Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

big_bang: 24.01.2025 12:43також додам - зріст 186-188см, вага 110-120кг
колеса і гальма бажано буде зразу міняти

Відправлено через 46 секунд:
big_bang: 24.01.2025 12:54шукаю щось пристойне протягом двох тижнів і шось не йде мені нічого)
весь олх забитий гревелами просто не за 20 000 грн
1985god
Member

Повідомлення

зараз трохи небезпечно катати , активно набирають добровольців на фронт :shuffle: також почастішали аварії між велосипедистами і автомобілями працівників зборойних сил України ... , тому зараз я б рекомендував хіба шоссер і тільки якщо ваш рівень фіз підготовки дозволяє хоча б 45 км\год тримати по асфальту протягом 20-45 хв

P.S. не всі ще встигли пройти фіз та моральну підготовку для служби у війську
Hotspur
Member

Повідомлення

1985god: 24.01.2025 16:45також почастішали аварії між велосипедистами і автомобілями працівників зборойних сил України
хммм, не чув але може то не працівники зсу а працівники тцк
cspp
Member

Повідомлення

Спокойно проезжал рядом с ними несколько раз в полуметре, внимания на меня ноль. Возле приморского тцк блокпост.
murzik
Member

Повідомлення

у мене ж велосипедна трвма була - надрив звязок, які я не лікував, а просто пив хондропротектори, спортивні добавки, колаген, кальцій магній цинк з вітаміном Д3, і воно з часом покращилось. мрт робив кожен рік, але нормального ортопеда для діагностики не знайшов. всі вони орієнтуються на висновок лаборанта який мрт робить. а вони роблять його поспіхом, що побачили те і записали. і призначають ті самі хондропротектори.
зараз зновуу буде ВЛК у ган донів, яким на це все по х і я не розумію, чи тягне моя травма на щось чи ні.
радять інститтут травматології і ортопедії
Spleen
Member

Повідомлення

Hotspur: 24.01.2025 18:20
1985god: 24.01.2025 16:45також почастішали аварії між велосипедистами і автомобілями працівників зборойних сил України
Звучить як якийсь ботовкид.. :spy:
murzik
Member

Повідомлення

Spleen
ну по запиту "дтп велосипедиста і зсу" якісь резульатит видає. але які з цього висновки, за яких осбатвин, і гаврядчи це спосіб зупинити велосипедиста для перевірки особи

в тік ток боти беруть популярні коментарі українською і просто теражують їх в безкінечній кількості.
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 27.01.2025 22:23радять інститтут травматології і ортопедії
схожи туди, гірше не буде
_VlaD_
Member

Повідомлення

Spleen: 27.01.2025 23:12 Звучить як якийсь ботовкид.. :spy:
Ну а що такого? Якщо у країні війна і кількість військових збільшується, то і ДТП з їх участю буде більше.
Зброї по руках стало ходити більше. Дехто прихоплює з собою у відпустку гранату і по п'яні починає усім її "демонструвати". Летальних випадків з гранатами стало теж більше ніж до війни. Це очевидні речі.
Hotspur
Member

Повідомлення

_VlaD_: 27.01.2025 23:57Це очевидні речі.
так. по року вже сотні випадків. і поштою шлють і під горілку давай ото кидати їх куди завгодно. на жаль багато поранених і загиблих через вибухові пристрої
1985god
Member

Повідомлення

Hotspur: 24.01.2025 18:20
хммм, не чув але може то не працівники зсу а працівники тцк
тцк формально теж збройні сили, тцк збиває вело
Відповісти