Останні статті і огляди
Новини
Выбор наушников
-
waryag
Member
На що з "вакуумних" блютуз навушників можна дивитися до +/-1000 грн?
Потрібні для епізодичного використання, (настільки, що в минулих через перерву у використанні встигли здохнути батареї).
Потрібні для епізодичного використання, (настільки, що в минулих через перерву у використанні встигли здохнути батареї).
-
SERGBILL
Member
У формфакторі ультралегких типа Porta Pro/px100 щось нове і хороше з'явилося? Цінник не турбує, аби були не більшими по габаритам і з помітно кращим звуком.
-
GreenMile
Member
Хлопці, порадьте куди дивитись, бо я не в темі зовсім, потрібні бездротові навушники дружині (гарнітура), для телефона (самсунг фолд перший), для прослуховування войсіків, якихсь роликів, ютюбчик, такого плану, музикальне звучання на останньому плані, бо для прослуховування музики є окремий ЦАП і окремі якісні дротові навушники.
Основні вимоги:
- обов'язково вкладиші звичайні, не громіздкі;
- довга робота від акумулятору(скоріше щоб режимі очікування не розряджались сильно);
- ціна до 100, максимум 150 юсд.
- бажано стриманий дизайн, без свистоперділок і подібної "геймерської" маячні;
Дякую
Основні вимоги:
- довга робота від акумулятору(скоріше щоб режимі очікування не розряджались сильно);
Дякую
-
Ostin
Member
GreenMile
То галаксі бадс 3 буде по феншую)
P.S. Я не пробував, сам просто дивився. І ніби норм
То галаксі бадс 3 буде по феншую)
P.S. Я не пробував, сам просто дивився. І ніби норм
-
GreenMile
Member
Ostin
Хм, дякую, подивлюсь огляди.
Хм, дякую, подивлюсь огляди.
-
krivonos-kolya
Member
Мне еще понравились OnePlus Buds 3 (вот только не помню какая версия была). Весьма долго живут, да и цена вроде не космос
-
destructX
Member
QCY T5waryag: ↑ 24.12.2024 15:40 На що з "вакуумних" блютуз навушників можна дивитися до +/-1000 грн?
Відправлено через 2 хвилини 15 секунд:
OPPO Enco Air3/Air3iGreenMile: ↑ 27.12.2024 10:56 Хлопці, порадьте куди дивитись, бо я не в темі зовсім, потрібні бездротові навушники дружині (гарнітура), для телефона (самсунг фолд перший), для прослуховування войсіків, якихсь роликів, ютюбчик, такого плану, музикальне звучання на останньому плані, бо для прослуховування музики є окремий ЦАП і окремі якісні дротові навушники.
Основні вимоги:
Дякую
https://www.oppo.com/ua/accessories/enco-air3i/
https://www.oppo.com/ua/accessories/enco-air3/
-
waryag
Member
Дякую, вже взязв енко бадс 2.destructX: ↑ 27.12.2024 13:45 QCY T5
-
er[socrates]
Member
Конкретно в таком форм-факторе "плоских" накладных из звука много не выжать. А те же Маршаллы вам уже большие?SERGBILL: ↑ 24.12.2024 15:48 У формфакторі ультралегких типа Porta Pro/px100 щось нове і хороше з'явилося? Цінник не турбує, аби були не більшими по габаритам і з помітно кращим звуком.
-
SERGBILL
Member
так, хотілось би, щоб під капюшоном не заважали і на голові щоб не відчувалисяer[socrates]: ↑ 27.12.2024 15:52Конкретно в таком форм-факторе "плоских" накладных из звука много не выжать. А те же Маршаллы вам уже большие?SERGBILL: ↑ 24.12.2024 15:48 У формфакторі ультралегких типа Porta Pro/px100 щось нове і хороше з'явилося? Цінник не турбує, аби були не більшими по габаритам і з помітно кращим звуком.
-
Radio Bay
Member
Нема такого на ринку, що б не заважало, може FiiO FF5?SERGBILL: ↑ 27.12.2024 16:27так, хотілось би, щоб під капюшоном не заважали і на голові щоб не відчувалися
-
Entar
Member
Доброго дня. Я в темі акустики абсолютний нуб, хочу порадитися, чи можу я суттєво і помітно покращити свої враження від звуку в іграх за ПК, за адекватні кошти, чи не варто, і краще просто щось підібрати/піднастроїти з того що є.
Мат плата - b450 з кодеками Realtek® ALC892/ALC897 Codec
Звукова карта - Creative Sound Blaster Audigy Rx - користуюся її виходами.
Ціль - отримати максимум приємних вражень від звуків (музики) в іграх, і при цьому щоб звуки ефектів (заклинань, вогню, битв) не різали вухо (що буває коли перебор з ВЧ мабуть). Мої ігри не потребують "позиціонування", "чути кроки того хто підкрадається", тощо, так що мова йде більше про відчуття атмосфери гри.
