Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло оновлення 1.1.3. Це останній патч цього року

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Dremjke
Member

Повідомлення

Hotspur: 24.12.2024 13:38я бачу патрулі, бачу не тільки бандитів. патрулі стріляють бандитів і мутантів
До патчу так теж було ;)
З патчем вороги спавняться частіше і більше.
Hotspur
Member

Повідомлення

Dremjke: 24.12.2024 14:13До патчу так теж було
не було

Hotspur: 24.12.2024 14:35
Dremjke: 24.12.2024 14:13До патчу так теж було
не було. в патчі 3 я бачив патруль сталкерів 1-2 раза за 40 годин. зараз кожні 20 хвилин їх або долг або волю або варту

Відправлено через 11 хвилин 24 секунди:
washburn_t15: 24.12.2024 14:12У меня теперь компас вообще раз в 20 секунд становится красным, хотя в округе тихо и пусто.
кровосіся десь бігає. це нормально
Dremjke
Member

Повідомлення

Ну чому не було, якщо було :)
Сталкери між собою стрілялися (з бандюками).
Кровосіся на псевдоплотей нападав.
Просто цього було мало, дуже мало, зараз більше стало (після патчу). І не скажу, що стало краще, бо вороги все одно спавняться перед носом або сзаду, просто більше і частіше. Ось і весь а-лайф, який маємо на даний момент. Мені в цілому норм.
Геральт
Member

Повідомлення

Аж цікаво стало. Стягнув знову гру на ящик з 6700XT
При першій компіляції помилка. Закрив гру, запустив знову. Компіляція пройшла до кінця, побігав трохи по Заліссю. Жодних проблем.
"На АМД гра не запускається", казали вони. Ну-ну.
Месія, можеш глянути на лінію фреймрейта :D
Помірно-високі. FHD, натив, без генератора, 60Hz.
спойлер
Зображення
0kie
Member

Повідомлення

Геральт
Ну да, с раза третьего-пятого может запуститься - почему не с первого? Это ж капец как трудно реализовать компиляцию шейдеров, да? :facepalm: В других играх ты такое видел, чтобы именно процесс компиляции выбивал игру? Я - нет.
Барбарис
Member

Повідомлення

Геральт, а гарний графон на 6700. :up:
Геральт
Member

Повідомлення

Барбарис
Гола гра. Без модів/рішейдів. Можна краще, але ліниво було )
man1242
Member

Повідомлення

Геральт: 24.12.2024 15:20 Аж цікаво стало. Стягнув знову гру на ящик з 6700XT
При першій компіляції помилка. Закрив гру, запустив знову. Жодних проблем.
:lol: :lol: :lol:
Тоже домучал и с 10го раза всеже пустило, зашел в игре дикие статера :lol: P.S пробовал на линуксе под протоном проблем 0 как и стастеров
Eduard1980
Member

Повідомлення

nutman: 24.12.2024 11:46
Барбарис: 24.12.2024 11:37 Малароси сплили.
В цьому й полягає синдром меншовартості маларосів: за один більш-менш людський вчинок якогось рускага їм прощається все, за недолік когось, хто відноситься до України всю націю одразу принижують.
Бывает же, что у людей в голове от сталкера начинается, жесть. Воспаление :laugh:
Це в тебе в голові "воспалєніє", дуже схожий ти на того забаненого руснявого бота, тільки трохи опущеного(мабуть бана боїшся :laugh: )
washburn_t15
Member

Повідомлення

Всё, после последнего патча словил баг - в ниичазе не открывается дверь после сцены с вартовцами. Нормально поиграл.
При помощи UETools прошёл сквозь закрытую дверь - скрипт не работает, нпс не спавнятся, сюжета дальше нет. Игра года, я такого со времён Vampire the masquerade Bloodlines не помню.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

washburn_t15: 24.12.2024 16:27 Всё, после последнего патча словил баг - в ниичазе не открывается дверь после сцены с вартовцами. Нормально поиграл.
При помощи UETools прошёл сквозь закрытую дверь - скрипт не работает, нпс не спавнятся, сюжета дальше нет. Игра года, я такого со времён Vampire the masquerade Bloodlines не помню.
я вже і не пам'ятаю коли останій раз ловив софтлоки в іграх
nutman
Member

Повідомлення

Eduard1980: 24.12.2024 16:18 Це в тебе в голові "воспалєніє", дуже схожий ти на того забаненого руснявого бота, тільки трохи опущеного(мабуть бана боїшся :laugh: )
Эдуард, не надо придумывать сказки. Я уже понял, что у тебя все вокруг боты, наверное, у самого много общего с ботом
washburn_t15
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Посмотрел прохождение на ютубе - там появляется Далин, а у меня нет, только вартовцы стоят. Даже специально откатился на предыдущее сохранение - Далин не появился.
nutman
Member

Повідомлення

washburn_t15: 24.12.2024 16:27 Всё, после последнего патча словил баг - в ниичазе не открывается дверь после сцены с вартовцами. Нормально поиграл.
У меня там всё норм, пробуй отгружаться назад немного на автосейвах, такое бывает довольно часто. Если лень ждать, то есть команда demospeed, ускоряет игру. Типо пишешь demospeed 3 и игра в 3 раза быстрее идёт, так легко можно "скипнуть" что-то, если уже проходил

Отправлено спустя 1 минуту 10 секунд:
washburn_t15: 24.12.2024 17:58 Enjthesilence
Даже специально откатился на предыдущее сохранениея.
Ещё дальше отгружайся, не может не сработать я не знаю
Enjthesilence
Member

