S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl оновлено до версії 1.0.1

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
mult
Member

Повідомлення

Earanak
waryag
Я вже писав раніше що не фанат лютого хардкору типу НЛС7, хардкор це коли на максимальній складності люди небеспечні противники які вбивають за пару попадань як і ти їх і небеспечні мутанти зони, що також вбивають швидко, плюс економіка в якій ти не мільйонер за годину гри.
Якщо ви грали в перші частини, то там взагалі немає складності навіть на максимуму, ні по ворогам ні по мутантам, економіка взагалі ніяка, з кордону виходиш вже маючи все що потрібно.
Тупо проходиш гру просто виносячи все не напрягаючись.
Знаю багатьом таке заходить, мені наприклад абсолютно не цікаво таке.
Для того і роблять різні складності в грі, щоб було добре всім, на легких граєш гуляючи а на складних треба піднапрягтись.
Якщо всі складності тупо легкі, тільки назви різні, то це фігня повна.
Ще поки невідомо до чого вони доправляться, маю надію що будуть різні складності.
FishNumberOne
Member

Повідомлення

Ходят легенды, что Сталкер 2 сделан из Far Cry + скины в стиле Сталкер.
Но это не точно.
MessiaH
Member

Повідомлення

_Andrik_: 30.11.2024 16:31А маючи до біса грошей, судячи з того що все що нижче 4090 то є затичками , з ваших же слів . Використовуєте торенти . І бонусом ваш улюблений UE тут.
З якого ви всесвіту???
То что ниже 4090 затычки никак не зависит от наличия или отсутствия финансов пользователя. Просто эта едва ли не единственная карта, которая позволяет играть в нативе в 4к пускай и без лучей. У меня много лицушных игр купленных. Конкретно эта игра не куплена, доведут до ума может и куплю. А пока выпускать её в таком виде это конечно обсёр года. Имхо киберпанк наверное даже был в лучшем состоянии на момент выхода. Хотя я знал что выйдет шляпа по качеству потому что да, UE5 в основе, уже даже страшно за ремейк Ведьмака
Telcontar
Member

Повідомлення

FishNumberOne: 30.11.2024 23:11 Ходят легенды, что Сталкер 2 сделан из Far Cry + скины в стиле Сталкер.
Но это не точно.
Занадто жирно вкинув. Спробуй тонше, а ще погугли рушії на яких робили FarCry.
Nutbar
Member

Повідомлення

_Andrik_: 30.11.2024 19:59 Як на мене HDR взагалі шляпа в іграх , та й здебільшого в кіно , якщо це не аватар чи демо ролики вилизані.
І так , відчуваю що посипляться коментарі про OLED бла бла бла . Якщо в вихідному матеріалі це не передбачено , то в багатьох випадках це м'яко кажучи, лайно.
Так , бачив і вимикав той сраний HDR .
В реальному житті у вас HDR. Що поганого в тому, щоб максимально точно перенести картинку в кіно? А в іграх що поганого? З HDR Сонце виглядає як Сонце, ліхтар справді світить, а не просто якийсь сіренький, ну от типу прям сліпить, якщо на нього дивитись, як в житті. Всі іскри, вспалахи, відбилски тощо також дуже реалістичні. Ну це зовсім інший рівень. Навіть тут в Сталкері виглядає круто. Дивно називати його сраним... Так, можливо десь реалізація не ідеальна, але всеодно цікавіша за sdr.
stoned: 30.11.2024 19:33 на більшості стареньких моніків з HDR10 замість HDR отримаєш сіру мазанину.
Отож бо й воно. Тільки не просто стареньких, але й бюджетних новеньких, де просто є підтримка HDR (= він вміє його читати). Та й на тих де HDR400 теж не сказати, що якась велика різниця з SDR. Так, трохи робить яскравішим те що має бути яскравішим, але ну прям зовсім трохи. А деякі моделі ще й сильно занижують середню яскравіть заради цього, в результаті чого дійсно отримуємо шось сіреньке невиразне.

