гаусс в цій грі взагалі ніачьом.prosha_evolist: ↑ 14.12.2024 12:55поки що з гаусс не тестував на ній
Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
phobosse
Member
-
avuremybe
Member
Зомбі від псі-випромінення утворюються.Геральт: ↑ 14.12.2024 09:32Ок, це така фіча територій, на яких швендяють зомбі
І швендяють вони тільки в зонах з псі-випроміненням.
Але є такий нюанс, зброя спавниться у будь-яких псі-полях - є там зомбі, чи взагалі нікого нема.
Біля церкви нема псі-поля.Геральт: ↑ 14.12.2024 09:32До речі, на болоті біля церкви, де того псі хоч греблю гати, цього не відбувається
А галюцинації там провокує кіт-баюн.
Не слухай цих багоюзерів. Мутанти відстрілюються з дробовика.Cirax: ↑ 14.12.2024 11:38Офигенный изи, стал на землю - труп, через секунду - две.
Свиньи с ног сшибают, и уже не поднимешся.
Конкретно кабанів треба бити по корпусу, ближче до задньої частини - помирають з 1 пострілу.
Від їх збивання в сторону відбігай. Відбіг - і одразу пальнув в бочину, ближче до задниці.
Поясни, як це без екзоскелета краще ніж з ним?Геральт: ↑ 14.12.2024 13:45 До речі, про екзоскелети. Хто там їх радить, не знаю. В фіналі найбільш безглузда броня. З остнаннім босом довелось взагалі скидати екзосеклет, і голим бігати, бо тільки заважав.
Вангую, що ти просто не вкачав спринт і +реген, через недостатню обізнаність з особливостями серії.
Сайга в продажу з'являється одночасно з RAM2.Геральт: ↑ 14.12.2024 13:57сайга з'являється знаа-ачно пізніше. Ну, мені принаймні дісталась в "пізній" прип'яті
От тільки нахрін вона потрібна, коли тобі той самий продавець пропонує RAM2
-
Hotspur
Member
Такс втік від химери на болотах . досягнення
-
Геральт
Member
В мене було не так. Нема зомбі -> нема лишнього спавну в рюкзаку. І болото все у псі (установки). Є там кіт, чи взагалі нікого нема.avuremybe: ↑ 14.12.2024 14:21 Але є такий нюанс, зброя спавниться у будь-яких псі-полях - є там зомбі, чи взагалі нікого нема.
ГГ не бігає в скелеті, взагалі. Ривка, відповідно, також не має. Нічого не вкачував. Броньку взагалі не вдосконалював. Яку знаходив, на ту й міняв. Кілька разів спробував, зрозумів, що без толку, бо через n год і так поміняю.avuremybe: ↑ 14.12.2024 14:21 Поясни, як це без екзоскелета краще ніж з ним?
Ще я зброю не купував )Сайга в продажу з'являється одночасно з RAM2.
Бігав з тим, що випало. Сподобалось - лишив, вдосконалив.
-
Nutbar
Member
Геральт
Знайшов вже пару екзоскелетів, але по характеристикам вони як вкачаний "Сокіл" звичайний, який попадається всередині гри. Теж не побачив сенсу взагалі витрачати на них гроші, враховуючи що бігати в них не можна. Валяються в скрині.
Знайшов вже пару екзоскелетів, але по характеристикам вони як вкачаний "Сокіл" звичайний, який попадається всередині гри. Теж не побачив сенсу взагалі витрачати на них гроші, враховуючи що бігати в них не можна. Валяються в скрині.
-
Hotspur
Member
сайгу я безкоштовно забрав в печері снорків по сюжетуavuremybe: ↑ 14.12.2024 14:21Сайга в продажу з'являється одночасно з RAM2.
Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:
в техніка їх можна прокачати. я поки тільки страннік найшов на болотах в ящику журналістаNutbar: ↑ 14.12.2024 14:55Знайшов вже пару екзоскелетів, але по характеристикам вони як вкачаний "Сокіл" звичайний, який попадається всередині гри. Теж не побачив сенсу взагалі витрачати на них гроші, враховуючи що бігати в них не можна. Валяються в скрині.
-
Cirax
Member
avuremybe
Ты не понял ситуации. Убить мутанта не проблема.
Проблема когда его нет, стал на землю - летишь от удара, и обратно уже не поднимаешься.
