Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 10.01.2025 20:38За ці гроші? Це концепція встромив та забув, за ці гроші вони красави на ринку.
а потім люди продають і беруть якесь Hi Fi чи монітори. бо покращити неможливо

Відправлено через 1 хвилину 41 секунду:
Radio Bay: 10.01.2025 20:38DSP там й у студійних мониторах робить корекцію АЧХ. У моніторах під приміщення, тут. щоб кросовери не паяти та прибрати нативні вади динаміків
в моніторах все можна кнопкою виключити, в тих же KRK. а тут невідключаємий ЦАП в едіфаерах
Entar
Member

Повідомлення

Hotspur: 10.01.2025 22:12 а потім люди продають і беруть якесь Hi Fi чи монітори. бо покращити неможливо
Я от думаю... в сегменті аудіо техніки по ідеї дуже часте повинно бути явище, коли людина купила, зрозуміла що не підходить, і продає. Питання від новачка - наскільки великий ризик в товарах категорії тих же едіфайр колонок потрапити на проблемний товар (із розряда колонку "упали", чи вийшла з ладу чи вийняли звідти щось) ?
Бо я так розумію, за виключенням ситуації "не повезло", реалістично придбати такі колонки суттєво дешевше нових а потім якщо що перепродати з відносно невеликими втратами.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Entar: 10.01.2025 21:37 аудіосигнал в будь якому випадку обробляється цапом вбудованим, що приводить до неможливості покращити звук зовнішім цапом?
Ні, навпаки
Entar: 10.01.2025 21:37Я от чисто із цікавості сьогодні перевірю на колонках 2750
О, це тема
Entar: 10.01.2025 21:37то простіше брати колонки без цапа
Entar: 10.01.2025 21:37 при інших рівних, якщо я вже вирішив через цап колонки підключати, то простіше брати колонки без цапа.
Розумно, але серії 18хх нема без цапу, є 1600T III, дуже схохі але hz
tablestikus
Member

Повідомлення

Hotspur: 10.01.2025 22:12
Radio Bay: 10.01.2025 20:38За ці гроші? Це концепція встромив та забув, за ці гроші вони красави на ринку.
а потім люди продають і беруть якесь Hi Fi чи монітори. бо покращити неможливо
Або є люди які не чують дійсно різницю і так і залишаються на мультимедійних.

Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
Entar: 10.01.2025 22:29 Питання від новачка - наскільки великий ризик в товарах категорії тих же едіфайр колонок потрапити на проблемний товар (із розряда колонку "упали", чи вийшла з ладу чи вийняли звідти щось) ?
Він завжди є, хоча я б не сказав би що дуже популярний. У мене десь 5 років були R1100 едіфайри і вони залишили досі приємні враженя на свою ціну.

Хоча я зараз корплю над відновленням до життя радянського стерео вінілу ВЕГА-300 і там просто срака зі всім :laugh:
Radio Bay
Member

Повідомлення

tablestikus: 10.01.2025 22:48Або є люди які не чують дійсно різницю і так і залишаються на мультимедійних
Ще є варіант чують, але не розуміють, і так норм

Відправлено через 2 хвилини 13 секунд:
tablestikus: 10.01.2025 22:48радянського стерео вінілу ВЕГА-300
Подивився :insane: :rotate:
Entar
Member

Повідомлення

tablestikus: 10.01.2025 22:48 Він завжди є, хоча я б не сказав би що дуже популярний. У мене десь 5 років були R1100 едіфайри і вони залишили досі приємні враженя на свою ціну.
Я так розумію, що краще брати нові версії, тому що там гарантовано колоночки не дуже довго були в експлуатації, просто людина чи то зрозуміла що "не то" чи то стала готова більше тратити на акустику)
Hotspur
Member

Повідомлення

Entar: 10.01.2025 23:05Я так розумію, що краще брати нові версії, тому що там гарантовано колоночки не дуже довго були в експлуатації, просто людина чи то зрозуміла що "не то" чи то стала готова більше тратити на акустику)
на стан треба дивитись, чеки багато в кого є там дата продажу указана

Відправлено через 7 хвилин 34 секунди:
Entar: 10.01.2025 22:29реалістично придбати такі колонки суттєво дешевше нових а потім якщо що перепродати з відносно невеликими втратами.
так. таке роблять
Radio Bay
Member