Повідомлення

washburn_t15: 24.12.2024 17:58 Enjthesilence
Посмотрел прохождение на ютубе - там появляется Далин, а у меня нет, только вартовцы стоят. Даже специально откатился на предыдущее сохранение - Далин не появился.
так собі порада, але особисто я видалив гру і готовий почекати декілька місяців, поки хоча б критичні аспекти пофіксят і завезуть нормальний а-лайф.
washburn_t15
Member

Повідомлення

nutman: 24.12.2024 17:59Ещё дальше отгружайся
Завтра попробую, на сегодня с меня хватит попыток играть в игру, которая активно мне сопротивляется.
nutman
Member

Повідомлення

washburn_t15: 24.12.2024 18:18
nutman: 24.12.2024 17:59Ещё дальше отгружайся
Завтра попробую, на сегодня с меня хватит попыток играть в игру, которая активно мне сопротивляется.
Ну а я так легко не сдаюсь, Зона только сначала сопротивляется, потом приноравливаешься и ничего :D
Геральт
Member

Повідомлення

0kie: 24.12.2024 15:23 Геральт
Ну да, с раза третьего-пятого может запуститься - почему не с первого? Это ж капец как трудно реализовать компиляцию шейдеров, да? :facepalm: В других играх ты такое видел, чтобы именно процесс компиляции выбивал игру? Я - нет.
Ну, в мене з 2го. На 5800+6700XT. Важко чи ні - не знаю, не геймдев.

Так , бачив і не тільки таке. Вже всі мабуть забули реліз TLOU на ПК. А там також були проблеми з компіляцією шейдерів, вильоти на слабких системах, підвантаження посеред гри на нормальних системах та інші приколи. І оті підвантаження то не мікрофрізи/статери на які нарікає Месія і навіть не просадки до 10кадрів. А повноцінна така пауза на кілька секунд. По типу відкривання дверей в старфілді. І патчі тоді також строчили в перші тижні, як скажені. Ну, але це ж всього лиш Соні з древньою, фактично, на момент ПК-релізу, коридоркою. Їм можна :)

З патч-ноута до ТЛОУ:
спойлер
Fixed an issue where a crash could occur when using [ALT+ENTER] to toggle between Fullscreen and Windowed modes
Fixed an issue where a memory crash could occur during the transition from the end of the game into the credits sequence
Fixed an issue that could cause a crash while the game launched
Added additional crash report logs to provide further insight for developers

Known Issues
We are currently investigating the following issues:
Loading shaders takes longer than expected
Performance and stability is degraded while shaders are loading in the background
Older graphics drivers leads to instability and/or graphical problems
Game may be unable to boot despite meeting the minimum system requirements
A potential memory leak
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Геральт: 24.12.2024 22:27
0kie: 24.12.2024 15:23 Геральт
Ну, в мене з 2го. На 5800+6700XT. Важко чи ні - не знаю, не геймдев.

Так , бачив і не тільки таке. Вже всі мабуть забули реліз TLOU на ПК. А там також були проблеми з компіляцією шейдерів, вильоти на слабких системах, підвантаження посеред гри на нормальних системах та інші приколи. І оті підвантаження то не мікрофрізи/статери на які нарікає Месія і навіть не просадки до 10кадрів. А повноцінна така пауза на кілька секунд. По типу відкривання дверей в старфілді. І патчі тоді також строчили в перші тижні, як скажені. Ну, але це ж всього лиш Соні з древньою, фактично, на момент ПК-релізу, коридоркою. Їм можна :)

З патч-ноута до ТЛОУ:
спойлер
Fixed an issue where a crash could occur when using [ALT+ENTER] to toggle between Fullscreen and Windowed modes
Fixed an issue where a memory crash could occur during the transition from the end of the game into the credits sequence
Fixed an issue that could cause a crash while the game launched
Added additional crash report logs to provide further insight for developers

Known Issues
We are currently investigating the following issues:
Loading shaders takes longer than expected
Performance and stability is degraded while shaders are loading in the background
Older graphics drivers leads to instability and/or graphical problems
Game may be unable to boot despite meeting the minimum system requirements
A potential memory leak
хто сказав, що їм "можна?" за це реліз тлоу обісрали і нормально занизили оцінки грі у стимі зі сталкером такого і близько нема. І якщо хтось обісрався, це не виправдовує власні обісряни штанці, треба нормальну гру релізити, а не щось із софтлоками, яких доречі не було в тлоу.
Геральт
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 24.12.2024 23:24 хто сказав, що їм "можна?" за це реліз тлоу обісрали і нормально занизили оцінки грі у стимі зі сталкером такого і близько нема. І якщо хтось обісрався, це не виправдовує власні обісряни штанці, треба нормальну гру релізити, а не щось із софтлоками, яких доречі не було в тлоу.
Щось твоя активність в темі , темі , темі не була особливо помічена. Чи в тебе все ок було?
І ти серйозно порівнюєш абсолютно рельсову коридорку з величезним варіативним сталкером на предмет софтлоків?

В сталкері жодного, бляха, софтлока, який змусив би чекати патч.
2077 проходив добряче так після релізу (в 2022). Смешер застрягав в текстурі, ставав невразливим і не рухався. Помагав тільки reload. І бій той не сказати б що дуже швидкий.
Софтлок в індіана недавно зловив. "Караул, ігри - лайно!" ©
:weep:
Відповісти