Останні статті і огляди
Новини
Nvidia запевнила, що карти GeForce RTX 50-ї серії позбавлені проблем із роз'ємом живлення
-
waryag
Member
Пропоную обговорити Nvidia запевнила, що карти GeForce RTX 50-ї серії позбавлені проблем із роз'ємом живлення
Віримо?
Віримо?
-
xIIImaL
Junior
Предлагаю обсудить Nvidia запевнила, що карти GeForce RTX 50-ї серії позбавлені проблем із роз'ємом живлення
Интересно , как с этими обновлениями будут обстоять дела с подключением доп кабелей , у которых вместо четырех пинов сигнальной линии находятся только два? Заведется норм , или нет ? кто в курсе можете просветить ?
В оновленому варіанті контакти сигнальних ліній стали помітно коротшими. Це гарантує, що при роботі кабель живлення щільно вставлений у роз'єм, в такий спосіб унеможливлюючи неправильне підключення.
Интересно , как с этими обновлениями будут обстоять дела с подключением доп кабелей , у которых вместо четырех пинов сигнальной линии находятся только два? Заведется норм , или нет ? кто в курсе можете просветить ?
-
VovaII
Member
А чого ж не вірити, поки ніхто не купив?waryag: ↑ 22.01.2025 14:51Віримо?
-
Earanak
Member
У меня да и у моих коллег за 27 месяцев так и не было ни одного случая с прогаром переходника или слота питания у 4090 Может на этом форуме погорельцы были ? А то так почитаешь новости, реддиты, ютуб-каналы мастерских так кажется что каждая вторая 4090 полыхает
-
Devijack
Member
Дивишься на розмови інвідая про коннектори і чомусь рот в лайні.
-
IronWithin
Member
Скорее всего тогда nvidia была права и то руки from ass виновны были, ну можно допустить брак некоторых переходников партнёров конечно, но насколько я помню проблема массовой не былаEaranak: ↑ 22.01.2025 15:01 У меня да и у моих коллег за 27 месяцев так и не было ни одного случая с прогаром переходника или слота питания у 4090 Может на этом форуме погорельцы были ? А то так почитаешь новости, реддиты, ютуб-каналы мастерских так кажется что каждая вторая 4090 полыхает
-
oversteve
Member
заведеться, там тільки ці 2 і потрібні для визначення передаваємої потужності, інші 2 не використовуютьсяxIIImaL: ↑ 22.01.2025 14:57 Интересно , как с этими обновлениями будут обстоять дела с подключением доп кабелей , у которых вместо четырех пинов сигнальной линии находятся только два? Заведется норм , или нет ? кто в курсе можете просветить ?
-
Reverse_rain
Member
Я в какой-то прошлой теме по поводу этого разъема спрашивал, нашелся один человек с форума у которого были проблемы с ним на 4090, но говорил что оплавилось со стороны БП. Так что да, есть на форуме люди которые утверждали что были проблемы.Earanak: ↑ 22.01.2025 15:01 У меня да и у моих коллег за 27 месяцев так и не было ни одного случая с прогаром переходника или слота питания у 4090 Может на этом форуме погорельцы были ? А то так почитаешь новости, реддиты, ютуб-каналы мастерских так кажется что каждая вторая 4090 полыхает
-
oversteve
Member
там не стільки брак, скільки троха кончена конструкція деяких перехідників, але в цілому так, не врахували наявність великої кількості рукожопів, тому і зробили у другій версії коротші сигнальні піни і виробники БЖ почали робити кольорові роз'ємиIronWithin: ↑ 22.01.2025 15:06 Скорее всего тогда nvidia была права и то руки from ass виновны были, ну можно допустить брак некоторых переходников партнёров конечно, но насколько я помню проблема массовой не была
-
Earanak
Member
IronWithin, помню как чел с канала "NorthridgeFix" трусил коробкой с выгоревшими коннекторами в каждом видео по ремонту 4090 Я тогда тоже впечатлился и потыкал на всякий пирометром в коннектор, больше 50 градусов так и не смог намерять в полной нагрузке ))
-
Reverse_rain
Member
До речі, в нових 50хх в комплеккті йде новий кабель, дуже м'який та гнучкий, як паракордовий. Тож можливо питання, що ви не так зігнули кабель, не під тим кутом, дуже близько до стінки чи ще щось... повині відпасти. Сподіваюсь. головне щоб напругу тримали.oversteve: ↑ 22.01.2025 15:09там не стільки брак, скільки троха кончена конструкція деяких перехідників, але в цілому так, не врахували наявність великої кількості рукожопів, тому і зробили у другій версії коротші сигнальні піни і виробники БЖ почали робити кольорові роз'ємиIronWithin: ↑ 22.01.2025 15:06 Скорее всего тогда nvidia была права и то руки from ass виновны были, ну можно допустить брак некоторых переходников партнёров конечно, но насколько я помню проблема массовой не была
-
Hotspur
Member
Ахахахахахахаха. Де всі ті люди які казали що все добре з цим новим роз'ємом ?
