У одного торговця скрапом з ньюаукціона було таких з десяток, різного ступеню розвандаленості. Я купив одну з найменш покоцаних на вигляд, виявилась цілком справною, тільки пару кондюків перепаяти. Вони й зараз, напевне, у нього ще є, тільки залишились найбільш побиті життям та металістами екземпляри, всі інші вже розібрали.spoglyadach: ↑ 01.12.2024 20:54
О, якраз розсилочка від Джонів Ібеїв з класним епоксом, в нас такого навіть не зустрічав
Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
radical
Member
-
spoglyadach
Member
Ну так коли купуєш за соточку то немає особливих очікувань, інше питання коли заряджають 500 за якусь плату з прийомки на якій половини деталів немає. А так якщо за соточку то в крвйньому випадку буде цікавий діагностичний квест + донор деталів
-
spoglyadach
Member
Може є якісь поціновувачі Жирафа 2 ГТС бо дуже гарячий лот під'їхав
-
ApostolCV
Member
Кому би свою за пів ціни спулити
-
spoglyadach
Member
Нада шукать, щяс тут перекупи заворушаться бо 500 долорів єто ж понімать надо перспективу
-
spoglyadach
Member
Хлопці може треба комусь, є тут в нас АопенОводи, ціна ж наче норм якщо ви дивились на на ібей так там опше такі плати задорого. А тут прям в заводському пакуванні зберігалась, має бути то шо нада
-
Taipen
Member
-
Avant
Member
Це вже сюди, чи ще ні?
- спойлер
-
-
spoglyadach
Member
може я тупенький але ж тут наче мав би бути сокет?
-
radical
Member
Я так розумію, там були різні варіанти на одній PCB, з напаяним процесором, або з сокетом. Плюс сокет для сопра.
На цій платы напаяний 486SX без сопра і варіанту його встановлення нема. Але я не справжній сварщик і з допентіумним залізом особливо ніколи не колупався.
На цій платы напаяний 486SX без сопра і варіанту його встановлення нема. Але я не справжній сварщик і з допентіумним залізом особливо ніколи не колупався.
-
ApostolCV
Member
Він там може бути опціонально. Разом з додатковим модулем живлення.spoglyadach: ↑ 07.12.2024 09:07 може я тупенький але ж тут наче мав би бути сокет?
-
spoglyadach
Member
Так а де процесор?
-
ApostolCV
Member
/to spoglyadach , найдіть 3 відмінності,
https://www.x86-guide.net/ru/cpu/UMC-U5 ... o2221.html
https://www.x86-guide.net/ru/cpu/UMC-U5 ... o2221.html
-
radical
Member
-
spoglyadach
Member
Ааа, тепер мені дійшло, я просто з такими процесорами справи не мав і от собі думаю що за фігня. Сокет не розпаяний, сопроцесора теж немає звичного моєму оку, там під нього голе місце. А оті чіпи я щось не заглядався, думав контроллери якісь мабуть
-
spoglyadach
Member
Цікаво а за скільки б наші перепуки виклали ци на місцевому лох.уа без жодних гарантій? А лот цікавий і ціна норм враховуючи що це США а не якась гватемала
-
ApostolCV
Member
spoglyadach, думаю якби вона була б робоча, то Джони би давно купили.
-
spoglyadach
Member
Було дві, одну вже купили та й продавець дає 30 днів на повернення, це не наш лох.уа де ти одразу йдеш нафіг бо то просто ти неправильно ніс з пошти або запустив не так і всьо зламав
-
ApostolCV
Member
Тим часом поповнення у колекцію...
- спойлер
-
KingpinUA
Member
Продається? Відома її історія?Avant: ↑ 07.12.2024 02:18 Це вже сюди, чи ще ні?Ніхто, звичайно, не повірить, але стають дрова і не артефачить.
- спойлер