за таку ціну вже кращ трохи докинути і взяти дею 5-6кВт1985god: ↑ 16.01.2025 15:39 Що скажет про такого монстра ДБЖ LogicPower LPY-B-PSW-7000VA+ 5000Вт 10A/20A с правильной синусоидой
https://hotline.ua/ua/computer-istochni ... -48v-6616/
Ціна не погана потужність аж з надлишком
Відправлено через 37 секунд:
https://logicpower.ua/ibp-s-pravilnoy-s ... BQf6x4dNFK
Останні статті і огляди
Новини
Інвертори, БМС, АКБ. Налаштування, тонкощі і т.д. (ділимось досвідом)
-
dimus8210
Member
-
1985god
Member
Він трансформаторний .Hotspur: ↑ 16.01.2025 15:42треба розбір ДБЖ і огляд начинки1985god: ↑ 16.01.2025 15:39Що скажет про такого монстра ДБЖ LogicPower LPY-B-PSW-7000VA+ 5000Вт 10A/20A с правильной синусоидой
-
murzik
Member
капець оце пушка
https://ecodrive.in.ua/akumulyator-must ... Mz5P2k4C3w
я брав акум 2.4 кВт*г за 30к 24В 100 А*г
а тут 15 кВТ*г за 90 тисяч
тенденція на готові рішення і ціни радують
https://ecodrive.in.ua/akumulyator-must ... Mz5P2k4C3w
я брав акум 2.4 кВт*г за 30к 24В 100 А*г
а тут 15 кВТ*г за 90 тисяч
тенденція на готові рішення і ціни радують
-
1985god
Member
власник за користований 8 років ДБЖ LogicPower LPY-B-PSW-7000VA+ 5000Вт 10A/20A захотів $350 , і там споживання холостого ходу 250 Вт , тому я відмовився1985god: ↑ 16.01.2025 17:43Він трансформаторний .Hotspur: ↑ 16.01.2025 15:42 треба розбір ДБЖ і огляд начинки
-
Hotspur
Member
жесть1985god: ↑ 17.01.2025 10:07і там споживання холостого ходу 250 Вт
-
murzik
Member
Hotspur
а я так і не перевірив, скільки MUST жре в простої
а я так і не перевірив, скільки MUST жре в простої
-
Hotspur
Member
Такс шановні, половина зими вже пройшла, з 1 березня 2025 року можна переходити в лайт режим, навіть якщо будуть блекаути вже не буде критично опалення. Апокаліпсису поки немає але і погода дуже тепла. Подивимось що буде далі
-
murzik
Member
якогось року березень був холоднішим і з морозами і снігомHotspur: ↑ 18.01.2025 15:31з 1 березня 2025 року можна переходити в лайт режим,
або буде як минулого року - весною розфігачать все і будуть віялкові
-
_VlaD_
Member
Більше 10 років назад 8-го березня у Миколаєві лежав сніг та було -10 вранці. Я точно пам'ятаю, бо захворів у той день і мало вуха не відморозив.Hotspur: ↑ 18.01.2025 15:31 Такс шановні, половина зими вже пройшла, з 1 березня 2025 року можна переходити в лайт режим, навіть якщо будуть блекаути вже не буде критично опалення. Апокаліпсису поки немає але і погода дуже тепла. Подивимось що буде далі
-
Hotspur
Member
можливо і таке але це сильне виключення. в нас теплішає кожен рік_VlaD_: ↑ 18.01.2025 22:12Більше 10 років назад 8-го березня у Миколаєві лежав сніг та було -10 вранці. Я точно пам'ятаю, бо захворів у той день і мало вуха не відморозив.
Відправлено через 51 секунду:
так, але це вже не критично бо тепло. в тому то і штукаmurzik: ↑ 18.01.2025 15:55або буде як минулого року - весною розфігачать все і будуть віялкові
-
murzik
Member
чому інверторні компактніші за звичайні?
конструкція генератора: двигун, генератор 220, далі якась схема стабілізації напруги = 220В?
у інверторного за рахунок чого розміри менші
у обох чистий синус?
конструкція генератора: двигун, генератор 220, далі якась схема стабілізації напруги = 220В?
у інверторного за рахунок чого розміри менші
у обох чистий синус?
-
Hotspur
Member
ніmurzik: ↑ 18.01.2025 22:46у обох чистий синус?
Відправлено через 31 секунду:
не компактніші. порівнювати треба 1 модель 1 виробника 1 серіїmurzik: ↑ 18.01.2025 22:46чому інверторні компактніші за звичайні?
-
_VlaD_
Member
В цілому так. Але, раз на 10-15 років стаються такі морозяки, що Чорне море замерзає до горизонту. За 20-ть років таке пам'ятаю двічі. І останній раз був років 10+ назад. Підходить той самий момент. Якщо вітер з Арктики подує, то ситуація може змінитись дуже швидко. Хоча дивлячись на цю погоду здається це неможливим.Hotspur: ↑ 18.01.2025 22:39можливо і таке але це сильне виключення. в нас теплішає кожен рік
-
Solpadeine
Member
Хто підкаже, Choetech BS008 на 2кВт дуже відрізняється по факту від Fossibot F2400?
