Останні статті і огляди
Новини
Electronic Arts не зацікавлена в розвитку серії Dead Space
-
Larthas
Member
Пропоную обговорити Electronic Arts не зацікавлена в розвитку серії Dead Space
Мені здається що ЕА спеціально хоронить нормальні тайтли, і початок цього Mass Effect Andromeda
Мені здається що ЕА спеціально хоронить нормальні тайтли, і початок цього Mass Effect Andromeda
-
stoned
Member
Rest in pepperonis, файній серії з шедевральним лором.
-
dead_rat
Member
Мабуть це й на краще, не треба нам трнасгендера Айзека. А іншого зараз ЕА зробити не зможе.
-
Devijack
Member
dead_rat
Трансгендер не старшніше некроморфа.
Взагалі одна з найкращих ігр від ЕА, якщо не найкраща.
-
Васильович
Member
Насправді, з всіма пострелізними патчами - Andromeda непоганий "середнячок".Larthas: ↑ 24.12.2024 11:51Мені здається що ЕА спеціально хоронить нормальні тайтли, і початок цього Mass Effect Andromeda
Особливо, якщо не сприймати її як повноцінне продовження, а просто як спін-офф серії Mass Effect.
-
stoned
Member
Larthas
Ну власне вже наче рік як ЕА юридично поділена на прибутковий спорт (досі не можуть вимучити Скейт 4) й збитковий сарай з дайсами, байоверами й замученими в спробах продати дітям НФС крітеріонами. Виключенням хіба можна назвати ігри Фареза і Зампели.
Здавалось би, дай останньому наганяйку й запусти в дайс, щоб зробили вже Bad Company 3 а Крітеріонам на власному двигуні Burnout Paradise 2, проте певно такі ідеї згинули разом з сьомим поколінням а чергова фіфа перекриє черговий всратий woke age / need for woke, нажаль.
Ну власне вже наче рік як ЕА юридично поділена на прибутковий спорт (досі не можуть вимучити Скейт 4) й збитковий сарай з дайсами, байоверами й замученими в спробах продати дітям НФС крітеріонами. Виключенням хіба можна назвати ігри Фареза і Зампели.
Здавалось би, дай останньому наганяйку й запусти в дайс, щоб зробили вже Bad Company 3 а Крітеріонам на власному двигуні Burnout Paradise 2, проте певно такі ідеї згинули разом з сьомим поколінням а чергова фіфа перекриє черговий всратий woke age / need for woke, нажаль.
-
dead_rat
Member
Від ЕА 2007, а не від ЕА 2024 нажаль.Devijack: ↑ 24.12.2024 11:57 dead_rat
Оригінальні 1 і 2 я дуже люблю
-
Lekrs
Member
Треба! Чорношкірого.dead_rat: ↑ 24.12.2024 11:53 Мабуть це й на краще, не треба нам трнасгендера Айзека. А іншого зараз ЕА зробити не зможе.
Востаннє редагувалось 24.12.2024 12:31 користувачем Lekrs, всього редагувалось 1 раз.
-
Scoffer
Member
dead_rat
Трамп вже пообіцяв заборонити трансгендерів в перший же день. ЕА тепер в шоці
Трамп вже пообіцяв заборонити трансгендерів в перший же день. ЕА тепер в шоці
-
dead_rat
Member
Scoffer
Буде Айзек підкоряти бунтуючий 52й штат США
Буде Айзек підкоряти бунтуючий 52й штат США
-
Alligator
Member
Геймери не зацікавлені в покупці ігор Electronic Arts.
-
Scoffer
Member
dead_rat
Там вже і 53, 54, 55 намальовуються
Там вже і 53, 54, 55 намальовуються
-
vsx
Member
Для развития серии нужно сначала отказаться от денуво.
В моем детстве ЕА была одной из самых крутых студий..
В моем детстве ЕА была одной из самых крутых студий..
-
Kashtan
Member
Дед спейс мені подобався , припинити в нього грати змусив лише щось ніби бага, я не міг пройти далі. Втім волосся на голові рухалось не один раз, грав вночі в навушниках, адреналін скакав. А от калісто покинув після другого рівня. Геть не пішло, наприклад роботи охоронці, багато товстого металу, на вигляд важать тонну, і вони всюди валялись пошкоджені, от яким чином одержимий може пошкодити наприклад танк? Чи гідравлічний прес. Маячня з реальністю у розробників, віддались ефектності за рахунок імерсивноі реалістичності.
-
Shaolin_Style
Member
Рациональное решение, за эти же бюджеты можно выпустить пару футбольчиков и получить сверхприбыль, а не выйти в небольшой плюс как с ремейком.
-
MetalistForever
Member
Для FIFA ( EA FC ) в обще бюджет не нужен ! Все разрабатывается как-то так https://www.youtube.com/watch?v=1_TM66RJ8D0Shaolin_Style: ↑ 24.12.2024 14:29 Рациональное решение, за эти же бюджеты можно выпустить пару футбольчиков и получить сверхприбыль, а не выйти в небольшой плюс как с ремейком.
-
Phos4
Member
Як було при жівій віскерал так і зараз, EA зі всією можливою впертістю не бажає розуміти що жанр хоррор це нішевий жанр і далеко не всім він подобається, чекати від нього продаж як в кал оф дюті тупо.
-
Royalfree
Junior
Жаль. Неплохая серия была. Лично мне понравилась. И я рассчитывал на продолжение приключений сварщика в космосе.
-
SERGBILL
Member
не страшніше, приблизно однаковіDevijack: ↑ 24.12.2024 11:57 Трансгендер не старшніше некроморфа.
-
Захар Беркут
Member
О то ви не бачили які бувають трансгендери, а вони такі бувають що сам той некроморф якби існував заліз десь під ліжко, заплакав, обісцявся та кликав матусю врятувати його.Devijack: ↑ 24.12.2024 11:57 dead_rat
Бо треба бути не деградантами, і розвинати жанр - створювати цікавий ігровий процес, наприклад з РПГ складовими, розвитку зброї та налаштувань захисту, фарм локацій для крафту, сюжет розповсюдження - де ви граєте за команду протидії, або за команду некроморфів з їх гілкою розвитку та еволюції, на різних планетах та економікою, ресурсами, розвитком - це як приклад який так от вигадав я за 5 секунд.Phos4: ↑ 24.12.2024 14:47 Як було при жівій віскерал так і зараз, EA зі всією можливою впертістю не бажає розуміти що жанр хоррор це нішевий жанр і далеко не всім він подобається, чекати від нього продаж як в кал оф дюті тупо.