Думаю, може взагалі просто крутити всіх по одній копії для гарему, як я це роблю в Зенлессі. Отримав персонажа, побігав ним, заспокоївся, і крутиш наступного. Так і круток вистачає на нового персонажа кожен патч, і нема такого сильного розчарування, коли персонаж, на якого ти витратив чимало круток, все одно потім стоїть без діла. Це вже не кажучи про те, що купа 4* і навіть 5* конусів також без діла. Мабуть, так і робитиму.
ramm
Я не грав в цю гру і мабуть не буду, бо і так є в що грати, але для мене це не новина. В японському аніме також інколи з’являються росіяни і часто вони там представлені як позитивні персонажі. Це не зважаючи на те, що Японія досі не підписала з росією мир та вважає Курильські острови окупованими. Не знаю, як у випадку китайців, але у японців це нічого не означає. Вони всіх іноземців гребуть під одну гребінку і всі вони там шаблонні білявки з блакитними очима. Тобто країна походження використовується для того, щоб показати, що це не японець. Просто росія це ще й велика країна, про яку всі знають, тому вона з’являється в медіа різних країн світу. А ось, наприклад, країни Європи там дуже рідко згадуються. Я навіть не кажу про Україну. Часто згадується США, Китай, Німеччина, трохи рідше Італія, Великобританія, Франція та росія. Дуже рідко можуть згадати якусь Європейську країну. Якщо ти не багата країна з потужною економікою і купою відомих на весь світ брендів, то про тебе знають тільки ті, хто цим цікавиться.ramm: ↑ 24.12.2024 08:52Захотів подивитись на GF2, хоча вже прочитав що там є фанфік на неосовок. Але з перших секунд тобі в лице пихають гнилу русню і роблять їх центральними персонажами. Як в це грати хоч з краплею мозку в 2024 я не знаю. Ви пробиваєте нове дно, споживачі китайського калу.