Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Draqoon
Member

Повідомлення

Ботва, збираю короків :gigi:
А потім у марево піду збирати зірочки :laugh:
deangelis
Member

Повідомлення

daesz: 21.12.2024 03:58 Одним словом - таким мав бути релаунч томб райдера, але натомість отримали сплошну посередність в плані історії та геймплею з Рембо в головній ролі :(
погоджуюсь на рахунок Томб райдера. Хоча в Шедоу Томб Райдер мені дуже сподобалися гробниці і головоломки в них, локації, графіка, краєвиди джунглів, можливість красиво стрибати з висоти в воду )) а от на рахунок сюжетки - це дійсно суцільна посередність, тим більше що основна ідея сюжету по суті нічим не відрізняється від попередньої Rise Tomb Rider, таке враження що в них просто фантазії не вистачило придумати щось оригінальне. А про бойовку в стилі рембо і шварценеггера з фільму коммандос - то я взагалі промовчу. Мій улюбленим Томб Райдером напевно досі залишається TombRaider Anniversary 20 річної давнини
MaxZema
Member

Повідомлення

Пройшов по геймпасс нового Індіану. Дуже сподобалось! :up: Набагато краще за останні два фільми.
Ostin
Member

Повідомлення

deangelis: 26.12.2024 15:01TombRaider Anniversary
Здається, Underwater був непоганою грою.
Anniversary гарна гра, безумовно.
Ostin
Member

Повідомлення

Епіковські Lego Star Wars: The Skywalker Saga та Marvel’s Midnight Suns хтось бігав? Варто качати? Комусь сподобалось?
Бо там десятки гігабайт, останнім часом якось лінь ці гігабайти переганяти без толку і не грати потім)
mgerchik
Member

Повідомлення

Ostin: 27.12.2024 12:52Lego Star Wars: The Skywalker Saga
воно дуже для дітей. керування дуже не зручне, в основному через клавіатуру (схоже, що заточене під пади).
по суті маріо 3д у всесвіті ЗВ. але все що стосується саме зоряних війн передано круто. є усі епізоди, і я так зрозумів, можна пережити культові моменти з фільмів.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Ostin: 27.12.2024 12:52Marvel’s Midnight Suns
Мені сподобалась.
Реально гарна тактика від авторів останніх XCOM :up:
Я зазвичай не люблю карткові ігри, але ця зайшла.
Жаль тільки, що локалізації нема, а в грі дуже багато діалогів.
Ostin
Member

Повідомлення

mgerchik
fantomrulezz
Дякую за коментарі :beer:
Зрозумів, що як мінімум можна спробувати і те, і те. За наявного вільного часу, звісно)
Draqoon
Member

Повідомлення

Буду грати у готику 1 на нінтендо :gamer:
Foxgl
Member

Повідомлення

Ostin: 27.12.2024 12:52 Епіковські Lego Star Wars: The Skywalker Saga та Marvel’s Midnight Suns хтось бігав? Варто качати? Комусь сподобалось?
Бо там десятки гігабайт, останнім часом якось лінь ці гігабайти переганяти без толку і не грати потім)
Marvel’s Midnight Suns нормальна гра, якщо любите цей жанр
Shandor1982
Member

Повідомлення

Draqoon: 27.12.2024 16:15 Буду грати у готику 1 на нінтендо :gamer:
Нормальна тема :beer:
mertvei
Member

Повідомлення

Граю сталкер 2)) застряг на дузі всі ,стоять))

Отправлено спустя 1 минуту 8 секунд:
Пару взагалі в повітрі літають))
mult
Member

Повідомлення

mertvei
А я б теж з задоволенням пограв у сталкер 2, але вирішив поки видалити і почекати, бо сильно не допилена вона поки що.
Оті величезні патчі можуть не завжди допомагать якщо воно сильно забагувалось.
В ідеалі після великого оновлення, треба починати нову гру, тоді багів буде менше.
Але з кожним патчем починати нову гру це не дуже весело :)
Тому краще почекати допилення :)
Як кіберпанк наприклад :)

Відправлено через 9 хвилин 56 секунд:
До речі, може хто застряг в доповненні елден рінг на консорті радані.
Звертайтесь, можу підказати просто легчайший спосіб його пройти.
Я був застряг на 2 дні на ньому.
Всю гру і доповнення пройшов без проблем, в стімі відкриті всі ачівки на 100 відсотків, я їх не набивав, воно само собою виходить, якщо гру проходити з усіма сюжетними лініями.
А на фінальному босі доповнення застряг.
І це не моя рукожопість, просто видно що розробники вже виснажились в ідеях.
І просто накрутили епічності, забувши що в це повинні грати ігроки.
Я два дні перекачувався у всякі білди, ну під десяток спробував і все даремно, він тебе знищує в любому білді за пару ударів, а тобі по ньому треба нанести десятки.
Поки не знайшов імба білд, яким просто знищив його з другої спроби і сидів хвилин 5 офігівший, як все просто вийшло :)
І це не білд через мільйон бафів, жодного бафа, жодних зачарувань, просто зброя в руках і все.
І взагалі якщо з цим білдом проходити гру чи доповнення то гра стає не цікава, бо тупо розвалюєш кабіни не напрягаючись.
Востаннє редагувалось 08.01.2025 09:25 користувачем mult, всього редагувалось 2 разів.
Барбарис
Member

