90% "ентузіастів" цього офруму, судячи з коментарів.Earanak: ↑ 24.11.2024 08:35 Да потому что кто-то привык к неравномерному фреймтайму и низкому фреймрейту
Останні статті і огляди
Новини
Модифікація покращує продуктивність S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
feniks_tm
Member
-
Барбарис
Member
Kashtan, все зрозуміло з тобою. Капіталізація це не якість та реальна вартість, а очікування прибутку. Якщо акціонери спробують продати якусь значну частину, то почнеться паніка і акції рухнуть від тої капіталізації лишаться декілька заводів та кредити.
З якісних там хіба Рівіан та Ф-150, Люсід Ейр за 200 штук в розрахунок можна не брати.
З якісних там хіба Рівіан та Ф-150, Люсід Ейр за 200 штук в розрахунок можна не брати.
-
byaka
Member
Ви написали про кацапiв якi хвалять своє лайно,я i пiдкреслив що патрiотиз звичайно потрiбний, але не в випадках коли продукт незавершений i сирий тому що ви заплатили за справну гру.I не важливо добре у вас працює гра чи погано,не потрiбно нiчого пояснювати у кожного може бути рiзна ситуацiя(я звертаюся до всiх!).Наприклад я один с тих у кого багато багiв, квест с професором Лодочкой я уже похоронив, двері просто не відкриваються,невидима драбина заважала пройти квест,а скiльки раз я чуть не вмер тому що зброя нехотiла дicтаватися.Барбарис: ↑ 24.11.2024 14:08 byaka, ще раз? До чого тут те, що українська? В мене гра грається прекрасно та відповідає очікуванням, але деякі "активні" мені доводять, що цього не може бути.
І, наприклад, незважаючи на те, що всі великі релізи останніх років з 10 виходять багнутими(світова тенденція) і Сталкер на цьому фоні(як перша велика гра у відкритому світі) цілком пристойно стартував, то його засирають.
Востаннє редагувалось 24.11.2024 19:33 користувачем byaka, всього редагувалось 2 разів.
-
OmiHal
Junior
Так он же протролил).Конечно Атомик на пару голов выше Сталкера вышел по всем параметрам, а ты не понял, что он поиздевался на Сталкачом)unclevrm: ↑ 24.11.2024 17:04Ну конечно за такое бана не будетЗахар Беркут: ↑ 24.11.2024 16:17
Пограв у Atomic Heart 15 хвилин - почало нудити від радянщини, сходив облегшився, продовжив грати, через пів години пішла кров з очей, продовжувати грати далі не став, щоб ще з дупи кров не пішла.
- Тому видалив, сходив до церкви, пройшов обряд екзорцизму, 33 роки провів у покаянні в Буддійському храмі, омився в річці Ганг крові Вішну, та очистився у 999 оммьодо усіх течій синтоїзму.
Більше ніколи такого не чіпатиму, ту заразу то вам не глистів вивести, бережіть себе від того бо сатана люта.
А от пограв у Сталкер 2 - все чудово, і настрій добрий, наче от як якщо десь багато москалів подохло, і так тепло на душі.
-
unclevrm
Member
у меня с 1.31 версией было -10 авг фпс, с 1.52 нормас, но трудно сказать или лучше, я не меряю 0.1 и 1, потому как с ними ничего не поделаешь, какие есть такие есть. Но если мод претендует и с ним не хуже - пускай. Каждый раз ждать загрузок шейдеров, чтоб протестить - совсем нет желания. Я вообще в первый раз такое бачу, что бы каждый раз шейдеры грузились, может я не олд и это тоже пасхалка какая-тоEdVanAmator: ↑ 24.11.2024 17:24 Хтось тестив вже цей мод? Цікаво, які в Вас результати.
Ганяв в Заліссі - дуже важка локація, на 5800X3D і GTX1080TI - фпс змінився не сильно:
Отправлено спустя 1 минуту 7 секунд:
а, он потролил, ахахаахахахах ))))))))))OmiHal: ↑ 24.11.2024 19:18Так он же протролил).Конечно Атомик на пару голов выше Сталкера вышел по всем параметрам, а ты не понял, что он поиздевался на Сталкачом)
-
avtoelectrik
Member
вчора півгодинки пограв налаштування епік натив + генератор 2к ,в небо фпс 200
,прямо біля 90 ,часом просідає до 50+,поки що грати можна
5700х3д 6800хт 32гб рам

5700х3д 6800хт 32гб рам
-
100sergo100
Junior
Іронично, тільки хотів відписатися, що усе добре, моди не потрібні, як... Короче, набігав 25 годин, один виліт був за весь час. Продуктивність с ФСР якість та фреймгеном в 2к епік 90-100 (5800х3д та 6800хт, 32 рам). Все чудово було до завдання, де потрібно поплічника Фауста ловити в ямі глибокій. Гра вилитіла і все, 10 разів намагаюся зайти, але після компіляції шейцдерів виліт з жуком. Версія Стім. Чи мод пробувати, чи патч чекати. 

