Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Robostyle
Member
Кто находил РПМ в кол-ве от 3 штук?
-
Барбарис
Member
Монолітівців на Очисній можна вбивати?
Мав цікавий баг - зник біг, але перезавантаження допомогло.
Після Викиду деякі аномалії міняють своє положення.
Прибив вчора ножем хлопа в екзі - ачівку не дали.
Мав цікавий баг - зник біг, але перезавантаження допомогло.
Після Викиду деякі аномалії міняють своє положення.
Прибив вчора ножем хлопа в екзі - ачівку не дали.
-
avuremybe
Member
Абсолютно не однаково. Є дуже суттєва різниця, між убити з 2 хедшотів і з 5.AFU_power: ↑ 07.12.2024 21:56Всі стволи однаково корисні, якщо як Джон уік ставити одні хедшоди. Я досі з ПМ Скіфа ходжу по стелсуavuremybe: ↑ 07.12.2024 21:50але абсолютно безкорисний вже на етапі появи противників у хоч якійсь броні
Тут добра половина ачівок видається не з першого разу.Барбарис: ↑ 08.12.2024 06:03Прибив вчора ножем хлопа в екзі - ачівку не дали.
Я кілька разів учора убивав псевдогіганта з РПГ, хотів ачівку отримати.
Ачівку за РПГ мені не дали, зате дали ачівку убити всі типи монстрів. Хоча псевдогігантів я і раніше убивав
-
AFU_power
Member
Там є псевдогігант звичайний і з нашийником, це два різних буде. Те саме інших мутантів стосується, дає ачівку як виконаєш завдання Щерби зазвичайavuremybe: ↑ 08.12.2024 08:11Хоча псевдогігантів я і раніше убивав
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Якщо тіки гроші нема куди дівать. Може канєшно на ветерані і не вистачає, але на сталкері, якщо щей карту відкривати, то кращі або такі самі бронькі завжди є.Hotspur: ↑ 07.12.2024 23:32 Тепер думаю броню корунд проапгрейдить і бігать в ній до екзоскезета
Науковий я собі дістав ще на смітнику, а потім він був по допквесту Тихого, хоча він скоріше грінка
-
Азазелло
Junior
135 годин понадобилось на проходження.В кінцівці зіграв за Коршунова,спочатку чисто морально важко,тому що персонаж не дуже симпатичний,ще й доводиться вбивати Ріхтера та іскрівців.А потім виявляється,що Коршунов не такий вже й гівнюк .Я от подумав:може через те,що ця кінцівка не дуже популярна її і не пропрацювали як треба?дуже багато багів та вильотів в самому кінці.На останньму квесті взагалі пропав компас та відображення стану здоров"я Скіфа,лічильник патронів,...чисто інтуїтивно пройшов цей квест.
-
Donate
Member
Ну теперь візьми і пройди за варту 33% контенту будуть іншими, будеш як перший раз проходитиАзазелло: ↑ 08.12.2024 09:20 135 годин понадобилось на проходження.В кінцівці зіграв за Коршунова,спочатку чисто морально важко,тому що персонаж не дуже симпатичний,ще й доводиться вбивати Ріхтера та іскрівців.А потім виявляється,що Коршунов не такий вже й гівнюк .Я от подумав:може через те,що ця кінцівка не дуже популярна її і не пропрацювали як треба?дуже багато багів та вильотів в самому кінці.На останньму квесті взагалі пропав компас та відображення стану здоров"я Скіфа,лічильник патронів,...чисто інтуїтивно пройшов цей квест.
-
avuremybe
Member
Зрозуміло.AFU_power: ↑ 08.12.2024 08:17Там є псевдогігант звичайний і з нашийником, це два різних буде. Те саме інших мутантів стосується, дає ачівку як виконаєш завдання Щерби зазвичайavuremybe: ↑ 08.12.2024 08:11Хоча псевдогігантів я і раніше убивав
Але це я просто приклад навів, таке діється з багатьма ачівками - їх тупо видає не з першого разу...
---
Зняв щойно екзоскелет з іскрівця, але у нього тултіпи не підтягуються.
Не стикався з таким раніше. Може він не передбачався як доступний гравцю і у нього їх тупо нема?
Бо у нього навіть моделька не підтягується. Одягнув - у мене персонаж у светрі і штанах.
Зайшов до техніка - там взагалі аут))
- спойлер
Якщо він реально не має ніяких тултіпів і не передбачений для гравця - то весь цей масовий дроп броніків з НПЦ - реально баг і його треба репортити...