Із популярного - це wow(і інші блізардовські)/poe2/трохи ААА проектів, але частіше ігри типу фростпанка/рімворлда/факторіо. Шутери не люблю.
Навушники у використанні:
1. HyperX Cloud Alpha S
https://rozetka.com.ua/ua/hyperx_hx_hsc ... 123387127/
Звук (музика) в них відверто не дуже (хоча якщо поправляти через hear частоти по знайденому в стімі гайді то краще), але вони мені дуже зручні, так як це єдині повнорозмірні навушники, які достатно "м'які" щоб я міг в них сидіти багато годин в окулярах , + не потрібен окремий мікрофон. Переважна більшість навушників такого типу мені давлять на окуляри від чого починає боліти голова. Так що якщо є способи значно покращити в них звучання - буду вдячний.
2. Zenith ZS10 PRO X hifi і KZ ZSN PRO. Переважно використовую в дорозі та на роботі, але може через них краще буде? І в яку звуковуху їх краще пхати? (чому питаю, бо на Audigy Rx їх доводиться використовувати на дуже низькому рівні гучності, там опір великий)
В них не дуже подобається звук який виникає під час наприклад горіння чогось.
P.S. Провів пару років тому декілька днів в походах по магазинах аудіо товарів, слухав всі ці популярні меломанські навушники. Не то. Може вони для прослуховування певного типу музики хороші, але не під мій запит, або я серед них слухав не то. Із всього що я слухав тоді, реально сподобалися і були комфортні тільки ці (або дуже схожі на них по дизайну від аудіо техніки, але дорого https://hotline.ua/ua/av-naushniki-garn ... chart=true )
Мат плата - b450 з кодеками Realtek® ALC892/ALC897 Codec
Звукова карта - Creative Sound Blaster Audigy Rx - користуюся її виходами.
Ціль - отримати максимум приємних вражень від звуків (музики) в іграх, і при цьому щоб звуки ефектів (заклинань, вогню, битв) не різали вухо (що буває коли перебор з ВЧ мабуть). Мої ігри не потребують "позиціонування", "чути кроки того хто підкрадається", тощо, так що мова йде більше про відчуття атмосфери гри.
Із популярного - це wow(і інші блізардовські)/poe2/трохи ААА проектів, але частіше ігри типу фростпанка/рімворлда/факторіо. Шутери не люблю.
Навушники у використанні:
1. HyperX Cloud Alpha S
https://rozetka.com.ua/ua/hyperx_hx_hsc ... 123387127/
Звук (музика) в них відверто не дуже (хоча якщо поправляти через hear частоти по знайденому в стімі гайді то краще), але вони мені дуже зручні, так як це єдині повнорозмірні навушники, які достатно "м'які" щоб я міг в них сидіти багато годин в окулярах , + не потрібен окремий мікрофон. Переважна більшість навушників такого типу мені давлять на окуляри від чого починає боліти голова. Так що якщо є способи значно покращити в них звучання - буду вдячний.
2. Zenith ZS10 PRO X hifi і KZ ZSN PRO. Переважно використовую в дорозі та на роботі, але може через них краще буде? І в яку звуковуху їх краще пхати? (чому питаю, бо на Audigy Rx їх доводиться використовувати на дуже низькому рівні гучності, там опір великий)
В них не дуже подобається звук який виникає під час наприклад горіння чогось.
P.S. Провів пару років тому декілька днів в походах по магазинах аудіо товарів, слухав всі ці популярні меломанські навушники. Не то. Може вони для прослуховування певного типу музики хороші, але не під мій запит, або я серед них слухав не то. Із всього що я слухав тоді, реально сподобалися і були комфортні тільки ці (або дуже схожі на них по дизайну від аудіо техніки, але дорого https://hotline.ua/ua/av-naushniki-garn ... chart=true )
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Entar
M50x, Fidelio X1, HE400, 900 proX чудово себе почувалися в іграх. Так кожні з них мали свої особливості звуку але вдягаючи шось інше хотілось його зняти і повернутися до своїх.
І все ж таки порадив би сходити в магазин, профільний і там послухати. Можливо у них є ЗК не наворочена, або дешевий сетап який сильно не прикрасить звук порівняно з вашим.
В мене вже четверті вуха аудіофільскі, можна так сказати. І з жодними з них не мав проблем в іграх, не кажучи за музику.Ціль - отримати максимум приємних вражень від звуків (музики) в іграх, і при цьому щоб звуки ефектів (заклинань, вогню, битв) не різали вухо (що буває коли перебор з ВЧ мабуть). Мої ігри не потребують "позиціонування", "чути кроки того хто підкрадається", тощо, так що мова йде більше про відчуття атмосфери гри.
M50x, Fidelio X1, HE400, 900 proX чудово себе почувалися в іграх. Так кожні з них мали свої особливості звуку але вдягаючи шось інше хотілось його зняти і повернутися до своїх.
