Diablique: ↑
13.12.2024 18:28
Skiff93
Ну унылое кинцо, эт для тебя, многим очень понравилась эта игра, не работает это так, если кому-то не нравится, то не будут выпускать))) Финансовый отдел решил, что подавляющее число геймеров выбирают именно этот продукт, т.к. он приносит им прибыль, они его и выпускают. А называть игры го*ном только потому, что тебе они не нравятся, но имеют огромную фанатскую базу, это уже через чур. По поводу геймпада, попробуй начать игру сразу геймпаде и ты поймёшь на сколько это удобно, я не имею консоли если, что, просто дс4 уже лет пять валяется для такого плана игр.
Я лише казав за те, що мені було б приємніше, якби замість цього вийшли дві інші гри. Я виражаю абсолютно суб'єктивну думку - мені такі ігри на даний момент часу уже не подобабться.
У tlou2 10 млн продажів з PS4 і PS5, у Bloodborn 7.4 лише на PS4.
Ціна розробки (швидко не знайшов) у Bloodborn значно менше ніж у другої Lust of us (там 220 мільйонів).
Так що перша принесла Соні в разів 3-5 більше прибутку. Просто Naughty Dog цепні пси (знаю, що ланцюг - мовчати, мовний патруль), а Ftom Sotware - ні.
Гугліть і вчіть математику.
Я починав грати Elden Ring на хорошому геймпаді - не зайшло, попередні чоулси на клавомиші пройшов.
В мене хороша мишка (logitech g600, до цього Razer naga була) там купа кнопок, які можна налаштувати - в рази зручніше геймпадів.
Відправлено через 3 хвилини 16 секунд:
Який хороший актор, але такий собі Джоел.
А скільки буде в другому сезоні повісточки, коли її в грі уже достатньо.
Відправлено через 2 хвилини 33 секунди:
Diablique: ↑
13.12.2024 18:53
Блудборн выкатят в самый не жданный момент, уж много соулсов сейчас, которые сами по себе лучше чем бладборн и массово охватывают игроков. Споры неуместны, разные игры, разная публика.
Суперечки про популярність і продажі ігор на ПК. І багато факторів кажуть, що TLOU2 мало кому потрібен, а якби не хайп навколо серіалу - там і 200к продажів не світило б