-
DuckRider
Member
Та пацанам и 40фпс+фреймген норм с сглаживанием мыши. Кстати, протести следующее: диспетчер задач, сталкер, подробно, задать сходство, начиная с 0 ядра натыкать все через одно (0, 2,4...). На амд фпс повышает процентов на 5-7 без фреймгена. Включение всех потоков фпс уменьшает до значений как на 5-6 ядрах без потоков. Интересно как на интеле заработает с неоднородными ядрами.Earanak: ↑ 24.11.2024 08:35 На примере Сталкера 2 стало очевидно что на форуме достаточно много людей которые нечувствительны к 0.1% и 1% редких событий а так же к низкой герцовке и в целом к низкому среднему фреймрейту. Думаю от-того и возникает недоумение у многих - как это, у кого-то игра нормально работает а у кого то нет. Да потому что кто-то привык к неравномерному фреймтайму и низкому фреймрейту а кто то угорает по идеальной плавности и отзывчивости.
-
Барбарис
Member
byaka
Мова не про реальні проблеми гри, а про те що не можна прив'язувати проблеми в окремих людей чи відсутність проблем в інших до патріотизму. І в стилі обдристовича та кацапів намагатись образити словами пов'язаними з патріотизмом - теж не зрозуміла тема. Але деякі, просто як мавпи на деревах.
В мене, наприклад, ще жоден квест не багнувся, але є кадри, що не грали самі і кажуть гра у жахливому стані. Тобто я заплатив за справну гру і пишу це не з "патріотизму", як мені намагаються довести. І на 144 Гц моні все гаразд, якщо кидати скріни будуть домахуватись що не так або фср чи длсс включений. Це просто позбавлено сенсу. Бо в темах засіли ті в кого не йде і замість написати розробникам(8 способів контакту доступно) просто закидають.
А про повагу до свого, то тут пишуть графіка 10 рік(New Vegas, МЕ2 чи Сталкер ПП такої не мали, Mafia 2 непогану хіба що) чи просто, що криворукі. Окремі персонажі як срали гру до релізу, так і зараз. Питання тільки в тому нащо їм той кактус?
І чомусь для інших розробників можна все ще гірше, а гск - ні.
Мова не про реальні проблеми гри, а про те що не можна прив'язувати проблеми в окремих людей чи відсутність проблем в інших до патріотизму. І в стилі обдристовича та кацапів намагатись образити словами пов'язаними з патріотизмом - теж не зрозуміла тема. Але деякі, просто як мавпи на деревах.
В мене, наприклад, ще жоден квест не багнувся, але є кадри, що не грали самі і кажуть гра у жахливому стані. Тобто я заплатив за справну гру і пишу це не з "патріотизму", як мені намагаються довести. І на 144 Гц моні все гаразд, якщо кидати скріни будуть домахуватись що не так або фср чи длсс включений. Це просто позбавлено сенсу. Бо в темах засіли ті в кого не йде і замість написати розробникам(8 способів контакту доступно) просто закидають.
А про повагу до свого, то тут пишуть графіка 10 рік(New Vegas, МЕ2 чи Сталкер ПП такої не мали, Mafia 2 непогану хіба що) чи просто, що криворукі. Окремі персонажі як срали гру до релізу, так і зараз. Питання тільки в тому нащо їм той кактус?
І чомусь для інших розробників можна все ще гірше, а гск - ні.
-
nochnik89
Member
Что тут делают уважаемые патриоты ? Игра мечты вышла, играйте )
-
l-m
Member
а що тут роблять неуважаємиє ватани?
-
Earanak
Member
Я уже удалил. Не зашла мне. Скучная, однообразная, уныние навевает. Меня хватило на 15 часов, хотя уже на ~5 начал понимать что игра чисто механически и геймплейно слишком уж поверхностная. Подожду DLC-шек, Патчей, Модов и тд и потом еще раз попробую.DuckRider: ↑ 24.11.2024 20:06протести следующее: диспетчер задач, сталкер, подробно, задать сходство, начиная с 0 ядра натыкать все через одно (0, 2,4...). На амд фпс повышает процентов на 5-7 без фреймгена. Включение всех потоков фпс уменьшает до значений как на 5-6 ядрах без потоков. Интересно как на интеле заработает с неоднородными ядрами.
-
byaka
Member
Атомiк це мрії москалів про їх сране "величие" i добрячий такий шмат совкової пропаганди.Такi iгри створюють непрвильну картину свiту в головах молодих гравцiв,а далi цi гравцi виростають та йдуть створювати новий сраний совок.Я може погано пояснив чтому гра лайно,краще не можу,злостi не вистачає.Earanak: ↑ 24.11.2024 13:58 Атомик Харт - нравится, это плохо. Сталкер 2 - нравится, это хорошо. Ок.
А что если обе игры в равной степени нравятся, это на 50% хорошо и на 50% плохо ?![]()
-
stdem777
Junior
fx8350+rx6700xt +16gb ddr3 1600+ ssd звичаний 2.5. самі мінімальні налаштування. ласт мод версії 2.1. Перша компіляція ресурсів 1,5 години. Потім десь по 5-6 хв.
До моду при завантаженні, гра вилітала з помилкою out of video memory trying to allocate a rendering resource
У моді обмежив відеопам'ять як потрібно, виставив обмеження 75% від усієї. Помилка зникла. Але так і не зміг пограти, гра наглухо зависає на самому початку біля периметра, тіки роблю декілька кроків або пострілів. Вижирається повністю уся моя ОЗУ. Як не крутив усілякі налаштування, нічого не вийшло. Зменшував роздільність також, але не до 640х480. Такі справи. А так на заставках було місцями до 70-80 фпс, поки я їх не обмежив до 60 та 30 потім. Тримаю у курсі =)
пс: подивися лінку, дивно, я юзав трохи інший мод Ultimate Engine Tweaks
До моду при завантаженні, гра вилітала з помилкою out of video memory trying to allocate a rendering resource
У моді обмежив відеопам'ять як потрібно, виставив обмеження 75% від усієї. Помилка зникла. Але так і не зміг пограти, гра наглухо зависає на самому початку біля периметра, тіки роблю декілька кроків або пострілів. Вижирається повністю уся моя ОЗУ. Як не крутив усілякі налаштування, нічого не вийшло. Зменшував роздільність також, але не до 640х480. Такі справи. А так на заставках було місцями до 70-80 фпс, поки я їх не обмежив до 60 та 30 потім. Тримаю у курсі =)
пс: подивися лінку, дивно, я юзав трохи інший мод Ultimate Engine Tweaks
Востаннє редагувалось 24.11.2024 21:18 користувачем stdem777, всього редагувалось 1 раз.
-
daesz
Member
Ну все, як виросту - то піду створювати світ в якому тільки вайфуbyaka: ↑ 24.11.2024 20:33 Такi iгри створюють непрвильну картину свiту в головах молодих гравцiв,а далi цi гравцi виростають та йдуть створювати новий сраний совок.