-
oversteve
Member
я х з як саме нові зроблені, в старих в середині роз'єму товсті провода були припаяні до тоненької площадки, а не затиснуті в терміналах, і спроби загнути той кабель могли привести до відвалу пайки або пошкодження площадки (власне звідти і пішла та мулька про те, що провода не можна гнути)Reverse_rain: ↑ 22.01.2025 15:13 До речі, в нових 50хх в комплеккті йде новий кабель, дуже м'який та гнучкий, як паракордовий. Тож можливо питання, що ви не так зігнули кабель, не під тим кутом, дуже близько до стінки чи ще щось... повині відпасти. Сподіваюсь. головне щоб напругу тримали.
-
Earanak
Member
Я так и не понял суть новости. То есть они просто подтвердили что будут использовать тот же 12V-2x6 который уже с 2023 года используют.
Или я не так понял и это будет обновление для 12V-2x6, просто у него УЖЕ были укорочены контакты относительно 12VHPWR
Или я не так понял и это будет обновление для 12V-2x6, просто у него УЖЕ были укорочены контакты относительно 12VHPWR
Востаннє редагувалось 22.01.2025 15:21 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
-
oversteve
Member
я тутHotspur: ↑ 22.01.2025 15:16 Ахахахахахахаха. Де всі ті люди які казали що все добре з цим новим роз'ємом ?
Відправлено через 2 хвилини 23 секунди:
типу того, сказали, що все буде тіп-топ, якщо ви не рукожопEaranak: ↑ 22.01.2025 15:20 Я так и не понял суть новости. То есть они просто подтвердили что будут использовать тот же 12V-2x6 который уже с 2023 года используют.
Или я не так понял и это будет обновление для 12V-2x6, просто у него УЖЕ были укорочены контакты
колись писали, що планували ще щось оновлювати, але потім виявилось, що то просот накидали на вентилятор і поки що буде так, як є
-
Hotspur
Member
і що ? проблем немає ? настільки немає що Nvidia офіційно шось там говорить ?oversteve: ↑ 22.01.2025 15:23я тут
-
oversteve
Member
перегляди самі себе не накрутятьEaranak: ↑ 22.01.2025 15:10 IronWithin, помню как чел с канала "NorthridgeFix" трусил коробкой с выгоревшими коннекторами в каждом видео по ремонту 4090 Я тогда тоже впечатлился и потыкал на всякий пирометром в коннектор, больше 50 градусов так и не смог намерять в полной нагрузке ))
ну і там ще досить велика хвиля погорільцев була з виходом перших кутових адаптерів, дороги яких не могли нормально тримати ті 50А
-
oversteve
Member
не хочуть щоб минулі проблеми вплинули на продажі поточного покоління, шо тут дивного?Hotspur: ↑ 22.01.2025 15:25і що ? проблем немає ? настільки немає що Nvidia офіційно шось там говорить ?oversteve: ↑ 22.01.2025 15:23я тут
-
vmsolver
Member
Думаю тот жеEaranak: ↑ 22.01.2025 15:20Я так и не понял суть новости. То есть они просто подтвердили что будут использовать тот же 12V-2x6 который уже с 2023 года используют
Они никуда и не уходилиHotspur: ↑ 22.01.2025 15:16Де всі ті люди які казали що все добре з цим новим роз'ємом ?
А многим тогда было не понятно, что блогеры накручивают себе просмотры, а повод не важен, что любой сантимент подойдёт ))oversteve: ↑ 22.01.2025 15:25перегляди самі себе не накрутять
Джва года боролись с рукожопами, ограничивали их свободу и независимость в выборе действий )))Hotspur: ↑ 22.01.2025 15:25і що ? проблем немає ? настільки немає що Nvidia офіційно шось там говорить ?