Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

Donate: 22.01.2025 14:35самсунг вперто буде робити цеглину
Проблема самса не в тому що він здоровий, конкуренти не сильно менші. Проблема самса шо він слизький і кутуватий. Тобто мало того шо давить в пальці коли тримаєш, так ще і заставляє тримати міцніше ніж хотілось би. Тобто варіант шо знайдуться люди з великими руками і захотять орудувати однією навіть не розглядався. А на хлаомі шайба впирається в пальця і смарт просто лежить в руці наче так і треба. Е - ергономіка.

Відправлено через 2 хвилини 46 секунд:
Взагалі я готовий повірити шо китайці теж про ергономіку не думали, просто так випадково вийшло, але вийшло ж.
Bender911
Member

Повідомлення

Scoffer: 22.01.2025 15:13
Проблема самса не в тому що він здоровий, конкуренти не сильно менші. Проблема самса шо він слизький і кутуватий. Тобто мало того шо давить в пальці коли тримаєш, так ще і заставляє тримати міцніше ніж хотілось би. Тобто варіант шо знайдуться люди з великими руками і захотять орудувати однією навіть не розглядався. А на хлаомі шайба впирається в пальця і смарт просто лежить в руці наче так і треба. Е - ергономіка.

Взагалі я готовий повірити шо китайці теж про ергономіку не думали, просто так випадково вийшло, але вийшло ж.
Як на мене ергономіка в частині "гострі кути/слизький/тактильно не такий" легко вирішується нормальним чохлом. Все ж таки телефон це не просто фешен-аксесуар і дуже важливо щоб він не глючив,мав гарну підтримку та фічі, які користуєшся кожен день, а не просто красивий та приємний.
Donate
Member

Повідомлення

Scoffer: 22.01.2025 15:13

Якщо руки будуть в пилюцi навідь пластиковий смартфон вислизує з рук в мене Note 9 Pro літав тільки так без чохла. І на третій раз впав ребром на гвинт і в ньому тріснуло скло заднє, якє ще оригінал знайти потрібно, так як магазини пишуть що оріг, консультант говорить що оріг, а приїзжає невідомо що яке навідь по розмірам інше трішечки...
Тому як дома то можна без чохла, як кудись без якогось силіконового взагалі ніяк... Одна помилка і ти так на десяточку влип :laugh: Ось і весь "преміум" :lol: Краще б робили телефон повністю з алюмінію чи ще якихось сплавів воно хоча б грілося трішки менше :laugh: Хоча так випадків ремонту буде менше, так як тріснута задня кришка це гроші :laugh:
Filabatya
Member

Повідомлення

Donate
я писав про відшарування антиблікового покриття, а от не заокругленість країв якраз і робить цей дискомфорт в руці, вони всі цеглини 6,7+
Alexsandr
Member

Повідомлення

JKrl: 22.01.2025 12:22 От и все. Великий конкретист сливается одним простым движением.
Сказал тот, кто ни слова не отписался о предложенных решениях или уточнениях. Сливаться надо красивее.
Scoffer
Member

Повідомлення

Bender911
Не всі фічі однаково корисні. Про есім я вже писав, це недолік, а не перевага. Стілус в сферичному вакуумі я поважаю, але на відроїді він не юзабельний. Вайд і телефото сенсори на сяомі на третину більші фізично, а значить першоджерело буде менш шумне. На вайді ще й діафрагму крутити можна, на відміну від самса. Інші сенсори +/- однакові. Якщо мені з якоїсь дивної причини стане недостатньо вбудованих покращувалок від лейки для моєї фотосесії лічильників, то встановлю лайтрум, тут головне шоб з сенсора приходило максимально якісне зображення. Шо там ще? Оперативи на сяомі більше, зарядка швидша.
Про глюки не вигадуй, я багато років на міюай, і воно тюниться дуже легко і просто, в тому числі вичищається від блоатварі без анлока.
По суті у самса є лише одна перевага - надпис самсунг. Такий собі плюс, як на мене.
Alexsandr
Member

