Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор теми: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
radical
Member

Повідомлення

Ну, туалатинова мамка з ISA, фірмова. За 300 я би взяв, зважаючи на те, що там треба всі кондери міняти, як звичайно у солтека.
Ги, він хоче 450 за сраний целерон 1000А, невже наїбей вони так ціняться?
Kullerok
Member

Повідомлення

Есть карта fx 5500 она вообще кому-то нужна и какая-то древняя мать такое вообще комуто надо или пусть дальше собирает пыль на чердаку? За сколько продать можно?
spoglyadach
Member

Повідомлення

radical: 27.11.2024 07:48 Ну, туалатинова мамка з ISA, фірмова. За 300 я би взяв, зважаючи на те, що там треба всі кондери міняти, як звичайно у солтека.
Ги, він хоче 450 за сраний целерон 1000А, невже наїбей вони так ціняться?
Вони там просто лежать як і багато чого іншого, часто дешевше ніж тут B-)
Я собі таку якось купив за 400 але вже с туалатіном в комплекті та пам'яттю, тільки треба блін знайти вечір вільний і все там перепаювати

Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
Kullerok: 27.11.2024 08:21 Есть карта fx 5500 она вообще кому-то нужна и какая-то древняя мать такое вообще комуто надо или пусть дальше собирает пыль на чердаку? За сколько продать можно?
За 100 долорів Джон Ібей забере точно, опис такий маркетинговий оце особливо про пилюку вони таке люблять :up:

Відправлено через 3 хвилини 59 секунд:
А якщо серйозно фото скидайте подивимось що там за скарби чулана з компа дєдушкі який тільки в браузер заходив
mklm
Member

Повідомлення

готовий віддати 450 за правильний цел 1000а, може є в когось :gigi:
spoglyadach
Member

Повідомлення

Правильний це який?
mklm
Member

Повідомлення

той який розженеться на 100+%
radical
Member

Повідомлення

ну це буде 1000A якийсь B1 (яких я зроду не бачив), та ще й під водою(?) азотом(?)

spoglyadach
Якщо Soltek SL-65KV2-T не дуже потрібна, можемо помінятись на щось подібне. Але, здається, Sl-75KAV у вас уже є..
mklm
Member

Повідомлення

угу, tB1. вони існують, але екземпляр не частий. під фреонкою 2.0+ггц має працювати (tA1 1.8-1.9)

Відправлено через 7 хвилин 42 секунди:
p.s. вже уявляю як бариги побігли гуглити туалетні степінги :lol:
radical
Member

Повідомлення

mklm
воно ще "потанцевал" дуже від конкретного екземпляра залежить, є пара 1200 tB1, які на 133 шину зовсім негугу, а є 1100 tА1, який йде 1600 запросто без підвищення напруги
spoglyadach
Member

Повідомлення

radical: 27.11.2024 20:24 Якщо Soltek SL-65KV2-T не дуже потрібна, можемо помінятись на щось подібне. Але, здається, Sl-75KAV у вас уже є..
Нє ну SL-75KAV зайвою ніколи не буває, але треба її ще запустити бо може вона цейво :lamer:
Корочше я її сам хочу пощупать бо солтеками на с370 не балувався

Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
mklm: 27.11.2024 20:37 p.s. вже уявляю як бариги побігли гуглити туалетні степінги :lol:
Та можна гуглити хоч з ранку до ночі, але треба ще цифорьку показать на якихось скрінах, бо ще це за барига буде який свій товар не пробував
mklm
Member

Повідомлення

radical: 27.11.2024 20:58 mklm
воно ще "потанцевал" дуже від конкретного екземпляра залежить, є пара 1200 tB1, які на 133 шину зовсім негугу, а є 1100 tА1, який йде 1600 запросто без підвищення напруги
тестував 5 чи 6 екземплярів 1200tB1 - всі брали 2+ггц
ось найкращий https://valid.x86.fr/hzy4ei
ApostolCV
Member

Повідомлення

mklm, це під ln2?
,
mklm
Member

Повідомлення

під фреонкою. на азоті вони здатні працювати десь 2.4-2.7 ггц. я не азотив їх
radical
Member

Повідомлення

Нє, ну я свої двома вольтами не мучив, але на штатній вони на 133 шину в мене не ставали, а це ж зовсім для мене не цікаво. Два чи три десь було, чомусь, вони до мене попадали частіше від інших.
spoglyadach
Member

Повідомлення

Вот это потужно, Джон Ібей порадував смачним лотом, щяс буде бойня
спойлер
https://www.ebay.com/itm/176702246502?_ ... &recoPos=7
ApostolCV
Member

Повідомлення

spoglyadach: 27.11.2024 21:39 Вот это потужно, Джон Ібей порадував смачним лотом, щяс буде бойня
спойлер
https://www.ebay.com/itm/176702246502?_ ... &recoPos=7
Бугога , я хочу побачити того хто її купить)
spoglyadach
Member

Повідомлення

Нє це ще фігня, мені більше хочеться побачити хто купить ось це B-)
спойлер
https://www.ebay.com/itm/375823808326?m ... &recoPos=5
ApostolCV
Member

Повідомлення

До речі. Схоже сам тестоліт дешева розробка для GF3 серії. Цікаво якщо ці чіпаки попіново сумісні.
Бумик
Member

Повідомлення

spoglyadach: 27.11.2024 14:01
Kullerok: 27.11.2024 08:21 Есть карта fx 5500 она вообще кому-то нужна и какая-то древняя мать такое вообще комуто надо или пусть дальше собирает пыль на чердаку? За сколько продать можно?
За 100 долорів Джон Ібей забере точно, опис такий маркетинговий оце особливо про пилюку вони таке люблять :up:

Відправлено через 3 хвилини 59 секунд:
А якщо серйозно фото скидайте подивимось що там за скарби чулана з компа дєдушкі який тільки в браузер заходив
Они так хотят продать,что на Л.С. не отвечают,игнор.Спросил за материнку (модель\сокет и сколько хочет),вообще никакого ответа,хоть и прочитано 3 дня назад.
spoglyadach
Member

Повідомлення

Мабуть вже перекупи прочитали про Джона Ібея і були першими хто написав. Бо тут в середньому дискутує 10 хворих і ще 100 читає просто з метою виловити інсайти що актуально продавати калікцианєрам :lamer:
Відповісти