Відеокарта Intel Arc B570 надійшла у продаж. Опубліковано перші огляди

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
dev@stat1on
Member

Повідомлення

ASRock Intel Arc B570 Challenger 10GB OC на Екаталог 19к
Kullerok
Member

Повідомлення

в целом за 2 поколения результат я считаю хороший. Где-то лет через 10 возможно смогут навязать конкуренцию.

Відправлено через 1 хвилину 55 секунд:
Inqizitor2022: 16.01.2025 19:57
Reverse_rain: 16.01.2025 19:32 Я ж не один, хто зайшов сюди лише щоб побачити комент Володі? Що потрібно купувати лише Інтел замість 5070-5090, бо монополія, треба згуртуватися проти куртки та бабки.

Загалом якогось дива не трапилось. Посередня карта. Була б цікава в офісному чи не основному ПК.
В580 и В570 - отличные карты за свою цену, особенно 580 модель. Куртка облажался с 5000 серией. У меня вопросов нет вообще к Интелу, молодцы, так держать. К АТИ у меня вопросов нет, как прекратили в 2004 году делать нормальные карты - так и продолжают хлам клепать. У меня вопросов много к Куртке - ну не все же - отбитые настолько хомяки, чтобы схавать 5090 с такой убогой производительностью за цену на 500 баксов выше 4090. Я бы понял новый приход SLI в десктопы, со словами - а вот теперь будет всё круто. Но увы, кроме мыльного DLSS больше ничего никто не увидел. Очень надеюсь, что стадо поймёт, что их разводят и устроят 5090 бойкот. Если бы 5090 была за цену 1000 баксов - никто бы ничего плохого не сказал.
Да да устроим обязательно. :lol: :lol: я уже жду не дождусь как бы его побыстрее устроить это ваш байкот :laugh: :laugh: :lol: :lol:
yurarad
Member

Повідомлення

dev@stat1on: 16.01.2025 21:34 ASRock Intel Arc B570 Challenger 10GB OC на Екаталог 19к
За такую цену уже можно взять новую RX 7700 XT...
Kassatka
Member

Повідомлення

Reverse_rain: 16.01.2025 20:43 Угум, вже вишукувались для бойкоту. А ну хто готов купити 5090, на перший другий розрахуватись!
А давайте я приєднаюся до бойкоту. Купувати 5090 не буду, принаймні протягом актуальності 5000 покоління і наступного. Я всього за рік назбирав аж цілих 38 тис. грн. на купівлю телевізора Sony собі під монітор, а на 5090 збирати не буду. Ото Хуанг злякається! :yes:
Reverse_rain
Member

Повідомлення

Kassatka: 17.01.2025 01:43
Reverse_rain: 16.01.2025 20:43 Угум, вже вишукувались для бойкоту. А ну хто готов купити 5090, на перший другий розрахуватись!
А давайте я приєднаюся до бойкоту. Купувати 5090 не буду, принаймні протягом актуальності 5000 покоління і наступного. Я всього за рік назбирав аж цілих 38 тис. грн. на купівлю телевізора Sony собі під монітор, а на 5090 збирати не буду. Ото Хуанг злякається! :yes:
Чекайте-чекайте, ми його лише налякати хочемо, а не до інфаркту довести.
Гадаю треба провести демонстрацію, під магазином з крінжовими куртками, будемо палити старі 550ті у бочках.
BotVasya
Member

Повідомлення

[/quote]
Та що казати, в нас і 270 не буде. Зараз інтел А770, яка в іграх 3060 програє, коштує 17к грн. Ой сумніваюсь що вона в нас буде дешевше за 300 коштувати
[/quote]

Залюбки махну мою 3060 12 GB на вашу а770 16 GB. Мені не для ігорєй а для LLM треба.
AssayMAS
Member

