізо і пограти того сталкера в трохи кращій якості, але з вашими коментами аж страшно стає :D :D :D :D
Відповісти