Модифікація покращує продуктивність S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
l-m
Member

Повідомлення

Геральт: 23.11.2024 13:32 l-m
То вже 5 чи яка там тема, де щасливі власники НВ "вигадують" :D
Це банально через те що щедрий Хуанг продав більше 8 ГБ затичок ніж Ліза.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Барбарис: 23.11.2024 13:43 Enjthesilence, 2077 чи деякі коридорні ігри були набагато гірші(хоча у мене в 2077 не було багів, а згадуючи метал гір 5, який взагалі не запускався). З а-лайфом є проблеми звісно, оптимізація - як у кого(велика гра, новий рушій і безліч варіянтів систем користувачів - ідеальне комбо), але у мене теж норм. Вказувати на проблеми це одне, а засирати ради засирання - інше. У нас чомусь ті, хто якісь баги отримали просто сруть. А уявляти, що по якісь причині заб'ють на доробку - тупо. Бо в доробці орієнтир буде не на українські 10%, а на закордонних користувачів. В Європі\США можуть і позови з поверненнями оформити, тому все буде.
от знову, що "у кого?" у кого воно нормально працює? 7800х3д + 4090 45-50 фпс у заліссі, це вже нормально? Що в тебе нормально працює? Що для тебе нормально? Вибач, якщо для тебе спайки фпс і просадки до 45-50 це нормально, але це маячня. На серіес х статер на 6 секунд постійний, це норм для когось? Для поціновувачів, та місцевих форумчан дивно читати, що у них все норм літаєт, коли топ залізо всирається і графік кадру скаче як скажений
AlexFokin
Junior

Повідомлення

Enjthesilence: 23.11.2024 13:47 Для поціновувачів, та місцевих форумчан дивно читати, що у них все норм літаєт, коли топ залізо всирається і графік кадру скаче як скажений
Ну... фантазеры, они такие фантазеры :)
stoned
Member

Повідомлення

Потрібно спробувати, бо чомусь опісля викиду в Заллісі всі повмирали й кадри впали до 6 середніх. :lol:
Перезавантаження з сейву пофіксило, але все ж.
Grava
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 23.11.2024 13:35статери все ж бувають, давай невигадувати, особливо проблеми у таборах. фг - то шляпа маркетингова
Ще не бачив ніяких статтерів(1080р, високі, фг вкл), із таборів поки був у заліссі можливо х3д проц допомагає. Фг додає плавності, ніяких мінусів натомість не побачив.
Барбарис
Member

Повідомлення

Enjthesilence, єдиний раз , коли були статери - під Ребрами. Вийшов, зайшов все гаразд. В Заліссі у мене навпаки найкраще. Графіки ніякі не дивлюсь, граю і не бачу ніяких просадок(в налаштуваннях пробув і без обмежень, і 240 і 120 кадрів, 144 в іні-файлі виставити не можна). Чому ти мені розказуєш, що в мене є якісь проблеми?
Сам то грав?
Геральт
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 23.11.2024 13:35 жесть, ти ще на 60 гц моніку сидиш? я не сперичаюсь, якщо через ріва тюнер локнути фремрейт буде дійсно плавно, але статери все ж бувають, давай невигадувати, особливо проблеми у таборах. фг - то шляпа маркетингова
Малий сидить. Я на свому бігаю. Там також все ок. Вчора навіть аналізував прогою півгодинний забіг. Все норм. А сесія взагалі кілька год тривала.
DuckRider
Member

Повідомлення

Барбарис: 23.11.2024 13:43 Enjthesilence, 2077 чи деякі коридорні ігри були набагато гірші(хоча у мене в 2077 не було багів, а згадуючи метал гір 5, який взагалі не запускався). З а-лайфом є проблеми звісно, оптимізація - як у кого(велика гра, новий рушій і безліч варіянтів систем користувачів - ідеальне комбо), але у мене теж норм. Вказувати на проблеми це одне, а засирати ради засирання - інше. У нас чомусь ті, хто якісь баги отримали просто сруть. А уявляти, що по якісь причині заб'ють на доробку - тупо. Бо в доробці орієнтир буде не на українські 10%, а на закордонних користувачів. В Європі\США можуть і позови з поверненнями оформити, тому все буде.
Разве мг5 - не работает на любом ведре и не имеет практически идеальную оптимизацию?
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Барбарис: 23.11.2024 14:00 Enjthesilence, єдиний раз , коли були статери - під Ребрами. Вийшов, зайшов все гаразд. В Заліссі у мене навпаки найкраще. Графіки ніякі не дивлюсь, граю і не бачу ніяких просадок(в налаштуваннях пробув і без обмежень, і 240 і 120 кадрів, 144 в іні-файлі виставити не можна). Чому ти мені розказуєш, що в мене є якісь проблеми?
Сам то грав?
годинку грав, до залісся дійшов, відклав до патчів. зрозумів, у тебе все чудово працює, радий за тебе, це прям диво якесь) у мене лише "аномалії" якісь, як тут полюбляють казати, та є у що грати, почекаю хоча б перший патч.
deviconte
Junior