Повідомлення

Entar: 10.01.2025 23:05Я так розумію, що краще брати нові версії, тому що там гарантовано колоночки не дуже довго були в експлуатації
Залежить від рівня акустики = рівня компонентів, вінтажні Едіки без сумніву брати не треба :)
tablestikus
Member

Повідомлення

Radio Bay: 10.01.2025 22:57
tablestikus: 10.01.2025 22:48радянського стерео вінілу ВЕГА-300
Подивився :insane: :rotate:
Там прекрасно все) Особливо елементна база яка не відповіда оф.схемі)
Radio Bay
Member

Повідомлення

tablestikus: 11.01.2025 13:06Там прекрасно все) Особливо елементна база яка не відповіда оф.схемі)
Мабуть такі ж почуття відчував Говард Картер коли першим заходив у гробницю Тутунхамона :)
Firebrand
Member

Повідомлення

Entar
Перечитал с прошлой страницы ваши искания и уже потерял нить. Так вы чего хотите , в итоге и чего так паритесь? :gigi:
tablestikus
Member

Повідомлення

Radio Bay: 11.01.2025 19:37
tablestikus: 11.01.2025 13:06Там прекрасно все) Особливо елементна база яка не відповіда оф.схемі)
Мабуть такі ж почуття відчував Говард Картер коли першим заходив у гробницю Тутунхамона :)
По ітогу я таки перепаяв трохи тракт підсилювання і вихідні фільтри і воно заграло майже без репіння. Але більше від нього вже не взяти. Може ще трохи корпус примарафечу і буде вінтажна іграшка на пьянках крутити вініл. Від ідеї зробити вихід в обхід внутрішнього підсилювача я відмовився бо ціна помилка буде купівля нового ресівера)
Radio Bay
Member

Повідомлення

tablestikus: 21.01.2025 19:18Може ще трохи корпус примарафечу і буде вінтажна іграшка на пьянках крутити вініл
Гарна забавка, а що за вертак?
tablestikus
Member

Повідомлення

Radio Bay: 21.01.2025 20:38
tablestikus: 21.01.2025 19:18Може ще трохи корпус примарафечу і буде вінтажна іграшка на пьянках крутити вініл
Гарна забавка, а що за вертак?
ВЕГА-300

Ось так воно вигляда зараз
спойлер
Зображення
Radio Bay
Member

Повідомлення

tablestikus: 21.01.2025 22:28Ось так воно вигляда зараз
До речі, для пьянки те що треба. Тот хайфай там нафіг не потрібен, а такий вінтажний вертачок цікавий штрих, теплий, ламповий та платівка фірми "Мелодія" :)
voyt9
Member

Повідомлення

Може теж порадите щось? Мав Microlab Solo pro 2 з стареньким підсилювачем kenwood. Продав їх, і вирішив щось компактніше взяти а саме edifier 1280dbs. Сьогодні отримав, грають помітно слабше та ще й лівий твітер не працював🤦 повернув. Тепер думаю над edifier s351 (2.1). Саб під стіл а колонки маленькі. Щось до 10000грн може краще порадите (можна й олх)
Radio Bay
Member

Повідомлення

voyt9: 24.01.2025 15:47 Щось до 10000грн може краще порадите (можна й олх)
S1000DB
Edifier S2000MKIII - (OLX 12000)
tablestikus
Member

Повідомлення

Radio Bay: 24.01.2025 16:28
voyt9: 24.01.2025 15:47 Щось до 10000грн може краще порадите (можна й олх)
S1000DB
Edifier S2000MKIII - (OLX 12000)
Докинувши до 12500 то можна вже і активні кліпші взяти
https://voltyk.com.ua/audio-foto-video/ ... m-black-3/
Radio Bay
Member

Повідомлення

tablestikus: 24.01.2025 17:23Докинувши до 12500 то можна вже і активні кліпші взяти
Вживу не слухав, але тут мені від цієї середини на Кліпшах аж харю моршить, реально бажання одне, вимкнути, але, якщо буде змога порівняти вживу, то нехай звісно зробить. Едики, на мій смак, зірок з неба не чипають, але все рівно. Я б запропонував Мікромонітори від iLoud, але там джерело потрібно одразу купувати, то складна схема.
tablestikus
Member

Повідомлення

Radio Bay
ну мятал кліпши дійсно не дуже грають, з цим я погоджуся
Відповісти