Повальний брак відеокарт AMD 7000-серії

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Автор
Повідомлення
man1242
Member

Повідомлення

unclevrm: 25.11.2024 11:23
bes: 25.11.2024 11:18 вот почитай что такое баги с RX7000 а у тебя какая то ерунда
спойлер
https://itc.ua/articles/god-s-amd-radeo ... -vyno/amp/
Это не баги, это похороны. А у него как раз таки баги )))0
Ну тогда свою пойду продавать по двойному прайсу как за экзотический вариант, исправная красная карта это я так понимаю 0.01% :laugh:
Mixx
Member

Повідомлення

man1242
Не спеши, подожди лет 5, станет ещё дороже, как диковинка, карта без проблем с завода, хотя, возможно, если ты не сталкивался - не значит, что багов нет :gigi:

Вообще у АМД/АТИ эти квадратики встречал ещё во времена hd2600 pro, и на hd4850 они точно были, при чем по железу карты точно были исправны, отработали своё и были успешно проданы.

Баг не новый, в данном случае вылез, скорее, по вине криворуких китайцев.
Alexsandr
Member

Повідомлення

Kirakishou: 24.11.2024 13:18 Ми гадаємо, що це проблеми з драйверами, адже відеокарти проходять всі тести.
Визуально проблема почти 1:1 с нвидиа по квадратиками на рабочем столе (и не только), там пишут что дело в драйверах.
Bublik
Member

Повідомлення

Извините. Меня самого сегодня напугали тем, что видеокарта бракованная, а я за нее три зарплаты отдал.

Це ви писали що декілька тисяч доларів на геншин витратили? Щось не сходиться)
GreenMile
Member

Повідомлення

Bublik: 01.12.2024 15:52
Извините. Меня самого сегодня напугали тем, что видеокарта бракованная, а я за нее три зарплаты отдал.

Це ви писали що декілька тисяч доларів на геншин витратили? Щось не сходиться)
Автор теми - ігроман, раніше писав, це те саме як люди останнє просаджують в ігрові автомати і не можуть зупинитись, тільки замість автоматів - донати у грі. Тут якраз нема нічого дивного.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Bublik
Bublik: 01.12.2024 15:52Це ви писали що декілька тисяч доларів на геншин витратили?
Геншину чотири роки, за цей час багато чого помінялося, в тому числі і мій дохід. Зараз вартість нової RX 7800 XT це навіть трохи більше, ніж три моїх зарплати. Маю на увазі саме ті гроші, які отримую на банківський рахунок, а не зарплата до вирахування податків. Останній раз я заніс чималу суму грошей, співмірну вартості RX 7800 XT, в квітні цього року на персонажа в Honkai Star Rail, після цього крім підписки (~15 доларів на місяць за три гри) нічого не купував, навіть ігри в стімі.

GreenMile
GreenMile: 02.12.2024 10:16Автор теми - ігроман
Вже не ігроман, я зараз майже не витрачаю гроші на ігри, бо лишніх грошей нема. Причина банальна – через війну в країні нам зняли всі доплати і премії. Міняти роботу на більш оплачувану поки що не можу, та й не хочу. У мене в селі не дуже багато пропозицій щодо роботи, а переїжджати в інше місто не хочу, у мене вже є досвід роботи в іншому місті, коли оренда житла нівелює всі надбавки до доходу.
Bublik
Member

Повідомлення

Kirakishou
Дякую за відвертість, удачі з роботою
Геральт
Member

Повідомлення

Людина віддає три з/п-шки за перса в грі, здуріти...
Kirakishou
Member

Повідомлення

Геральт: 03.12.2024 13:47Людина віддає три з/п-шки за перса в грі, здуріти...
Якщо це приносить задоволення, то яка різниця, на що ти витрачаєш гроші – на нову відеокарту, на черговий смартфон, на спінінг, на віскі чи на персонажа в грі? Я не чіпаю гроші, які йдуть на одяг, їжу та оплату комунальних послуг. Також у мене немає боргів по кредитам. Витратити гроші на чергову залізяку чи на персонажа, який тебе радує? По великому рахунку, яка різниця? Вас радує залізо, мене анімешні дівчата. Якщо ви скажете, що можете продати відеокарту і отримати частину грошей назад, то я точно так же можу продати свої акаунти в іграх.
Відповісти