Вчера потратил часа полтора.
Сегодня прошёл за десяток минут первые два излучателя. На третьем закончилась электроэнергия.
Решил от химеры убегать когда включат.
Рубает она жесть. Как достала, сразу всё хп в ноль.
Ты не понял ситуации. Убить мутанта не проблема.
Проблема когда его нет, стал на землю - летишь от удара, и обратно уже не поднимаешься.
Вчера потратил часа полтора.
Сегодня прошёл за десяток минут первые два излучателя. На третьем закончилась электроэнергия.
Решил от химеры убегать когда включат.
Рубает она жесть. Как достала, сразу всё хп в ноль.
Востаннє редагувалось 14.12.2024 15:19 користувачем Cirax, всього редагувалось 1 раз.
-
Varzek
Member
Ну вот ребята из XGTV UA на 16:55 описывают этот баг и объясняют по какому принципу он срабатывает:Геральт: ↑ 14.12.2024 14:51 В мене було не так. Нема зомбі -> нема лишнього спавну в рюкзаку. І болото все у псі (установки). Є там кіт, чи взагалі нікого нема.
- спойлер
Это твоя особенность прохождения. Экзоскелет прокачивается на Спринт и отлично бегается в нём. Более того, экзоскелет Алмаз находится при внимательном прохождении мейн квеста, после чего с ним отлично проходится весь эндгейм. Он шикарный, возможно лучший в игре. Он лучше обычных бронек по всем показателям, а после апгрейда у техника на Янове (а экзоскелет в этой локации и достаётся) он становится просто имбовый.avuremybe: ↑ 14.12.2024 14:21 ГГ не бігає в скелеті, взагалі. Ривка, відповідно, також не має. Нічого не вкачував. Броньку взагалі не вдосконалював. Яку знаходив, на ту й міняв. Кілька разів спробував, зрозумів, що без толку, бо через n год і так поміняю.
-
avuremybe
Member
Джерело того псі, як ти вже й сам здогадався, установки, а не аномалії.Геральт: ↑ 14.12.2024 14:51І болото все у псі (установки)
Відправлено через 2 хвилини 4 секунди:
Моди якісь на вимкнення компіляції шейдерів ставив?Cirax: ↑ 14.12.2024 15:18Ты не понял ситуации. Убить мутанта не проблема.
Або UE4Tools
-
Азазелло
Junior
Тут вже відписувались про випадкову зброю в другому слоті...Вчора і в мене такий баг був:напали на мене два кровососа,я намагаюсь відпігти до найближчого будинку і не можу-тому що перегруз.Виявляється в мене в другому слоті покемон неробочий,і ще ТРИ снайперки з собою неробочі...Поки розбирався зі зброєю кровососи мене завалили.А сьогодні свіжий баг:в фіналі воюю проти Коршунова і в певний момент він застигає непорушно.Решта персонажів активно бігають і воюють,боти вбиваються,а от Коршунов ніяк...двічі намагався пройти цей епізод-без змін.Коли світло включать попробую з іншого сейва.
-
Dremjke
Member
Не буду спойлерити, але трохи натякну, що далі на одній із ну дуууже знайомих локацій у вас буде можливість поборотися з химерою на "взаємовигідних" умовахHotspur: ↑ 14.12.2024 12:08я от також думаю зробити тактичні маневри і втекти від химери
-
Resurgent
Junior
Экзоскелеты, традиционно, как и в первых частях, лучшая броня в игре в совокупности показателей. Тут их несколько видов (5 или 6, точно не помню) и они немного отличаются друг от друга, в основном защитой кроме физухи (физ у всех больше 4, после апгрейдов все 5 можно сделать). Я находил 3, лучшим оказался Алмазный. Главный буст экзоскелета, как для меня, оказалась большая грузоподъёмность - в моём случае +17кг, что для меня было оч нужным, бо люблю 3 ствола (не считая револьвера) таскать с хорошим запасом патронов. Ну и да, чтобы в нём бегать - нужно поставить апгрейд у техника Припяти (другие техники не умеют в экзоскелет).
По Сайге - да, тоже остановился в конце на ней, по 2 причинам - быстрая стрельба + магазин заряжания. Последнее иногда спасало жизнь там, где с помпой ушёл бы в меню загрузки сейва.