І все ж таки порадив би сходити в магазин, профільний і там послухати. Можливо у них є ЗК не наворочена, або дешевий сетап який сильно не прикрасить звук порівняно з вашим.
-
Entar
Member
В мене основна проблема в іграх з аудіофільськими (я брав і здавав навіть, самими популярними бейерами була в тому що занадто сильно ріжуть вуха високі частоти (звук вогню, ефектів, заклинань ітд).Pathfinder: ↑ 07.01.2025 17:02 Entar
В мене вже четверті вуха аудіофільскі, можна так сказати. І з жодними з них не мав проблем в іграх, не кажучи за музику.
Можливо мені просто не повезло і я слухав саме такі моделі.
-
Pathfinder
Member
Ті що в мене Баери, лише для мене - забагато сухі і детальні. На рахунок високих - не скажу я не аудіофіл. Фіделіо для прикладу мали звук як прикритий ковдрою, але мені подобалися, поки не зламалося кріплення вуха. По посадці також відмітив що Баєри з одного боку зручні, але буває що швидко накинувши відчуваю з часом дискомфорт на одне вухо, туге оголів’я.Entar: ↑ 07.01.2025 17:07 В мене основна проблема в іграх з аудіофільськими (я брав і здавав навіть, самими популярними бейерами була в тому що занадто сильно ріжуть вуха високі частоти (звук вогню, ефектів, заклинань ітд).
Можливо мені просто не повезло і я слухав саме такі моделі.
Назвіть бюджет, форумчани шось накидають краще за Клауди.
-
Entar
Member
От я баєри і брав. Не памятаю точно яка модель, відносно не дорогі, ті що около 130-150 баксів коштували 3 роки томуPathfinder: ↑ 07.01.2025 17:23 Ті що в мене Баери, лише для мене - забагато сухі і детальні.
Перш ніж говорити про бюджет, я хочу зрозуміти, чи реально щось радикальне з клаудами зробити щоб покращити, і чи може ті ж Zenith ZS10 PRO X hifi просто якось настроїти (або не пхати їх в звуковуху вихід якої розрахований під багатоомні навушники?).Pathfinder: ↑ 07.01.2025 17:23 Назвіть бюджет, форумчани шось накидають краще за Клауди.
Так то, в залежності від того, який ефект від навушників я отримаю, я готовий потратити за прям вау ефект + зручність + бажано (бо інакше доведеться все-рівно в ммо часто одягати Клауди) мікрофон - 4-10 тис.
Але тут треба враховувати що більшість навушників накладних мені в принципі не підходять бо окуляри. В свій час я схопив ці клауди саме тому що це були чи не єдині навушники (крім тих аудіо техніка які тоді коштували під 10тис а зараз схожі по посиланню за 40 (???)) такого типу, які не давили.
Так що основною (без якої все інше - не важливо) вимогою до навушників в мене є, щоб вони були супер зручні, супер ергономічні в плані щоб не давили.
-
Radio Bay
Member
Мені тиж Б
Sennheiser 560S я б дивився у такому разі
Я 990 зовсім слухати не можу, виносять вуха тим горбом на АЧХ.Entar: ↑ 07.01.2025 17:07самими популярними бейерами була в тому що занадто сильно ріжуть вуха високі частоти (звук вогню, ефектів, заклинань ітд).
-
Entar
Member
То були скоріше 770ті, бо я памятаю що брав одні з "бюджетних"Radio Bay: ↑ 07.01.2025 17:37 Я 990 зовсім слухати не можу, виносять вуха тим горбом на АЧХ.
А чим особливі ці сенхайзери?
-
Radio Bay
Member
У цих навіть менший горб на АЧХ ніж у 990Entar: ↑ 07.01.2025 17:48То були скоріше 770ті
Гарні початкові навушники, як це описати словами? Гарно грають музикуEntar: ↑ 07.01.2025 17:48А чим особливі ці сенхайзери?
-
Pathfinder
Member
Я чесно вже і не пам'ятаю як там звичайній встройці звуку, бо вже давно маю спочатку XFi-Titanium а зараз G6. Коли переходив то взяв Соні А100 і Тітанум, після встройки було вау. Далі Вау вже було на М50, а ось інші приносили еволюційне покращення без вау ефекта.Entar: ↑ 07.01.2025 17:29
Перш ніж говорити про бюджет, я хочу зрозуміти, чи реально щось радикальне з клаудами зробити щоб покращити, і чи може ті ж Zenith ZS10 PRO X hifi просто якось настроїти (або не пхати їх в звуковуху вихід якої розрахований під багатоомні навушники?).
Так то, в залежності від того, який ефект від навушників я отримаю, я готовий потратити за прям вау ефект + зручність + бажано (бо інакше доведеться все-рівно в ммо часто одягати Клауди) мікрофон - 4-10 тис.
якраз навпаки, зазвичай звуковухи не сильно розраховані на багтоомні навушники.не пхати їх в звуковуху вихід якої розрахований під багатоомні навушники?