S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
avuremybe
Member

Повідомлення

timetron666: 17.12.2024 15:53 Народ, що можна зробити? На завданні отримав псі випромінювання. Завдання вже завершив, пішов з території де отримав псі, а воно мене собака коцає, звісно таблеток у мене від псі нема, що робить?
Якщо ти покинув територію, на якій діє псі - воно має вивітрюватись з плином часу.
Ти впевнений що відійшов достатньо далеко і почекав достатньо довго? Якщо ти добротно глюків спіймав - воно, без таблеток, досить довго діє
Hotspur
Member

Повідомлення

avuremybe: 16.12.2024 22:16Стволи ні разу
в мене постійно червоні 2 ствола ііноді навіть пістолет. ти з ножа всіх убиваєш ? стволи грейджені всі повністью. броня так, броня довго сідає до красного рівня

Відправлено через 2 хвилини 16 секунд:
Dremjke: 17.12.2024 00:14Віримо? Я повірив.
не віримо. він мабуть всіх з ножа убиває того і ремонта немає :D
Геральт
Member

Повідомлення

Hotspur
Спробуй одиночними стріляти і влучати в голову хоча б з 2го пострілу. Там вже починаючи від того гвинторіза журналістського можна аж до екзоскелетів ("Попадоса") людей комфортно відстрілювати.
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

avuremybe: 17.12.2024 15:55
timetron666: 17.12.2024 15:53 Народ, що можна зробити? На завданні отримав псі випромінювання. Завдання вже завершив, пішов з території де отримав псі, а воно мене собака коцає, звісно таблеток у мене від псі нема, що робить?
Якщо ти покинув територію, на якій діє псі - воно має вивітрюватись з плином часу.
Ти впевнений що відійшов достатньо далеко і почекав достатньо довго? Якщо ти добротно глюків спіймав - воно, без таблеток, досить довго діє
Горілка не скидає ?
Eduard1980
Member

Повідомлення

Фіг зна як ви граєте.
Прийшов із завдання. Зайшов до торговця - продав все непотрібне. Зайшов у сховок - взяв/поклав, що потрібно. Зайшов до механіка - відремонтував зброю, якщо потрібно бронік. Максимум що було це застрягала гільза і то вже після десь 10-12 противників. Пішов далі по своїм справам.
Правда я на легкому рівні граю :shuffle:
Але ж і не нию, а отримую задоволення від гри))
yanadmin
Member

Повідомлення

Varzek: 14.12.2024 21:02 Если играть без модов, то Алмаз будет значительно интереснее. И 5 артефактов тоже помогает (помимо прочего можно артефактами увеличивать грузоподъёмность).
Как по мне "странная вода" это то что нужно +40кг к текущим 80 кг
Pathfinder
Member

Повідомлення

Щось у кожного своя гра. Хтось маківки з 2х пострілів відстрілює, в мене наприклад вже давно немає проблем із псі випроміенням і захист є і таблєтки.

Підземку агропрома розширили. І звуки такі непогані, але незрозуміло звідки йдуть якщо тільки шо все пройшов і зачистив. :gigi:
спойлер
Ничку відтворили, але пушку поклали безтолкову.
mycolaevich
Member

Повідомлення

Eduard1980: 17.12.2024 17:52 Фіг зна як ви граєте.
Прийшов із завдання. Зайшов до торговця - продав все непотрібне. Зайшов у сховок - взяв/поклав, що потрібно. Зайшов до механіка - відремонтував зброю, якщо потрібно бронік. Максимум що було це застрягала гільза і то вже після десь 10-12 противників. Пішов далі по своїм справам.
Правда я на легкому рівні граю :shuffle:
На ветерані все 100% так само (погравши 70 годин вважаю ветеран оптимальною складністю).
Похід до механіка з ремонтом броні і всіх основних стволів - дефолт при заході в табір.
Єдиний раз за всю гру де бачив клин зброї - бій з Фаустом. Я досить довго лазив лісом, потім околицями перед стартом місії, потім підземка, потім моноліт і лише в самому кінці доламав своли до того що вони почали клинити.
Таке враження що народ як в бойовиках 80х від бедра зажимає коли бічить противника)
Pathfinder
Member

Повідомлення

Eduard1980: 17.12.2024 17:52 Фіг зна як ви граєте.
Та всі наявні обмеження - відносно нормальні. Немає прям непрохідної складності.
Так зброя занадто швидко зношується, проте дії NPC не дуже складні і навіть з клнами відстрілюються без проблем.
Більше злять саме баги, по типу захисту Залісся, в мене багнув перший захід на Азімут.
Плюс зараз часто на базах NPC злипаються по 2. :gigi:
До речі, той самий захист Залісся.
спойлер
Перший раз я пішов одразу. І групи монолітівців були в середині будівлі. :lol: :facepalm:
Другий раз після сфери. Тепер лише частина в середину увійшла. І вдалося вибити з перезапуском збереження.
Потім вийшов з села, почув що знову напали. вернувся розбив 2-3 групи і все квест закрився.
Eduard1980
Member