Повідомлення

включил разок на мидл енд карте, посмотрел и понял что такой ценой потери ФПС оно не нада.
FastBullet: 16.01.2025 18:01то лучи - это важная часть будет ДиректХ и гейминга в целом
как "неизвестный" владелец ДиректХ решит - то таким стандарт и будет.
bes: 16.01.2025 18:12Какая интересная реклама меня таргетирует под новостями о видеокартах Интел
а кто на трезвую сможет не то что их купить, а просто интересоваться? Вcе кто вокруг меня с видеокартами от Интел - говорят что им их подарили... но если учесть что их работа это одно ПО и тама на карты от Интел его только заточили = начало работать, то кто то из руководства насмотревшись "независимых обзоров" решил сэкономить на потери Нвидиевской CUDA. Будет как в 2000-е почти на любом офисе, это наши ПК... а вон тот в углу ПК для Интернета... так и сча вон тот "современный ПК с rebar" ПК с видео от Интел - значит ВСЕГО для парочки видов ПО... три года дрова всё пилят и пилят... а разрабы ну никак не хотят на Интел садится ибо "%" рынка ничтожно мал, а ПО точить стоит как на Нвидию - которой УЖЕ 80% рынка.
Kyro
Member

Повідомлення

В Польше Sparkle Arc B570 = 1199, B580 = 1399. Что дает 289 и 337 у.е.
Нормальные карты для свежих недорогих сборок на 7500F и что там у Интела на подходе (Core Ultra 5 Processor 225F?).
Для апгрейда старого не подходят в связи с оверхедом дров.
dex76
Junior

Повідомлення

При рекомендованій ціні 219 зелених, в нас продають близько 400 вічно зелених, шо тут сказать потужно, молодці :laugh:
Wahoo
Member

Повідомлення

AssayMAS: 17.01.2025 03:52 как "неизвестный" владелец ДиректХ решит - то таким стандарт и будет.
А с учетом текущего "качества" программистов у "неизвестного" владельца, то если он решит вносить изменения в стандарт, то все скатится в АД.
Fulkrum
Member

Повідомлення

ronemun: 16.01.2025 20:23жахливу залежність B580 від проца коли швидкість падала до 2х раз
У Стівена з Геймерснексус такої проблеми не було, правда він 5600Х проц тестив. Ну і у ще пари блогерів теж все ок, бачив на 7500Ф райзені просадок майже нема.
Для нових збірок проблем точно нуль, той же 13400Ф зараз 160 євро коштує. Його вистачить з головою.
taras_cs
Member

Повідомлення

Fulkrum: 17.01.2025 10:22
ronemun: 16.01.2025 20:23жахливу залежність B580 від проца коли швидкість падала до 2х раз
У Стівена з Геймерснексус такої проблеми не було, правда він 5600Х проц тестив. Ну і у ще пари блогерів теж все ок, бачив на 7500Ф райзені просадок майже нема.
В першого покоління проблема була із процесорами ще старшими за 5600Х, бо вони вимагали наявність технології Resizable BAR (SAM)

Зображення
Reverse_rain
Member

Повідомлення

dex76: 17.01.2025 09:36 При рекомендованій ціні 219 зелених, в нас продають близько 400 вічно зелених, шо тут сказать потужно, молодці :laugh:
Це проблема усюди. Вчора дивився стрім Лінуса, який тестував 580 проти 4060. Rtx -300 баксів, 580- 340 при рекомендованій 250 (якщо правильно пам'ятаю) і це в Канаді. Тож це усюди така невідповідність, в нас вона просто більш виражена.
VovaII
Member

Повідомлення

bes: 16.01.2025 18:12Какая интересная реклама меня таргетирует под новостями о видеокартах Интел
То DLSS + FG від Інтел.
Fulkrum
Member

Повідомлення

Reverse_rain: 17.01.2025 11:30Це проблема усюди
Таке буває коли попит перевищує пропозицію. А в перший день після релізу взагалі сенсу немає очікувати нормальну ціну. За пару місяців буде видно чи зможе інтел випускати карти у потрібній ринку кількості.
divinity
Member

Повідомлення

ConstWilD
без яких податків? MSRP якщо кажуть то роздрібна ціна

То просто на інтел ще 50% зверху, а потім кажуть чому немає юзерів.
IronWithin
Member

Повідомлення

divinity: 17.01.2025 13:23 ConstWilD
без яких податків? MSRP якщо кажуть то роздрібна ціна

То просто на інтел ще 50% зверху, а потім кажуть чому немає юзерів.
Без звичайних податків, їх в США і я так розумію країнах суміжних вам пишуть в чеку в момент покупки, а не коли ви ціну дивитесь.
І ось вам вирізка з визначення « MSRP предназначена для того, чтобы поддерживать цены на одном уровне от магазина к магазину. Тем не менее, розничные продавцы не обязаны использовать эту цену, и потребители не всегда платят MSRP при совершении покупок. »
Відповісти