-
byaka
Member
Iгри можуть зомбувати не гiрше телевiзора, просто потрiбно їх випускати в достатній кiлькостi, але навiть одна це теж шматок пропаганди.daesz: ↑ 24.11.2024 21:06Ну все, як виросту - то піду створювати світ в якому тільки вайфуbyaka: ↑ 24.11.2024 20:33 Такi iгри створюють непрвильну картину свiту в головах молодих гравцiв,а далi цi гравцi виростають та йдуть створювати новий сраний совок.![]()
Востаннє редагувалось 24.11.2024 21:27 користувачем byaka, всього редагувалось 1 раз.
-
Mikes
Member
Геральт
Ну у меня 16 ддр4, и как то в лом еще 16 гиг бидаев искать, уже в след. сборку 32 пихну.Гра вижирає 20+ гіг оперативи. Тобто вона хоче не тільки VRAM, а й оперативку.
Не, там на процах интел баг конкретный.На рахунок проца, то хтось на фуфіксі запускав.
-
daesz
Member
byaka: ↑ 24.11.2024 21:22Iгри можуть зомбувати не гiрше телевiзора, просто потрiбно їх випускати в достатній кiлькостi, але навiть одна це теж шматок пропаганди.
- спойлер

Востаннє редагувалось 24.11.2024 21:37 користувачем daesz, всього редагувалось 3 разів.
-
antonshe
Member
Граю на ноутбуці з і5 12500н +ртх3050 4гб. 3 дні грав з дуже сильною просадкою до 10-15 фпс. Але сьогодні на нексусі з'явився фікс peak версія. Тепер стабільно 60+ фпс на середньо- високих налаштуваннях
. Як я зрозумів що перевантаження відео пам'яті якось пов'язано з ефектами неба, хмар та освітлення.

-
Eduard1980
Member
А потім до тебе приходить товарищь майор і ти співаєш гімн росії або пизdaesz: ↑ 24.11.2024 21:31 Ні, люди сприймають ігри, фільми, серіали - як об'єкт для отримання задоволення у вільний час. А тих хто думає по іншому - треба садити у м'які кімнати.