Повідомлення

mycolaevich
Pathfinder
То я забув процитувати Hotspur та avuremybe, як вони грають, що в них зброя червона завжди :puzzle:
А так мене все влаштовує, скаладність поставив "новачок", бо кровосісі спочатку дуже бісили на "сталкері", а після патчу вже не став міняти і так все добре. Поки 32 години, боюсь тої пустої зони після "Залісся" і "Смітника", про яку пишуть. Навіть зображення десь бачив з картою активностей, по якій видно відсутність контенту в усіх інших локаціях порівняно з першими двома. Але з моїми темпами проходження я і патчів і ДЛС дочекаюсь :rotate:
Pathfinder
Member

Повідомлення

Eduard1980
На мою думку навпаки на початку забагато людей. Потім краще але мало тварин. Бо ЧН я так і не подужав через величезну кількість людів прям зі старту. Ну це ж не місце для життя прям.
Болота такі атмосферні вийшли, в мене взагалі 2 заходи були і постійно дощ і темрява. І я тепер туди і не піду. Ну його на. :up:
avuremybe
Member

Повідомлення

Hotspur: 17.12.2024 16:52
avuremybe: 16.12.2024 22:16Стволи ні разу
в мене постійно червоні 2 ствола ііноді навіть пістолет.
Саме час задуматись і змінити свій стиль гри.
Hotspur
Member

Повідомлення

avuremybe: 17.12.2024 18:57Саме час задуматись і змінити свій стиль гри.
якщо на тебе біжить 3 кровосісі головне мати патрони а не міняти стиль гри
Cirax
Member

Повідомлення

Нашёл в интернете совет что Залесье можно пройти, если с института сразу к нему бежать.
Решил попробовать, переиграл пару часов от ближайшего сохранения, примчался в Залесье.
Стрельба со всех сторон, на карте никого.
В домике Варты тоже никого.
Шикарно, почти без багов.
BoJIbHbIu
Member

Повідомлення

Hotspur
тю, не хочеш стріляти тікай)
processsor_ua
Member

Повідомлення

Народ, питання може вже заїзжене, але точної відповіді так і немає...

комп
Xeon E5-2690v2
36gb 1600mgz в 3-х каналі (4-й канал підгорів)
RTX3070 8gb
гра на ссд сата3

Низький ФПС 30-50к.с, які б налаштування не ставив, що на низьких, що на епічних.
Відік завантажений на 40-50% проц на 50-60%
проц був 2650в2, сьогодні поставив 2690в2, і ситуація фактично не змінилась
Хтось користувався РТХ картами на такому старому гівні як 2011 в2? чи тут вся платформа не видає потрібної пропускної спроможності відіку, чи це все таки гра крива.

Просто ще є варіант відремонтувати мамку під АМ4 на B450, (вже й запчастини купив, але до своїх ремонтів руки не доходять), але ж чи потягне той же райзен 3600 краще ігри :rotate:

п.с. поки що з налаштуваннями відеокарти граюсь
Hotspur
Member

Повідомлення

processsor_ua: 17.12.2024 21:39чи тут вся платформа не видає потрібної пропускної спроможності відіку, чи це все таки гра крива.
обидва варіанти. гру патчити ще рік точно :beer:
Dremjke
Member

Повідомлення

processsor_ua: 17.12.2024 21:39чи тут вся платформа не видає потрібної пропускної спроможності відіку, чи це все таки гра крива.
Игра кривая, но в данном случае ситуацию поганит кусок гуана под названием старый зион на низкой частоте и DDR3 память.
Cirax
Member

Повідомлення

5 выстрелов с АКМ - 1% прочности. 3 выстрела с дробовика - 1%.
Одно попадание с дробовика в тебя - 1% брони.
6 противников, в автомата - 94%.
Как то так.
Dremjke
Member

Повідомлення

processsor_ua: 17.12.2024 21:39але ж чи потягне той же райзен 3600 краще ігри
Полетит, как ракета.
rtx3060 + r5 3600. С DLSS "качество" и amd fsr fg получается 80-90 кадров при 1440р без статтеров и лагов. Исключения - изредка бывает лаг на ~5 секунд и возле баров проседает fps, но это мелочи.

Отправлено спустя 1 минуту 4 секунды:
Cirax: 17.12.2024 22:126 противников, в автомата - 94%.
Вот из-за этого пушки типа АКМ и AR16 очень быстро превращаюстя в негодный шлак.
Відповісти