Intel навіть не bugatti veyron ! У черзі не дочекаєшься , щоб його позволили купитиPiter Cantrope: ↑ 27.11.2024 13:46 Інтел - не буханка хліба в магазині, щоб отак просто купити.
Чесно кажучи, мені ці всі розмови про поглинання цілої компанії здаються неймовірними. В Інтел 120тис людей працює, або як мінімум працювали до скорочень. В Apple 160тис, для порівняння.
Компанія розміром як Qualcomm подавиться швидше, ніж зможе перетравити такого левіафана.
Останні статті і огляди
Новини
Qualcomm втратила інтерес до поглинання Intel
-
MetalistForever
Member
-
vltk
Member
Отказались от предложения по 2м причинам, придется платить на 7,8 лярда больше (только что госдеп сша перечислил по закону о чипах), а если б уже поглотил, мог бы получить квалком. И вторая (об этом часть написали выше), это стоимость реструктуризации своей компании при поглощении такой сложности (всякие атеры, 120000 работников, специфичные акционеры и на момент поглощения управляющие и разваленное производство), ок диверсифицированности, как интел. Все. Иначе бы купил, если бы другой стороне пришлось продавать.
-
daesz
Member
Квалком просто побачили нове покоління інтелаЦе рішення ухвалено після оцінки фінансових ризиків та юридичних проблем.
В амуде у свій час був на руках майже готовий продукт (райзен), який їм в цьому допоміг. В інтелах на руках немає нічого. Вони вже яке покоління топчуться на місціtornadox: ↑ 27.11.2024 15:30 Я думаю що в інтересах США дати можливість Інтелу пепродитися як фенікс як свого часу це зробили з АМД. Квальком просто стає частиною цієї стратегії.
Це далеко не про конкурентів і в світі де наростає нова холодна а можливо і гаряча війна це тех гіганти потрібні США щоб протистояти Китаю.
-
tornadox
Member
В інтела на руках є оборонні держзамовлення, їм не треба ніяких проривів, та і не було ніяких проривів з часів CORE, та і не потрібні прориви щоб робити емейзінги, потрібні маркетологи.daesz: ↑ 28.11.2024 03:41Квалком просто побачили нове покоління інтелаЦе рішення ухвалено після оцінки фінансових ризиків та юридичних проблем.
В амуде у свій час був на руках майже готовий продукт (райзен), який їм в цьому допоміг. В інтелах на руках немає нічого. Вони вже яке покоління топчуться на місціtornadox: ↑ 27.11.2024 15:30 Я думаю що в інтересах США дати можливість Інтелу пепродитися як фенікс як свого часу це зробили з АМД. Квальком просто стає частиною цієї стратегії.
Це далеко не про конкурентів і в світі де наростає нова холодна а можливо і гаряча війна це тех гіганти потрібні США щоб протистояти Китаю.