Візуально фактично одне й те ж, крім напису, ну і завод один робить, мабуть сусідній цех ще з усякими там EcoPlay
Думаю, чи замовити її собі під такий собі ДБЖ...
Візуально фактично одне й те ж, крім напису, ну і завод один робить, мабуть сусідній цех ще з усякими там EcoPlay
Думаю, чи замовити її собі під такий собі ДБЖ...
-
shatun
Member
Чого всі в той чистий синус уперлись?murzik: ↑ 18.01.2025 22:46 у обох чистий синус?
Вже багато розбору польотів ремонтниками та електриками - практично немає приладів, які не працюють саме через це, якщо тільки мова не про повний дешман інвертор
Є фазозалежні і є чутливі до герцовки. Це ж не про "чисту синусоіду"?
Багато моделей інверторів та генераторів не мають чіткого нуля - і їх штатне окреме заземлення тут ні до чого.
Тобто в них на обох контактах фаза, або на одному фаза, а на іншому якась "наводка". От фазозалежні прилади і йдуть у "відмову".
Там люди вже мутять як можуть з тим нулем, бо буває те що одному допомогло його зробити - іншому ні.
І резистори ліплять, і від нуля міської мережі "обнуляються", і навіть з заземлення свого (якщо воно є) роблять нуль.
Плюс деякі прилади не розуміють що таке 48-49 Hz або 51-52 Hz - вони "хочуть" виключно 50 (+/- невеличке відхилення).
А багато генераторів під навантаженням видають саме "рогату" герцовку. От і маєте "чистий синус" і непрацюючі прилади.
На щастя або нещастя (кому як) це, в обох випадках, котли та бойлери з насосами і деякі дефреле у щитових (можна обійти при монтуванні аварійного живлення).
Все інше, зазвичай, працює норм. Щоб не бути балаболом, то у декількох людей стикався з доволі коштовними інверторами і генераторами різних типів з чистим синусом, які купувались/монтувались без поспіху ще до вторгнення рашки і мають той "чистий синус" без сумніву не для маркетінгових заяв.
Просто не було раніше потреби заживлювати від них геть УСЕ обладнання у будинку.
Бралось типу для аваріного живлення освітлення та деякого робочого інструменту/дрібного обладнання. Монтувалось не ютуб-учнями, а кваліфікованими електриками.
Але тоді, як не дивно, не було задач заживити і перевірити саме котел, або котел замінили вже потім.
Прийшла рашка і задачу довелося вирішувати на ходу і як не дивно - завдяки ютуберам.
-
Hotspur
Member
холодильники+ кондиціонери без цього нормально не завжди працюютьshatun: ↑ 28.01.2025 17:41Чого всі в той чистий синус уперлись?
-
_VlaD_
Member
shatun
Млін... Ти дурачок там чи що?
Давай насос центробіжний від міандра заживи чи холодильник. Ти сам читав що ти там написав? Я і не думав що такі дурачки в світі існують.
При чому там нуль чи зазамлення до форми сигналу?
Отправлено спустя 4 минуты 49 секунд:
А, я все зрозумів. Це бурят що вліз у хату по лівому березі дніпра та фігню якусь морозить на чужому "компхутері". Томущо неможна бути таким тупим інакше.
Млін... Ти дурачок там чи що?
Давай насос центробіжний від міандра заживи чи холодильник. Ти сам читав що ти там написав? Я і не думав що такі дурачки в світі існують.
При чому там нуль чи зазамлення до форми сигналу?
Отправлено спустя 4 минуты 49 секунд:
А, я все зрозумів. Це бурят що вліз у хату по лівому березі дніпра та фігню якусь морозить на чужому "компхутері". Томущо неможна бути таким тупим інакше.
-
geka3250
Member
Приветствую!
Хочу спросить, кто-то использует китайские инверторы со связью бмс? Как они ведут себя после заряда? Буфферное питание присутствует или выключает заряд полностью?
Хотел подружить, но с серией jkbms b2a облом - есть только протокол jk modbus(остальные пункты серые недоступные), инвертор в разных режимах батарею не увидел. Пока что пробую режим отсечки самой бмс. На JKBMS - Cell OVP на 3.45В, на инверторе Bulk=Float=27.6В. Ток по мере заряда падает до 9А и после отключается на бмс, инвертор при этом плавает по выходу в пределах 27.5-27.8В.
Хочу спросить, кто-то использует китайские инверторы со связью бмс? Как они ведут себя после заряда? Буфферное питание присутствует или выключает заряд полностью?
Хотел подружить, но с серией jkbms b2a облом - есть только протокол jk modbus(остальные пункты серые недоступные), инвертор в разных режимах батарею не увидел. Пока что пробую режим отсечки самой бмс. На JKBMS - Cell OVP на 3.45В, на инверторе Bulk=Float=27.6В. Ток по мере заряда падает до 9А и после отключается на бмс, инвертор при этом плавает по выходу в пределах 27.5-27.8В.