Востаннє редагувалось 08.12.2024 10:45 користувачем avuremybe, всього редагувалось 2 разів.
-
Eduard1980
Member
я награв тільки 25,5 годин. Поки тільки тричі на смітник збігавАзазелло: ↑ 08.12.2024 09:20 135 годин
Думаю, що розробники просто роблять різні кінцівки, навряд чи знають, яка буде популярна, а яка ні.Я от подумав:може через те,що ця кінцівка не дуже популярна її і не пропрацювали
-
Varzek
Member
Видел подобное в прохождении Лебиги. Он с трупа поднял первый экзоскелет с прокачанным Спринтом и вместо названия у него было тоже что-то такое.avuremybe: ↑ 08.12.2024 10:26 Зняв щойно екзоскелет з іскрівця, але у нього тултіпи не підтягуються.
Кстати, я при прохождении так и не понял по поводу механики "Репутации" у торговцев, техников и так далее. В Залесье выполняешь доп квесты и все эти ребята начинают светиться зелёным на карте. Вроде как это должно давать различные скидки. А начиная со Свалки эта механика перестала работать. Зато в локации Росток сразу все светятся зелёным. Механика сломана или я её не понял?
-
Dremjke
Member
Скорее сломана, тоже это заметил.Varzek: ↑ 08.12.2024 10:54 Механика сломана или я её не понял?
-
mycolaevich
Member
100% щось зламано. Зелені торговці знижок не роблять, а у механіків і провідників знижки є. Я тепер для ремонту снаряги кожного разу на цементний завод ходжу.Varzek: ↑ 08.12.2024 10:54 Механика сломана или я её не понял?
-
MaxZema
Member
Круто аномалії працюють https://ibb.co/k0LyK25 як до Ростка доходиш
Мабуть краще буде швидко по сюжету пробігти і видалити це. А через пару років пройти без проблем (мабуть ) . А то вже втомився.
Мабуть краще буде швидко по сюжету пробігти і видалити це. А через пару років пройти без проблем (мабуть ) . А то вже втомився.
-
Барбарис
Member
MaxZema, що це?
-
Hotspur
Member
на 3 патчі вже все сильно кращеMaxZema: ↑ 08.12.2024 11:41А через пару років пройти без проблем (мабуть ) . А то вже втомився.
Відправлено через 4 хвилини 5 секунд:
треба буде перевірити це, я поки не сильно помічавmycolaevich: ↑ 08.12.2024 11:33100% щось зламано. Зелені торговці знижок не роблять, а у механіків і провідників знижки є. Я тепер для ремонту снаряги кожного разу на цементний завод ходжу.
-
Cirax
Member
44 часа игры - дошёл до острова.
200 тысяч денёг, патронов по пару тысяч.
Нужно делать грузоподьёмность в пару тонн.
89кг как-то совсем мало.
200 тысяч денёг, патронов по пару тысяч.
Нужно делать грузоподьёмность в пару тонн.
89кг как-то совсем мало.
-
Dremjke
Member
Или не таскать с собой лишнееCirax: ↑ 08.12.2024 13:00Нужно делать грузоподьёмность в пару тонн.
Пару тысяч патрон - зачем столько? Весь монолит вооружить и захватить Зону?
-
Robostyle
Member
Помню в первых патчах ЧН так можно былоDremjke: ↑ 08.12.2024 13:06Весь монолит вооружить и захватить Зону?Cirax: ↑ 08.12.2024 13:00Нужно делать грузоподьёмность в пару тонн.
потом монолит сидел по всей Зоне аж до Кордона и Болот, у костров, с гитарами и анекдотами
-
mycolaevich
Member
Я допоміг долгівцям біля градирень - долг весь став на мінімапі зелений. Провідник став брати вдвічі менше, механік десь на 25% менше, а в торговця ціни такі ж як і у всіх інших.Hotspur: ↑ 08.12.2024 12:20 треба буде перевірити це, я поки не сильно помічав
Цікаво було б подивиться формули розрахунку шкоди - таке відчуття що пробиття вирішує НАБАГАТО більше ніж шкода.
Сам бігаю виключно з бронебійними набоями - різниця відносно стандартних по відчуттях чи не вдвічі.
Ще в плані економіки я трохи пізно зрозумів що не варто одразу продавати артефакти, тре складувати а потім здавати їх за завдання в торговців.
-
VolandInferno
Junior
Це мені видало, чи з останнім оновленням зникло компілювання шейдерів перед кожним запуском?