RGB підсвідка Asus b760 rog strix

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Olezzzha
Junior

Повідомлення

Я не можу налаштування, і не можу знайти гайди, як мені зробити так, щоб мої налаштування підсвідки діяли одразу після ввімкнення пк, а не після завантаження операційної системи. Пк включається використовуючи біле світло, і після того як запустить програма Armory Create, або ж SignalRGB міняє підсвідку на кастомну. Як записати в память материнської плати той колір, що я хочу?
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Olezzzha: 26.01.2025 02:43 Я не можу налаштування, і не можу знайти гайди, як мені зробити так, щоб мої налаштування підсвідки діяли одразу після ввімкнення пк, а не після завантаження операційної системи. Пк включається використовуючи біле світло, і після того як запустить програма Armory Create, або ж SignalRGB міняє підсвідку на кастомну. Як записати в память материнської плати той колір, що я хочу?
Вітаю, видали той мотлох armory create, якщо в налаштуваннях материнської плати цього нема - тільки програмно. OpenRGB спробуй, я під свою материнку на гітхабі брав прогу під свою материнку.
0kie
Member

Повідомлення

Olezzzha: 26.01.2025 02:43Пк включається використовуючи біле світло
По дефолту там должна быть радуга, а не одиночный цвет. Дополнительный контроллер подсветки используется, который якобы "синхронизируется" с материнкой? Если нет, то скорее всего программа Armoury Crate или её спутница Aura Create прописывают свои значения в плату. Смотрите внимательно настройки этих утилит.
Olezzzha
Junior

Повідомлення

Enjthesilence
OpenRGB каже, що моя плата не підтримує такого, що тоді робити? в інтернеті вроді не мають з цим проблем люди

Відправлено через 4 хвилини 51 секунду:
0kie
Да, там радуга, просто очень слабая, прозрачная почти. Я смотрел настройкиЮ там ничего полезного

Відправлено через 15 хвилин 34 секунди:
Enjthesilence: 26.01.2025 02:58
Olezzzha: 26.01.2025 02:43 Я не можу налаштування, і не можу знайти гайди, як мені зробити так, щоб мої налаштування підсвідки діяли одразу після ввімкнення пк, а не після завантаження операційної системи. Пк включається використовуючи біле світло, і після того як запустить програма Armory Create, або ж SignalRGB міняє підсвідку на кастомну. Як записати в память материнської плати той колір, що я хочу?
Вітаю, видали той мотлох armory create, якщо в налаштуваннях материнської плати цього нема - тільки програмно. OpenRGB спробуй, я під свою материнку на гітхабі брав прогу під свою материнку.
І як мені знайти, і ще це за прога така?
0kie
Member

Повідомлення

Olezzzha
Ещё раз: в компе есть корпусной контроллер подсветки RGB или все вертушки подключены к материнке?
В настройках BIOS есть опция, позволяющая задействовать управление подсветкой из настроек Винды: "Персонализация" - "Динамическое освещение". Доступно в 11-й Винде. Такое себе решение, как по мне...
Радуга по дефолту яркая и сочная. Сбрось BIOS в дефолт, для надёжности сбрось значения CMOS перемычкой на плате, чтобы получить исходные значения для всего. Также в BIOS есть опция, отвечающая за загрузку Armory Crate - выключи, предварительно удалив этот "мотлох" из ОС. По итогу получишь полноценную радугу с момента включения компа. А далее можешь поиграться с настройками RGB в самой Винде её средствами. Не получится добиться требуемого результата - отключи "динамическое освещение" и установи Armory Crate вручную и там попытайся подобрать нужный эффект. Это всё надо для того, чтобы исключить конфликт базовой прошивки платы, её возможностей управления RGB с функционалом ОС и стороннего софта. "Динамическое освещение" Винды управляет только диодами на материнке и её разъёмами RGB. Для управления подсветкой на видяхе, клавиатуре и мышке будет нужен свой софт.
Patruletz
Member

Повідомлення

Olezzzha: 26.01.2025 02:43Я не можу налаштування, і не можу знайти гайди
на сайті асуса десь валяється посилання на скачування останньої версії(припинили підтримку) AsusAura пошукай її.
0kie
Member

Повідомлення

Patruletz: 26.01.2025 12:05посилання на скачування останньої версії(припинили підтримку) AsusAura
Вот здесь есть, последняя версия 1.07.84_V2.
Відповісти