Повідомлення

Enjthesilence: 23.11.2024 13:47

от знову, що "у кого?" у кого воно нормально працює? 7800х3д + 4090 45-50 фпс у заліссі, це вже нормально? Що в тебе нормально працює? Що для тебе нормально? Вибач, якщо для тебе спайки фпс і просадки до 45-50 це нормально, але це маячня. На серіес х статер на 6 секунд постійний, це норм для когось? Для поціновувачів, та місцевих форумчан дивно читати, що у них все норм літаєт, коли топ залізо всирається і графік кадру скаче як скажений
Не хочу сказать что с игрой все ок. Но возможно с процессорами х3d есть явные проблемы. У меня r9 7900x+4090 поставил этот мод на фикс производительности. ФПС в залесье вырос, теперь 85-105 (в среднем 95) в 4к. Просадку видел однажды, когда был выброс и все ломанулись в укрытые. Но до 45 никогда не падало и близко.
stoned
Member

Повідомлення

Трохи менше каші в рухах й статтер при увімкненні-вимкненні мапи тепер не такий очевидний. :up:
Востаннє редагувалось 23.11.2024 14:14 користувачем stoned, всього редагувалось 1 раз.
Prescott
Member

Повідомлення

Фанаты хотел сталкер - они его и получили. Ещё деньги занесли на год вперёд :gigi:
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Зачем все эти моды, просто купите RTX4090/RTX5090 и играйте со стабильными 60 FPS в 4К :laugh:
AlexFokin
Junior

Повідомлення

Prescott: 23.11.2024 14:14 Фанаты хотел сталкер - они его и получили. Ещё деньги занесли на год вперёд :gigi:
А Григоровичи еще и замаскированный биткойн майнер встроили в игру. Компиляция шейдеров при запуске? :D угу-угу. 10 раз перезапустил игру, Григоровичу намайнил пол биткойна :lol:
Conqistador
Member

Повідомлення

одни играют в 30-40 фпс в фулхд на средних настройках и получают удовольствие, другие выкручивая всё до упора не могут получить удовольствия от игры в 60 фпс, дело не в том что игра не имеет проблем, хуже когда создают себе проблемы и не могут удовлетворить свои завышенные ожидания
Kirakishou
Member

Повідомлення

Ну те, що я і говорив. Модери за кілька днів зроблять те, що криворукі розробники не змогли зробити за декілька років. В якій ще грі компіляція шейдерів відбувається при кожному завантаженні? В Cyberpunk 2077, з яким ви тут порівнюєте S.T.A.L.K.E.R. 2, такого не було. І взагалі це цікава позиція, що якщо Cyberpunk 2077 був багований, то і S.T.A.L.K.E.R. 2 може бути багований. По-вашому це типу нормально. Якого дідька це нормально? Коли ти купив гру, а потім ще й маєш самостійно її ремонтувати — це не нормально. Якщо я купую готову їжу, я не повинен потім ще й самостійно її готувати. Я заплатив гроші за готовий продукт. Всі ці баги повинні шукати тестери, а ремонтувати розробники. За це їм платять гроші.
Але особливо посміхає, як «патріоти» судять людей по їх відношенню до гри. Якщо тобі не подобається, що тобі продали баговану гру за ціною тієї ж божественної в технічному плані Resident Evil 4, то ти не українець. Але якщо ти купив гру і хвалиш її, граючи на топовому залізі з милом і фейковими фпс, імпут лагом, статерами, компіляцією шейдерів, періодичним падінням фпс, витоками пам'яті, крашами, застарілою анімацією і текстурами, то ти самий щирий українець. Причому це має бути саме S.T.A.L.K.E.R. 2, а не українська музика чи книги українських письменників. І ти обов’язково маєш хвалити цю гру.