Тому або SDR, або HDR на моніку/ТВ, що справді його витягує, вже багато чого на ринку є з піковою яскравістю 1000 кд/м² і більше. Випереджаючі питання чи не віїсть очі: ні, не виїсть, бо це пікова яскравіть для спалахів тощо, середня ж буде як в звичайного sdr моніку, ну або вже як виставите, для цього є налаштування.
Rederst
Member

Повідомлення

Ну як ви там бетатестери за власні гроші пограли вже у цей непотріб? Це ж як треба себе не поважати аби таке лайно купляти. :-/
Azerty
Member

Повідомлення

Сьогодні тільки купив, тепер треба ссд новий купити, бо 512 вже не вистачає
Барбарис
Member

Повідомлення

Rederst: 01.12.2024 00:31 Ну як ви там бетатестери за власні гроші пограли вже у цей непотріб? Це ж як треба себе не поважати аби таке лайно купляти. :-/

І за що тільки ті фублі платять? Зовсім не оригінально вийшло :lol:

Дійшли руки до гри і щось гру сильно понерфили: противники легші, ремонт дешевший(особливо зброї) і мутанти чомусь не дуже зустрічаються.
Tetronga
Member

Повідомлення

FishNumberOne: 30.11.2024 23:11 Ходят легенды, что Сталкер 2 сделан из Far Cry + скины в стиле Сталкер.
Но это не точно.
Сталкер 2, який по геймплею мало чим відрізняється від Сталкер 1 2007 року це копія сучасного Фар Край, концепція якого зародилась в ФК3 в 2012? :eek: :idea: :laugh:
avuremybe
Member

Повідомлення

Ghody: 30.11.2024 21:43и ещё одно - стелс в игре. его требуют, даже глушитель дают, но механика стелса не работает абсолютно. нельзя ни вырубить, ни заблокировать врага, они всегда видят фонарик, а пнв не существует
Я проходив по стелсу кілька місій. І з ножа вирізав, і з пістолета. Нормально воно працює, на відміну від фаркрая. Інша справа, що тут усі прибиті гвоздями до одного місця і не ходять по табору...

Відправлено через 7 хвилин 43 секунди:
possum: 30.11.2024 14:12
avuremybe: 30.11.2024 12:40
Дякую!
Підкажи ще, як поправити кольори? При увімкненому HDR дуже викручений червоний. Вогонь, цегла, ржавчина, обличчя - все ядовито червоне
Поддерживаю вопрос - режим HDR в игре просто отвратительный по цветовой гамме. Красный задран запредельно. На настройки монитора жаловаться не могу, стоит лишь отключить HDR, как цветовой баланс близок к идеальному.
Контраст скрути. Коли стане приблизно норм - тоді вже крути інші налаштування.
qziua
Member

Повідомлення

Хтось може підказати як перенести сейв із steam в epic games?
Diablique
Member

Повідомлення

Rederst: 01.12.2024 00:31 Ну як ви там бетатестери за власні гроші пограли вже у цей непотріб? Це ж як треба себе не поважати аби таке лайно купляти. :-/
Не поверишь, играю и получаю удовольствие, тут как говорится на вкус и цвет. Да, игра сырая, баги, оптимизация, но в полное играбельна, графон топ, атмосфера бомба, круто погоду реализовали, ощущение персонажа и оружия на высоте. Но я к чему, если мне не интересна игра, я не иду в тему с этой игрой плеваться желчью, а у тебя походу много свободного времени, не стоит оно того, есть ещё много интересных занятий, кроме как кидаться пи*юнами. В большей части публика Сталкера, это уже взрослые дядьки, которые любят эту серию игр и слушать мальчика в трусиках с коричневым пятнышком особо никто не будет))) я думаю ты уже понял, что как бы всем пофиг :lol:
avuremybe
Member

Повідомлення

qziua: 01.12.2024 08:10 Хтось може підказати як перенести сейв із steam в epic games?
Думаю що варто спробувати фінт з відновленням сейвів. Коли починаєш нову гру, сейвишся, потім підкидаєш у папку старі сейви і одному з них даєш ім'я свіжоствореного
Diablique
Member