Повідомлення

Bender911: 22.01.2025 11:20 Саме погратись, а не стабільно користуватись всім функціоналом камери при будь яких оновленнях. Зазвичай це погратись може виглядати як такі обговорення на Reddit:

Обговорення в стилі "так це відома проблема, під рутом став ще оцей пакет для фіксу" або "спробуй оці 100500 версій може допоможе".
Зависит от аппарата. На некоторых все отлично. кстати если брать все, то часто родной софт похуже стороннего и по видео и по фото. форумы и почитать что там. Если не ошибаюсь там какой-то буфер на МТК не дает плавно картинку развернуть на экране без фикса, отсюда и патч. К сожалению и это качается всех, производители не дают полного доступа к своим камерам и сами не используют на полную.
Donate
Member

Повідомлення

А чому не андроньюс? :insane: Якщо дивитись з професійної точки зору то телефони це шляпа, будь які, так як будь яка бездзеркалка буде краще :laugh:
Scoffer: 22.01.2025 16:45 Про глюки не вигадуй, я багато років на міюай, і воно тюниться дуже легко і просто, в тому числі вичищається від блоатварі без анлока.
Як вичистити ПЗ безпека повністю з телефону не заводячи його в бутлуп? :laugh:

Ось те що в телефоні є після встановлення та штатно не випилюється ніяк :insane:
спойлер
Зображення
Scoffer
Member

Повідомлення

Donate
Шо перше потрапило під руку, на те і лінк дав. Я вже тут колись казав шо не сприймав телефони як фотоаппарат, але з цією бортовою камерою від лейки я ще подумаю. Ще не робив вилазок по красивим місцям шоб щось путнє нафотати а потім обробити. На перший погляд якість неочікувано пристойна.

Відправлено через 59 секунд:
Donate: 22.01.2025 17:19Ось те що в телефоні є після встановлення та штатно не випилюється ніяк
Звісно що випилюється. Може і не зовсім штатно, але кого це зупиняє? :rotate: Головне шо без анлоку, заміни прошивки і всіх пов'язаних головняків.
https://github.com/Universal-Debloater- ... generation
назви пакетів для того шо не подобається сам нагуглиш
Donate
Member

Повідомлення

Scoffer: 22.01.2025 17:22 Відправлено через 59 секунд:
Donate: 22.01.2025 17:19Ось те що в телефоні є після встановлення та штатно не випилюється ніяк
Звісно що випилюється. Може і не зовсім штатно, але кого це зупиняє? :rotate: Головне шо без анлоку, заміни прошивки і всіх пов'язаних головняків.
https://github.com/Universal-Debloater- ... generation
назви пакетів для того шо не подобається сам нагуглиш
Тільки якщо система вважає що софт системний і його випилювання призводить до бутлупу :laugh:

Але все таки в телефоні за 1к бігати випилювати софт через adb це пробачте крінж :lol:

45к гривень :laugh:
спойлер
Зображення

А взагалі аппарат цікавий :lol: :laugh:
спойлер
Зображення
Востаннє редагувалось 22.01.2025 17:32 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
Scoffer
Member

Повідомлення

Donate
Ну от кому ти це розповідаєш? У мене з софту на літеру ме залишився лише мі пульт, та і то тільки тому що недодивився і вломи видалити.
Туди ж в утиль пішли і деякі гугл сервіси, і фб з інстою і шось там ще.
Alexsandr
Member

Повідомлення

Donate: 22.01.2025 17:25 Тільки якщо система вважає що софт системний і його випилювання призводить до бутлупу :laugh:
Не встречал такого. Если процесс не критичный грузится дальше. Иначе как грузится андроид в безопасном режиме? Может есть исключения из правил или просто не сталкивался.
Scoffer
Member

