Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

VladimirV: 03.12.2024 13:14 Укрпошта відправила на "митний огляд" дитячий планшет за 48$ :banghead:
Продаван Blackview вказав в посилці 30 доларів(вже глянув через cabinet.customs.gov.ua/post), тепер мабуть неділю чекати поки вони там "експертно" оглянуть дешеву посилку.
Телефони/планшети часто перевіряють бо вони явно в групі ризику по заниженні митної вартості.
hentakiboy
Member

Повідомлення

какой максимальный промокод можно использовать?
Screenshot_3.jpg
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

hentakiboy: 03.12.2024 16:09 какой максимальный промокод можно использовать?
Screenshot_3.jpg
зараз ніякий. Тільки залишки купонів формату BFUA які закріплені на аккаунті
Des
Member

Повідомлення

VladimirV: 03.12.2024 13:14 Укрпошта відправила на "митний огляд" дитячий планшет за 48$ :banghead:
Продаван Blackview вказав в посилці 30 доларів(вже глянув через cabinet.customs.gov.ua/post), тепер мабуть неділю чекати поки вони там "експертно" оглянуть дешеву посилку.
Задержали телефон, продавец тоже занизил стоимость до 89уе, телефон пролазил по лимиту, написал письмо на customs@ukrposhta.ua . прислал им выписку с карты и скриншот заказа с Али, через день на письмо пришел ответ, что отправляют информацию на таможню и через 2 дня уже на отделение пришел телефон.
Честно думал что сам буду ждать неделю-две, но к моему удивлению очень быстро отработали.
IrosLAV
Member

Повідомлення

Screenshot_3.jpg

Не раджу пилососи такого типу, дуже не зручні. Місяць помучились з Rowenta RY8561WH і лежить без діла. Взяли Karcher DS 6 (вживаний в ідеалі за 7к)
hentakiboy
Member

Повідомлення

IrosLAV: 03.12.2024 17:06
Screenshot_3.jpg

Не раджу пилососи такого типу, дуже не зручні. Місяць помучились з Rowenta RY8561WH і лежить без діла. Взяли Karcher DS 6 (вживаний в ідеалі за 7к)
ровента другого типа самого бестолкового
тот что по скрину лучше намного
https://www.tiktok.com/@deermaphilippin ... 8830271764

https://youtube.com/shorts/hTEFRsLqH5Q? ... huCcOSTDyB
maxn
Member

Повідомлення

Подскажите по ситуации:
купил 2 клавиатуры у одного продавца в одном заказе, он мне написал что их нет, отменяй заказ.
Я заказ отменить не успел так как он в одну из клавиатур успел вбить транспортную накладную, по которой ничего не едет и движения нет.
Я на эту отправку одной клавиатуры создал диспут - мол фейковая отправка - мне деньги вернули.
На вторую клавиатуру я открыть диспут не могу, так как две клавиатуры в одном заказе, и система судя по всему подтягивает ттн из отправки первой и пишет "открыть диспут можно только через 10 дней после отправки".
Продавец пишет ставь что ты её получил и открывай диспут что не получил - пахнет нагребаловом.
Как вариант ждать пока кончатся 10 дней с момента когда он вбил транспортную накладную?
VladimirV
Member

Повідомлення

Des: 03.12.2024 16:49
Задержали телефон, продавец тоже занизил стоимость до 89уе, телефон пролазил по лимиту, написал письмо на customs@ukrposhta.ua . прислал им выписку с карты и скриншот заказа с Али, через день на письмо пришел ответ, что отправляют информацию на таможню и через 2 дня уже на отделение пришел телефон.
Честно думал что сам буду ждать неделю-две, но к моему удивлению очень быстро отработали.
Я тоже написал письмо на customs@ukrposhta.ua со скриншотами и квитанциями, ответа не приходило, посылка если просмотреть через кабинет все так же висит, видимо мне не повезло. Ну буду надеяться, что до недели справятся. Посылки на компъютерные комплектующие по 70-100$ пролетают за час таможню, а этот планшет за 48$ застрял, наверное таки "группа риска".
спойлер
1.jpg
daesz
Member

Повідомлення

Хочу поділитись досвідом покупки з таобао за посередництвом міст чайни.
Передісторія : щоб купляти самому з таобао потрібна реєстрація в alipay, логін від аліпей використовується для того, щоб залогінитись на таобао, тімол та інших китайських прощадках. За відсутності реєстрації - можна придбати за допомогою посередництва самого міст чайни, вони і купляють (гроші передоплатою), і оформляють доставку до їхнього складу в Китаї (також можна купляти з Японії та Кореї), послуга за посередництво складає 10% від вартості товару. В мене зарєструватись власне не вийшло після того як все закінчив - отримав миттєвий бан (думаю, через те, що номер телефону для верифікації акаунта був не китайський; хоча у інших наче такого не було, тому це тільки припущення). Доставка товару на склад в Китаї зайняла десь до тижня (спочатку взяв корпус та рейзер, сам рейзер доволі крутий та коштує в двічі більше на алі, рейзери цього виробника ставлять в корпуси того ж thor zone для прикладу).
спойлер
Зображення
Замовлення було від двох різних продавчів, але обидва були доставленні через 3 дні після оформлення самого замовлення. Після цього вирішив ще взяти 3 слімки термалрайту які на тао також в двічі дешевше виходять за алі, чи майже тричі ніж на яйцях, пропелери йшли довше - десь 5 днів (майже через весь Китай по діагоналі лол). Після того почалось саме цікаве, посилка проходила 10-20-50 км в тиждень :
спойлер
Зображення
Від Гуанжоу до Шекоу - десь 10 км, йшла тиждень (це в межах одного міста лол), від Шекоу до Янтянь (сусіднє від Гуанжоу місто з величезним портом, вдстань день 50 км максимум) - ще тиждень, від Янтяня до Сингапура - ще тиждень, від Сингапура до Індонезії (100км водою) - ще тиждень. Я на цьому етапі трохи підунив, бо заявлений час доставки був 69 днів морем. Але о чудо, від Індонезії до Гданська/Польща за 5 днів
спойлер
Зображення
Від Польщі до Львову - 15 днів, це включно з таможнею.
спойлер
Зображення
І от найгірше почалось в Україні : від Львову до Франківська (кур'єрська доставка по області) - 11 днів. Замовляв з США Містом не одноразово і все було доволі швиденько, при тому цей раз переносили тупо через день нова дата доставки. Підгоріло в мене від цього добряче :s

