Технологія DLSS 4 для GeForce RTX 50 забезпечить генерацію кількох додаткових кадрів

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Keyser Soze
Member

Повідомлення

DLSS4 - я так понял, это всё, что смогла высосать из пальца nvidia для игровой индустрии?!
то-то я смотрю, что рынок акций просел после сегодняшнего CES и выступления Nvidia...
Хуанг вышел с голой жопой на сцену и всё поняли, что "король" - голый :gigi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :up: :up: :up:

P.S. А если окажется, что новая 5000-я серия по производительности в нативе особо не отличается от 4000-й, то это будет дабл фиаско...
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Keyser Soze: 07.01.2025 18:12 DLSS4 - я так понял, это всё, что смогла высосать из пальца nvidia для игровой индустрии?!
то-то я смотрю, что рынок акций просел после сегодняшнего CES и выступления Nvidia...
Хуанг вышел с голой жопой на сцену и всё поняли, что "король" - голый :gigi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :up: :up: :up:

P.S. А если окажется, что новая 5000-я серия по производительности в нативе особо не отличается от 4000-й, то это будет дабл фиаско...
інша справа амд, там інновацій - йошкін матрьошкін! хех, не прихильник вотабаутизму, але камон ну якщо існує краща альтерантива, пропонуй, якщо ж ні, ось твій червоний ніс.
ах і до речі, Nvidia з ринковою капіталізацією в 3,4 трильйона доларів може покласти болта добренького на ігрові рішення для пк, але з такими конкурентами - це халявні даларс
ну якось слабо це все про "голу жопу хуанга" і "акції впали", тримай норм гумореску для тролінга тупих фанатів нвідіїї: "400 доларів за 5090, решта грошей генерується за допомогою DLSS 4"
sam_ua
Junior

Повідомлення

Lekrs: 07.01.2025 11:22 Мені з генерацією якось не до вподоби грати, відчувається, що щось не так.
На FPS<60 ощущение как буд-то "едешь на дрифте" вместо обычного сцепления с трассой.
Leeman
Member

Повідомлення

Це просто сором якийсь. Графіка в кращому випадку десь з 2014-15 року, але 5090 ледве тягне її. :lol:
123456
Member

Повідомлення

Уже сейчас понял - что буду брать 5070 Супер на 16 Гб. С ДЛСС и Генератором играю сейчас - все отлично - желе реальное было только в сраном Старфилде.В остальных играх все очень круто (сейчас бегаю в 144 фпс The first descendant - там динамика геймплея на супер Банни за минуту - как за всю игру в Алане Вейке 2).Мгновенно мышка ходит.А Сейчас будет 3 кадра новый рефлекс 2 - лафа - 200 фпс в 2к.
Ураааа.Обладатели 4070 Ти - кококо натив кокок фальшивые кадры ....кокок мыло...Хавайте дальше ретрограды и Свидетели Виндовс 7. :gigi: :gigi: :gigi: :gigi: :gigi:
Востаннє редагувалось 07.01.2025 19:03 користувачем 123456, всього редагувалось 1 раз.
Геральт
Member

Повідомлення

123456: 07.01.2025 18:57 200 фпс в 2к.
Яке ж це 2К, якщо на скрінах дрібне-е-ньким шрифтом: "performance". Тобто FHD для 4к монітору. Для 2К монітору це буде, відповідно, HD ready.
З вас 2к$ B-)
vladdelkafa
Member

Повідомлення

А тут реально більшість сильно відчуває різницю між 120/144/165 та 240 fps чи це скоріш безкомпромісні гік-хотілки, щоб залізо працювало на повну?
Бо я скоріш з секти чуттєвих до інпут лагу, котрий реально дратує. Мені б в динамічних та мп тайтлах вистачило й стабільних 4K/120 в нативі.
Хай навіть у High пресеті, але з гарним AA.