Повідомлення

Може якщо виділити всі пакети і зафігачити, то щось і піде не так :D але якщо видаляти конкретні непотрібні проги, то ніяких проблем.
Списки телеметрійних пакетів також в інеті в асортименті. І там шо сяомі, шо не сяомі, всі телеметрію збирають, так що все одно чистити шо так шо так.
Востаннє редагувалось 22.01.2025 17:37 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
Donate
Member

Повідомлення

Alexsandr: 22.01.2025 17:33
Donate: 22.01.2025 17:25 Тільки якщо система вважає що софт системний і його випилювання призводить до бутлупу :laugh:
Не встречал такого. Если процесс не критичный грузится дальше. Иначе как грузится андроид в безопасном режиме? Может есть исключения из правил или просто не сталкивался.
Зараз вже є списки :rolleyes:
https://gist.github.com/mcxiaoke/ade057 ... c4706a00b1

ПЗ безпека там офк є :insane:
Зображення
Scoffer
Member

Повідомлення

Donate
У тебе якась максимально дивна претензія. Ти ще спробуй в вінду зайти, грохнути половину сістем32, а потім скаржитись шо вона впала в бсод.
Можливість видалити нав'язані проги є? Є. Що ще треба?
Stamb
Member

Повідомлення

саме через це і взяв піклесь і поставив grapheneos, нічого не треба видаляти окремо, жаль тільки що ОС тільки на піксель розрахована

на диво навіть на стоковому андроїді не було ніякого додаткового сміття у вигляді фейкбука і тд, тільки гуглові сервіси
Donate
Member

Повідомлення

Stamb: 22.01.2025 17:40 саме через це і взяв піклесь і поставив grapheneos, нічого не треба видаляти окремо, жаль тільки що ОС тільки на піксель розрахована

на диво навіть на стоковому анрдоїді не було ніякого додаткового сміття у вигляді фейкбука і тд, тільки гуглові сервіси
Там практично все крім критичного софту вимикається, навідь гугл стор якщо він не потрібний можна перевести в Disable і забути про нього :rotate: На скільки я памятаю неможливо вимкнути Налаштування Телефон СМС Лаунчер :rolleyes: можливо щось ще. Але в цілому я не бачив того що там вимкнути неможливо
Stamb
Member

Повідомлення

Donate
в мене ще не було часу і бажання конкретно сісти і перенести сім карту і тд на піксель, так що трошки побавився і лежить зараз на столі. Після galaxy s9, трохи бідно grapheneos виглядає по фічах, так що можливо знову повернуся на стоковий андроїд.
Donate
Member

Повідомлення

Scoffer: 22.01.2025 17:40 Donate
У тебе якась максимально дивна претензія. Ти ще спробуй в вінду зайти, грохнути половину сістем32, а потім скаржитись шо вона впала в бсод.
Можливість видалити нав'язані проги є? Є. Що ще треба?
Немає ПЗ безпека видалити неможливо :laugh:

Треба мати до уваги що всі вендори беруть АОСП і роблять свою систему, десь так року до 20-го так напевно більшість вендорів мала більший функціонал чим стоковий андроїд... Ну то й логічно... Але ось наприклад у сяомі десь ось після 12 MIUI якась менопауза трапилася і все... Ну типу що HyperOS v2 що якийсь мяу 12 мають +/- той же функціонал, а ось конкуренти навідь включаючи той же гугл на якому традиційно не було нічого, зараз мають місцями функціонал навідь більший...

А у вінди зараз поки що немає конкурентів тому там і альтернатив немає.

Просто ось пробач але в мене срака горить...
Я ось на прикінці 25го дізнався що в сяомі немає можливості показу ФПС в іграшках. Ну просто немає лічильника. Є сміттєвє геймтурбо яка звичайно займає місце на єкрані і не робить взагалі нічого, може тільки показати рекламу... :rotate:
Відповісти