Вартість доставки з Китаю (кур'єрська) - 31$, вартість товару біля 125$ (корпус+3 пропелера+рейзер). Виходить все ще десь на 50% дешевше ніж брати аналогічні товари у перекупів з аліекспресу, а якщо ще й самому вийде на аліпей зареєструватись - то ще дешевше. Замовляв десь 15-18 вересня, отримав на руки 5 грудня, ну тобто на все по все - десь 80 днів, хоча могло бути 70 якби не доставка по Україні. Надіюсь комусь буде корисна ця інформація :)
maxn
Member

Повідомлення

daesz: 05.12.2024 18:513 слімки термалрайту які на тао також в двічі дешевше виходять за алі, чи майже тричі ніж на яйцях
А можно модель и цену слимок?
daesz
Member

Повідомлення

maxn: 06.12.2024 00:23
daesz: 05.12.2024 18:513 слімки термалрайту які на тао також в двічі дешевше виходять за алі, чи майже тричі ніж на яйцях
А можно модель и цену слимок?
https://item.taobao.com/item.htm?id=701297521328
25$ за 3, хоча я не впевнений чи третій зможу помістити в корпусі, оскільки в мене не сфх, а сфх-л БЖ :)
На яйцях останній раз коли бачив їх - були по 18$ чи щось таке, на алі по 700 https://vi.aliexpress.com/item/1005005807628381.html

Відправлено через 3 хвилини 23 секунди:
Перепрошую, 23$, а ще 2.3$ то комісія сервісу :)
Зображення
maxn
Member

Повідомлення

https://www.amazon.com/Thermalright-TL- ... r=8-1&th=1
судя по амазону они всегда стоили 6-7 долларов.
daesz
Member

Повідомлення

maxn: 06.12.2024 00:47
https://www.amazon.com/Thermalright-TL- ... r=8-1&th=1
судя по амазону они всегда стоили 6-7 долларов.
По-перше, в мене чорні які коштують по вашому лінку 10; по-друге, сірі на тао по 5 чи щось таке. Ну і я говорив саме про яйця, на амазоні без поняття :)
Але якщо брати одні тільки пропелери - то напевно вигідніше взяти тоді з амазону, бо доставка з США наче як дешевше виходить ніж з Китаю, та приходить швидше (4-5 тижнів і вже під дверима).
yupi
Member

Повідомлення

daesz
Много чего покупал на тао, все нормально проходит :)
Hash
Junior

Повідомлення

daesz
Пам'ятаю у них в правилах доставка було таке що ці 69 днів морем (не важливо скільки і яким шляхом) рахуються тільки після того як ти оформиш відправку і отримаєш в кабінеті надпис "оформлено для відправки". Навіть якщо ти натиснув відправити, то треба чекати саме день їх відправки і тільки з того часу починається відлік ціх 69 днів.
Я також реєстрував alipay - проблем не було, на тао плачу напряму з карти приват.
спойлер
Screenshot_5.png
daesz
Member

Повідомлення

Hash: 06.12.2024 18:14 daesz
Пам'ятаю у них в правилах доставка було таке що ці 69 днів морем (не важливо скільки і яким шляхом) рахуються тільки після того як ти оформиш відправку і отримаєш в кабінеті надпис "оформлено для відправки". Навіть якщо ти натиснув відправити, то треба чекати саме день їх відправки і тільки з того часу починається відлік ціх 69 днів.
Я також реєстрував alipay - проблем не було, на тао плачу напряму з карти приват.
спойлер
Screenshot_5.png
Я не враховував час доставки по Китаю та час комплектування посилки. Тільки час від моменту коли посилка покинула склад Міста і прибула в Україну :)
Я отримав СМС про підтвердження реєстрації, підтвердив і мене кинуло в бан :
спойлер
Зображення
yupi: 06.12.2024 12:30 daesz
Много чего покупал на тао, все нормально проходит :)
Воно то прийшло, але доставка дуже довга, з США 5 тижнів максимум йде морем (також Міст) :)
Hash
Junior

Повідомлення

daesz
Якщо тоді не лінь, то можна написати\подзвонити, думаю як і мені дадуть 10% купон наступну доставку.
daesz
Member

Повідомлення

Hash: 06.12.2024 18:36 daesz
Якщо тоді не лінь, то можна написати\подзвонити, думаю як і мені дадуть 10% купон наступну доставку.
Ви маєте на увазі аліпей чи міст?
Hash
Junior

Повідомлення

daesz
Міст, вони ж доставляли :)
odessitmws
Member

Повідомлення

daesz: 06.12.2024 18:28з США 5 тижнів максимум йде морем (також Міст)
Да конечно... У меня больше 2 мес шло мистом с сша
Відповісти