Повідомлення

mult: 08.01.2025 09:08 mertvei
А я б теж з задоволенням пограв у сталкер 2, але вирішив поки видалити і почекати, бо сильно не допилена вона поки що.
Тому краще почекати допилення :)
Як кіберпанк наприклад :)

Якщо чесно вражає подібне: граю з передзамовлення одним сейвом вже близько 160 годин; 2077 також з передзамовлення і реальні баги почались з версії 2.0.
Враження наче у всіх людей тупо різні ігри.
mult
Member

Повідомлення

Барбарис
Це ти маєш на увазі що в тебе в сталкері немає багів?
Бо по твоєму дописі не зрозуміло :)
В мене в сталкері 2 теж не було багів, але я побігав небагато, на першій локі тільки, а потім побачив масу жалоб і вирішив не ризикувати :)
Плюс пішли патчі під 100 гіг.
То я просто вирішив почекати, а так може б і я грав нормально :)
Я більше хочу пограти вже в більш фіналізовану гру, з нормальним алайфом і все таке.
Тому діло не тільки в багах.
В мене є в що грати і без сталкер.
А по сталкеру я давній фанат, переграв багато модів, тому не спішу.
Бо допрацьовувать там є що, без правильного алайфу зона вона не така :)
Барбарис
Member

Повідомлення

mult, та все там Зона така - атмосфера є. Так, багів немає. Якщо далі першої локації не пішов, то навіщо писати про баги не з власного досвіду? Багато людей грають і без проблем. Лише один патч великий, все інше було - оновлення файлів, просто через структуру рушія та гри оновлювалось майже все.
mult
Member

Повідомлення

Барбарис
Ну я читаю гілку по сталкер, то там багато скарг :)
Я не писав про свої баги, я писав про людей, масові скарги не на порожньому ж місці :)
Он вище приклад :)
Я написав, що просто чекаю більш фіналізованої гри, я не спішу :)
Погано працюючий алайф теж факт, це не баг це просто ще поки недопрацювання.
А ще я на власному досвіді знаю, що коли в тебе щось забагувалось, ти його можеш навіть не помітити, воно там глибоко в скриптах десь і ти далі граєш, то не факт що якийсь патч допоможе.
Бо скрипти не всякий патч може виправити, а реально допомогти може нова гра, вона перезапускає скрипти і зновими виправленнями вже не забагується.
Звідси може і стільки скарг, бо у людей добряче десь поламались скрипти, вони накотили величезні скриптові патчі ще зверху і воно ще гірше стало.
Бо багато жаліються що після патчів взагалі перестало нормально працювати.
Я розумію що там половина могла бути самі винні, все залежить від системи, багато хто чіт кодами користується і ще маса всього.
Але і масові скарги теж не на рівному місці, гру реально треба допилювати.
Я тим більше збираю новий пк, скоро купуватиму райзен 9700х, то мені взагалі немає сенсу щось починати глобальне :)
Може до речі на новому пк і спробую , хочу дочекатись якраз ще одного патчу від них, що там зроблять :)
анти__бот
Member

Повідомлення

mult
То що ти там за Білл зібрав для елдена?

Відправлено через 5 хвилин 8 секунд:
Я вчора запустив сейв там де з грейд свордом проходив елден і пішов в длс, до цього не грав ну півроку точно, то мені так напихали що навіть фріда з дс3 так не бісила, а ще перший раз на клаво миші грав, одним словом кайф :laugh:
Барбарис
Member

Повідомлення

mult, зазвичай відписуються люди у яких не все йде(це до всіх сфер відноситься), а у кого нормально то не пишуть. Тому й складається таке враження.
mult
Member

Повідомлення

анти__бот
Ну в длс треба збирати осколки дерева упадка, обовязково, в інтернеті є підказки.
Плюс на клаві грати так собі :)
А біл, все просто, з вікі як не дивно :)
Ось цей пункт :
Тактика через щит и статусные эффекты
Для этого варианта понадобится каменный щит с отпечатками и рапира с муравьиными шипами.
Посилання не всталятиму, не знаю чи можна.
Просто вводиш в гуглі - elden ring shadow of the erdtree консорт радан
І перша ж сторінка на вікі буде російськомовний.
Взяв той щит, рапіру, поставив талісмани які там вказані і все.
Стоїш тупо в захисті, радан не пробиває абсолютно нічим, якщо і щось там пролітає то трішки і можна підлікуватись.
Я за бій пару хілок тільки використав.
І тупо натикуєш його, він ще отравляється, в другій фазі він у мене сам здох від яду :)
Якщо ще взяти духа прах дожной слези то взагалі легко :)
Після перемоги побігав у цьому білді по доповненню і основній грі, то взагалі не цікаво, виносиш все живе навіть не напрягаючись.
До оечі тільки недавно побачив що є якийсь українізатор на цю гру.
Треба спробувати поставити і пограти вже українською :)
Відповісти