Прогрес в цілому такий собі - бо на ринку вже достатньо й 8К панелей.
З такими темпами розвитку GPU заліза потенційно знову прийдемо до multi GPU конфігів та 2 кВт системних блоків обігрівачів :lol:
UE / Multi-Process Rendering
спойлер
Зображення
UE / mGPU to Multi-Processing
Vlaad13
Member

Повідомлення

Геральт: 07.01.2025 11:08 Через збільшені вимоги до обчислювальної потужності ШІ технологія Multi Frame Generation працюватиме тільки на нових відеокартах GeForce RTX 50-ї серії.
спойлер
Зображення
хорошо что у АМД - fsr 4 работает по другому и его поддерживают все карты красных (ну или хотябы 7000 серия) :lol:
oversteve
Member

Повідомлення

там десь на слайдах загдувалося, що не буде затримки при генерації, а виявляється то не буде затримки при генерації 2 і 3 додаткового кадру, а при генерації першого вона нікуди не дінеться :D
AceDeLaeda
Member

Повідомлення

Те саме відчуття коли я той клієнт нвідіа, той простак - на якого розраховані усі ці "нікому не потрібні" технології, я той сектант генерації кадрів, який не відчуває інпут лагу, саме той хто відчуває різницю в нових серіях та готовий за неї платити. А ви молодці - ви не такі. Респектую, не ведетесь на всі ці лохоразводілки.
kairo
Member

Повідомлення

Геральт: 07.01.2025 18:01 А до речі... :popcorn:
Який жах, 5090 не впоралася з Cyberpunk 2077 у 60ФПС Ультра РТФулл в нативі. Я ж готовий це визнати, на відміну від вас у темі про енергоспоживання 6700XT.

Відправлено через 2 хвилини 11 секунд:
oversteve: 07.01.2025 21:33 там десь на слайдах загдувалося, що не буде затримки при генерації, а виявляється то не буде затримки при генерації 2 і 3 додаткового кадру, а при генерації першого вона нікуди не дінеться :D
спойлер
Untitled.jpg
oversteve
Member

Повідомлення

kairo: 07.01.2025 21:50
спойлер
Untitled.jpg
ну от про це і мова, лівий скрін то "класичний" фг, центральний і правий то новий фг
Vlaad13
Member

Повідомлення

Ожидание - Великое АМД выкатит 9800 которая как 4080 но за 600 долларов. Реальность Амуде выкатывает фотку карты, а Nvidia 5070 которая стоит 550$ и по мощности равна 4090
:lol: :lol: :lol:
Но красные сектанты и дальше дефают эту контору :facepalm: :facepalm: :facepalm:
oversteve
Member

Повідомлення

Vlaad13: 07.01.2025 21:56 Nvidia 5070 которая стоит 550$ и по мощности равна 4090
120 кадрів зліплені із 30 і 120 кадрів зліплені із 60, нібито однаково, але не зовсім :D
daesz
Member

Повідомлення

oversteve: 07.01.2025 22:12
Vlaad13: 07.01.2025 21:56 Nvidia 5070 которая стоит 550$ и по мощности равна 4090
120 кадрів зліплені із 30 і 120 кадрів зліплені із 60, нібито однаково, але не зовсім :D
Воно одинакове, доки не включив і глянув, а там такі шлейфи що очі витікають :D
Vlaad13
Member

Повідомлення

слабо дефаете великое АМД
вас за такие оправдания из секты сегодня же выгонят :laugh:
Востаннє редагувалось 07.01.2025 22:22 користувачем Vlaad13, всього редагувалось 1 раз.
Keyser Soze
Member

Повідомлення

"... Вчера был один кадр, но по три $, а сегодня три кадра но по пять $ ... "
oversteve
Member

Повідомлення

Vlaad13: 07.01.2025 22:20 слабо дефаете великое АМД
у нас обох 4070с :dontknow:
Tesseract
Member

Повідомлення

Ура! Фреймген стане вдвічі кріповішим! Дякуємо Хуанг, це той прогрес, якого ми чекали :lol:
Vlaad13
Member

Повідомлення

oversteve: 07.01.2025 22:31
Vlaad13: 07.01.2025 22:20 слабо дефаете великое АМД
у нас обох 4070с :dontknow:
отчислены задним числом
Відповісти