В этой теме выбираем звуковые карты
Пофилософствовать на тему звука можно там
Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Останні статті і огляди
Новини
Выбор звуковой карты
-
Entar
Member
Я поки так і зроблю. Причому візьму угрін з Алі.Radio Bay: ↑ 11.01.2025 00:38 Сумніваєшся , бери Угрін, завжди, коли сумніваєшся бери Угрін
Причому при всій повазі до порад тут ваших і знаючих людей, я взагалі не впевнений що в мене така погана ця звязка кабелів "рца-3.5-3.5-рца" що буде різниця з едіфайрами, але 120 грн на алі - можна спробувати.
Ламерське питання:
А може варто навушники підключати через rca-3.5, а не через вихід навушників? В чому різниця?
Востаннє редагувалось 11.01.2025 01:41 користувачем Entar, всього редагувалось 1 раз.
-
Radio Bay
Member
Я зрозумів про що ти, цокотіння проти купи суцільного плотного жиру, який накидав бурбраун. Окремі звучки проти проти збитої музикальної масси. Я про теж. Музика, як суцільний потік.Причому злила саме суб'єктивно, грає то вона детальніше і чистіше, а драйву і близько нема.
Так, кліпінг лютийfeson: ↑ 11.01.2025 00:58Дуже скомпрессований трек
Цікаво, таке я теж люблю, я не прив'язаній к жанрам, точу ножі, нехай граєfeson: ↑ 11.01.2025 00:58Ось на чому можна порівнювати...
-
Hotspur
Member
в шапку темиRadio Bay: ↑ 11.01.2025 00:38Сумніваєшся , бери Угрін, завжди, коли сумніваєшся бери Угрін
Відправлено через 15 хвилин 13 секунд:
що дає додатковий перехідник без підсилення ?Entar: ↑ 11.01.2025 01:40 я взагалі не впевнений що в мене така погана ця звязка кабелів "рца-3.5-3.5-рца" що буде різниця з едіфайрами, але 120 грн на алі - можна спробувати.
-
Radio Bay
Member
Я навіть не зрозумів про що то. Усіх перехідників у системі требе максимально позбуватисяHotspur: ↑ 11.01.2025 02:31що дає додатковий перехідник без підсилення ?
-
Hotspur
Member
вітаю ви здали шкільний курс по фізиціRadio Bay: ↑ 11.01.2025 02:39Усіх перехідників у системі требе максимально позбуватися
-
lewerlin
Member
Не зовсім. РСМ теж цілком ділить картину, "вшир" все розставлено де треба. Але немає оцієї пустоти між інструментами і звуки прямо всвердлюються в голову без всякої акуратності. Такого матеріалу небагато, щоб така подача працювала, але є. Раммштайн то й же(йо пішов слухати).Radio Bay: ↑ 11.01.2025 01:40Я зрозумів про що ти, цокотіння проти купи суцільного плотного жиру, який накидав бурбраун. Окремі звучки проти проти збитої музикальної масси. Я про теж. Музика, як суцільний потік.
-
Radio Bay
Member
Так то й є злитність, а не окремо розставленні красиві звучки. То, коли звуку багато. Єдина музикальна масса без пустоти між звуками, такого прям терміну нема, але усі розуміють, що таке "жирний звук".lewerlin: ↑ 11.01.2025 03:07Але немає оцієї пустоти між інструментами і звуки прямо всвердлюються в голову без всякої акуратності
Перше, що прийшло на думку, дельта-сигме тут не місцеlewerlin: ↑ 11.01.2025 03:07Такого матеріалу небагато, щоб така подача працювала
- Motörhead - Ace Of Spades (Live) )
А ты вважаєш, що тут така подача плохо спрацює?lewerlin: ↑ 11.01.2025 03:07Такого матеріалу небагато, щоб така подача працювала, але є. Раммштайн то й же
- Jeff Goldblum & The Mildred Snitzer Orchestra - Cantaloupe Island (Live)
- US3 - Cantaloop (Flip Fantasia)