Как ни странно, в конце я меньше всего использовал автоматы, не смотря на то, что были парочка лучших со всеми апгрейдами. Примерная статистика такая была: 50% револьвер, 30% дробь, 20% снайпа.
ЗЫ. Выбрал Стрелка, концовкой доволен.
По Сайге - да, тоже остановился в конце на ней, по 2 причинам - быстрая стрельба + магазин заряжания. Последнее иногда спасало жизнь там, где с помпой ушёл бы в меню загрузки сейва.
Как ни странно, в конце я меньше всего использовал автоматы, не смотря на то, что были парочка лучших со всеми апгрейдами. Примерная статистика такая была: 50% револьвер, 30% дробь, 20% снайпа.
ЗЫ. Выбрал Стрелка, концовкой доволен.
Востаннє редагувалось 14.12.2024 15:57 користувачем Resurgent, всього редагувалось 1 раз.
-
Dremjke
Member
Вот за это абидна. Ибо экзоскелет можно лутануть гораздо раньше Припяти и это традиционно топовый костюмчик, но без бега... ТяжкоResurgent: ↑ 14.12.2024 15:55нужно поставить апгрейд у техника Припяти (другие техники не умеют в экзоскелет).
-
Геральт
Member
Там не в тому, імхо, прикол. Псі/не псі. Гра в певні моменти піднімає зомбі. (нехай буде через сильне аномальне поле, не суть). І спавнить їм в руки випадкові стволи. Ну, як випадкові, відповідно локації, скажімо так. Але деякі, чомусь спавнить не зомбаку в руки, а в рюкзак ГГ. А якщо не повезе, то ще й в 2 слот. І то, як на мене, таки баг. А не якесь там логічне пояснення.avuremybe: ↑ 14.12.2024 15:22 Джерело того псі, як ти вже й сам здогадався, установки, а не аномалії.
А щодо сайги, то барабан на 20+ патронів з досить швидкою перезарядкою барабана, то є дуже непогано. Шкода, пізно натрапив
Раз було, рестарт найближчого сейва поміг. Але підгоріло з ним від іншого. Вже його фактично вальнув, трігернулась кат-сцена (гг в той момент поранений), ачівка вискочила. І поранений ГГ стік кров'ю поруч з трупом Коршунова. Довелось повторно вбивати.Азазелло: ↑ 14.12.2024 15:45 в фіналі воюю проти Коршунова і в певний момент він застигає непорушно.
Varzek
Так, щось таке. Але зустрічав тільки з зомбаками. Вартівці/монолітівці лишнього не спавнили. Ну, але може співпало.
Ну а скелет то таке. Зато вальнув шрама без броньки
-
avuremybe
Member
уміють.Resurgent: ↑ 14.12.2024 15:55нужно поставить апгрейд у техника Припяти (другие техники не умеют в экзоскелет)
-
Varzek
Member
На Янове техник может любые апгрейды делать.Dremjke: ↑ 14.12.2024 15:56 Вот за это абидна. Ибо экзоскелет можно лутануть гораздо раньше Припяти и это традиционно топовый костюмчик, но без бега... Тяжко
-
Hotspur
Member
в мене вона не хоче апгрейдить всі штуки ((((Varzek: ↑ 14.12.2024 16:52На Янове техник может любые апгрейды делать.
-
0kie
Member
Читаю комментарии и прихожу к выводу, что надо ждать ещё с десяток патчей, чтобы не портить впечатление от игры. Ок.
-
phobosse
Member
Тут колись було питання, але відповіді не побачив. Топовий малахітовський костюм хтось знайшов де проапгрейдити можна ? на Малахіті, Янові та Прип'яті не можуть механіки. Можливо це баг, але не знаю )
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
В мене сайга зявилася в печері з одним типом. По головному квесту, там же де і снорки були. Це не так шоб і далеко. Так щоб не спойлерити сильно.avuremybe: ↑ 14.12.2024 14:21Сайга в продажу з'являється одночасно з RAM2.Геральт: ↑ 14.12.2024 13:57сайга з'являється знаа-ачно пізніше. Ну, мені принаймні дісталась в "пізній" прип'яті
І з нею значно легше проти монстрів.
Відправлено через 2 хвилини 35 секунд:
На Янові знайшов Ідріса Ельбу Це вже пя’тий чи шостий амеросталкер.