Відправлено через 4 хвилини 18 секунд:
Conqistador: 23.11.2024 14:23одни играют в 30-40 фпс в фулхд на средних настройках и получают удовольствие
Сагласен!11 720р@30 эфпээс более чим дастаточно для камфортной игры. Даже 25 хвотает так как чилавеческому глазу дастаточно 24 кадра чтобы изаброжение была плавным!1 В фильмах 24 кадра и некто не жалуеться!11
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Kirakishou: 23.11.2024 14:36 Ну те, що я і говорив. Модери за кілька днів зроблять те, що криворукі розробники не змогли зробити за декілька років. В якій ще грі компіляція шейдерів відбувається при кожному завантаженні? В Cyberpunk 2077, з яким ви тут порівнюєте S.T.A.L.K.E.R. 2, такого не було. І взагалі це цікава позиція, що якщо Cyberpunk 2077 був багований, то і S.T.A.L.K.E.R. 2 може бути багований. По-вашому це типу нормально. Якого дідька це нормально? Коли ти купив гру, а потім ще й маєш самостійно її ремонтувати — це не нормально. Якщо я купую готову їжу, я не повинен потім ще й самостійно її готувати. Я заплатив гроші за готовий продукт. Всі ці баги повинні шукати тестери, а ремонтувати розробники. За це їм платять гроші.
Але особливо посміхає, як «патріоти» судять людей по їх відношенню до гри. Якщо тобі не подобається, що тобі продали баговану гру за ціною тієї ж божественної в технічному плані Resident Evil 4, то ти не українець. Але якщо ти купив гру і хвалиш її, граючи на топовому залізі з милом і фейковими фпс, імпут лагом, статерами, компіляцією шейдерів, періодичним падінням фпс, витоками пам'яті, крашами, застарілою анімацією і текстурами, то ти самий щирий українець. Причому це має бути саме S.T.A.L.K.E.R. 2, а не українська музика чи книги українських письменників. І ти обов’язково маєш хвалити цю гру.

Відправлено через 4 хвилини 18 секунд:
Conqistador: 23.11.2024 14:23одни играют в 30-40 фпс в фулхд на средних настройках и получают удовольствие
Сагласен!11 720р@30 эфпээс более чим дастаточно для камфортной игры. Даже 25 хвотает так как чилавеческому глазу дастаточно 24 кадра чтобы изаброжение была плавным!1 В фильмах 24 кадра и некто не жалуеться!11
є люди, яки не помічають реальних проблем, через "патріотизм", та люди, які не розуміють, що таке час кадру, інпут ділей і компіляція шейдерів, вони вмикають фг і думають що ті 70 фпс - це нормально, магічна така пілюля
Donate
Member

Повідомлення

Conqistador: 23.11.2024 14:23 одни играют в 30-40 фпс в фулхд на средних настройках и получают удовольствие, другие выкручивая всё до упора не могут получить удовольствия от игры в 60 фпс, дело не в том что игра не имеет проблем, хуже когда создают себе проблемы и не могут удовлетворить свои завышенные ожидания
Які завищенні очікування? Гра чисто функціонально гірше за Тені Чорнобиля 17 річної давнини
Маленький приклад... 80% гри такє враження що йде у темряві, ясний день в грі це дуже рідкий гість ну прям дуже...
Реалізація ліхтарика дуже спірна, так як світить він такє собі саме для горрору вашого улюбленого... А ПНВ В ГРІ НЕМАЄ НІЯКОГО :laugh:
І ти йдеш потім в середині гри на болота і в тебе не сталкер, а якийсь резік :lol:

Я хочу як з балдурою коли перший місяць нас завалювали патчами кожен день, там хоч зразу зрозуміло що їм не пофіг.
Тут всі залізли в бункер, немає нічого фіксити, оновлюйте ваші ПК :rotate:
1 в 1 ситуація як зі старфілдом :laugh:
Зображення
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Геральт: 23.11.2024 13:25 AlexFokin
Дуже крутий. 4-річний проц та майже 4-річна мідлова (на момент випуску) відяха, куплена на барахолці.
Просто гра не для НВ, буває :)
Чому тоді в мене на 4070 без проблем та зауважень?
Ще у перший день був виліт один за 4 години гри, та крівасіся у текстури стрибнув, але таке бачив і на 7900хтх.
А от з кадрами у вас на середніх налаштуваннях навіть без ФГ щось зовсім мало, бо в мене на високих 100+ в середньому, отож просто гра не для АМД відеокарт, буває - за вашою логікою.
byaka
Member

Повідомлення

Mitax: 23.11.2024 13:44
Kashtan: 23.11.2024 13:38 Тобто вчергове безплатні ентузіасти за пару діб зробили те, на що "професійні фахівці" які роками щось робили і отримали десятки мільйонів (не грн) - не здатні виявились?
Все ж прекрасно розуміють, що оскільки патріотично налаштована частина спільности їх буде захищати не зважаючи ні на що, а тепер ще й за них безплатно роботу зробили з оптимізацією - вони ж нічого робити не будуть - немає мотивації. Гроші отримано (і витрачено) , роботу зроблено.
Розробники робили гру явно не на антикваріаті 10хх серії та старіше, на більш менш свіжому залізі все норм працює і без модів.
Судячи з оптимізації на всіх вiдеомапах розробники взагалі прибиральники яких заставили програмувати.
Відповісти