Повідомлення

FishNumberOne
Легенда? Первый раз слышу, с такими заявлениями можно сказать, что сталкер смахивает на Doom 93-го.
qziua
Member

Повідомлення

avuremybe: 01.12.2024 08:17
qziua: 01.12.2024 08:10 Хтось може підказати як перенести сейв із steam в epic games?
Думаю що варто спробувати фінт з відновленням сейвів. Коли починаєш нову гру, сейвишся, потім підкидаєш у папку старі сейви і одному з них даєш ім'я свіжоствореного
Дякую, спробую.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Nutbar: 01.12.2024 00:29В реальному житті у вас HDR. Що поганого в тому, щоб максимально точно перенести картинку в кіно?
А ще в реальному житті багато фпс, але кіно чомусь не поспішають знімати в 48 чи 60 кадрів/сек. Були спроби, але людям це не сподобалося, бо втрачається магія кіно, воно перетворюється на документальну телепередачу. Коли яскраве світло на HDR екрані заставляє вас відвернутися від екрану, тобто грубо кажучи заставляє не дивитися кіно, то це не нормально. Це я вже мовчу по тих людей, які чутливі до яскравого світла і для яких це шкідливо. Бо якщо далі йти за такою логікою, то ми дійдемо до того, що телевізори почнуть відтворювати запах лайна, адже в реальному житті він теж є. Як на мене, то HDR це чергова «геніальна» ідея від маркетологів, щоб заставити людей міняти свої дорогі телевізори на нові. Як вже раніше було з 3D. І де воно зараз, те 3D?
avuremybe
Member

Повідомлення

Мене тупо виносить з їхньої системи апгрейдів.
Коштують дохріна, а додають % від базового значення. І цей % невеликий.
А місцями зустрічаються феноменальні речі, коли базове значення - нуль. А тобі пропонують за 17к навісити апгрейд на 15% від 0. Знаєте скільки додає в кінцевому результаті? :rotate:
waryag
Member

Повідомлення

mult: 30.11.2024 23:08Для того і роблять різні складності в грі, щоб було добре всім, на легких граєш гуляючи а на складних треба піднапрягтись.
Якщо всі складності тупо легкі, тільки назви різні, то це фігня повна.
Ще поки невідомо до чого вони доправляться, маю надію що будуть різні складності.
Мало хто може зробити велику складність адекватно, а не просто накидувати ворогам дамаг і хп.
Те, що в першу чергу розробники працюють над версією для масового гравця, абсолютно нормально. І не менш нормально, що важко спіймати адекватну базову складність і вже від неї працювати над високими і низькими.

Не треба ходити далеко, достатньо глянути на минулорічний шедевр - БГ3. Для людини без досвіду в рольовках вона на початку досить складна на нормалі. Коли гравець розбереться з нюансами прокачки і бойової системи - і тактика стає досить простою. І врешті вони викочують новий складний режим, що різко змінює правила гри, а місцями підпалює краще за соулси.

Може і тут щось придумають, як розгребуться з проблемами.

Відправлено через 14 хвилин 48 секунд:
Kirakishou: 01.12.2024 09:43А ще в реальному житті багато фпс, але кіно чомусь не поспішають знімати в 48 чи 60 кадрів/сек. Були спроби, але людям це не сподобалося, бо втрачається магія кіно, воно перетворюється на документальну телепередачу.
Проблема швидше у відсутності значимого профіту при досить великих інвестиціях.
На відміну від іграшок, користувач не страждає від інпут лагу і ко.
Kirakishou: 01.12.2024 09:43Це я вже мовчу по тих людей, які чутливі до яскравого світла і для яких це шкідливо.
Вони просто не підуть на такий сеанс. Як не ходять люди, для яких там занадто гучно, чи кому любителі снеків і коли ломають магію кіно.
stoned
Member

Повідомлення

Гермодвері в Лодочки й досі закриті, проте вже лікуються простим перезавантаженням з квіксейву. :think:
ramm
Member

Повідомлення

avuremybe
Апгрейди додають базове значення, не треба казки розказувати.
Відповісти