S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
unclevrm
Member

Повідомлення

Donate: 23.11.2024 00:02
unclevrm: 22.11.2024 21:23
720p апскейл с 144p на 15фпс запердит

Отправлено спустя 10 минут 5 секунд:
Я вообще, честно говоря, даже немножко удивлен - за каких баранов надо держать людей, что бы выпустить это в таком состоянии. Складывается чувство, что они тестерам не давали игру. Дали бы мне поиграть, я бы им сказал, что игра заикается, и патч первого дня не нужен был бы. Потом сказал бы что ии тупорылый, так глядишь за пару недель сделали бы готовый к выходу сталкер. Не увидеть этих проблем можно было только если тупо не играть в эту игру, вот Григорович и не играл, он бабки делает, молодец. Ну есть кто-то кто связан с игроделом здесь, помню паря долгие посты писал тут про разработку игр, мол, сам занимается этим (давно его не видел). Обьясните, как можно выпустить игру тупо не дав перед этим поиграть десятку людей. Да в конце концов сам запусти поиграй перед релизом, ну хуцпа, ну молодцы. Справедливости ради то же самое применимо к киберпанку, покажите лицо тестера, игравшего киберпанк перед релизом, я хочу посмотреть ему в глаза
Дак всі все розуміють. Там напевно ситуація більш прозаїчна. Те що злили був реальним станом сталкеру і ось за три роки додатково гру все таки довели до кінця.
А в том слитом сильно хуже было? Мне просто лень было проверять тогда :gigi:

Отправлено спустя 3 минуты 5 секунд:
Я в принципе наблюдая состояние большинства игр на релизе замечаю, что фирмы походу тупо брезгуют тестерами - типо нафиг не надо они. Лучше релизнуть и люди начнут тестить, можно сразу клепать патч первого дня. Ну это же издевательство натурально, неуважение какое-то. А то, что некоторые индивидуумы даже довольны таким раскладом дел - приводит в изумление, это же надо что бы извилина была одна и не шевелилась
Vers1a
Member

Повідомлення

phobosse: 21.11.2024 16:48 А хто мені підкаже, це я на баг натрапив ?

карта веде до схованки, але я її не можу знайти. знайшов в інеті такий скрін. у мене там немає нічого :idea:
спойлер
Зображення
теж натрапив на аналогічну ситуацію, подумав, може він під землею находиться, чи в цьому будинку, хоча входу не було. Дроп так і не забрав.

там ще й квест зв'язаний з цією локацією -"Сфера", туди можна потрапити через підземний тунель трохи нижче перед цією схованкою, приблизно вказав на скріншоті
спойлер
Зображення

Доречі на цій локації -"Сфера" можна знайти комбез непоганий, у мене він на столі лежав перед зустріччю з самим Припоєм.

Взагалі знаю пару цікавих хаків по даній грі, які дозволяють трохи розжитись добром, але не знаю чи доцільно про це тут писати, чи можливо краще створити окрему тему для таких речей

Ось для прикладу таку штукенцію собі найшов хоч і не задарма
спойлер
Зображення
Востаннє редагувалось 23.11.2024 10:58 користувачем Vers1a, всього редагувалось 2 разів.
Jura
Member

Повідомлення

Глючне лайно яке фрізить :-/
Vers1a
Member

Повідомлення

phobosse: 22.11.2024 14:22 А хто мені підкаже, як мені здихатись Варти ? покинув Залісся, хотів на базу прийти, а там вся Варта намагається мене вбити. Не знаю чому, може тому що Зотову сканери не віддав, а може глюк якийсь.
якраз дойшов до цього завдання і пішов спати, сьогодні продовжу, якщо буде щось подібного роду, то відпишу.
st0k
Member

Повідомлення

Запарили, никайте спойлери під
спойлер
спойлер
destructX
Member

Повідомлення

карта веде до схованки, але я її не можу знайти. знайшов в інеті такий скрін. у мене там немає нічого :idea:
спойлер
Зображення
Це схрони "Журналіста". Нагородні за передзамовлення та версію гри. У вас їх не буде якшо нема умов для їх отримання
Vers1a
Member

Повідомлення

destructX: 23.11.2024 10:58

спойлер
Зображення
Це схрони "Журналіста". Нагородні за передзамовлення та версію гри. У вас їх не буде якшо нема умов для їх отримання
чомусь у мене ці схрони Журналіста в інших місцях:
спойлер
Зображення
а в цьому конкретно:
спойлер
Зображення
Геральт
Member

Повідомлення

Хтось вкурив як на дах елеватора залізти?
спойлер
Бачу там ящик
спойлер
над станками
, дострибнути не можу. Пробував ножем/гранатами ті дошки розбити, не виходить. Забив і пішов далі, але раптом хтось дістався, просто цікаво.
Стягнув з nexus мод на викл. компіляції шейдерів. Ото перше, що треба ставити. :)
destructX
Member

Повідомлення

Vers1a: 23.11.2024 11:04
destructX: 23.11.2024 10:58
спойлер
Зображення
а в цьому конкретно:
спойлер
Зображення
Бо в залежності від видання і передзамовлення вони різні

Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
destructX: 23.11.2024 11:21

спойлер
Зображення
а в цьому конкретно:
спойлер
Зображення
То звичайний хабар, не нагородний за гру, в тому місці "журналіста" знаходиться на території Сфери, потрібно на пристройку, біля бетонного забору, вилазити по драбині
А то, мабуть, той шо в каналізації з аномаліями
Востаннє редагувалось 23.11.2024 11:25 користувачем destructX, всього редагувалось 1 раз.
Vers1a
Member

Повідомлення

destructX: 23.11.2024 11:23

спойлер
Зображення
а в цьому конкретно:
спойлер
Зображення

destructX: 23.11.2024 11:21
То звичайний хабар, не нагородний за гру

так я й писав людині, що в мене аналогічний баг з цим хабаром, який звичайний - не нагородний
Jura
Member

Повідомлення

28 фпс в барі в посьолку сталкерів. Що на низьких що в епік (((
destructX
Member

Повідомлення

Vers1a: 23.11.2024 11:24
destructX: 23.11.2024 11:23

То звичайний хабар, не нагородний за гру

так я й писав людині, що в мене аналогічний баг з цим хабаром, який звичайний - не нагородний
Просто у той людини не баг, а фіча :D Якшо в нього нема потрібной версії гри то в нього там схрону і не буде
phobosse
Member

Повідомлення

Наче розібрались ) я граю в звичайну версію, то ж схрону немає. А те, що на цьому самому місці показується на мапі - це схрон в підземному тунелі. Просто дуже дивно зробили, що вони практично в одній точці )
destructX
Member

Повідомлення

phobosse: 23.11.2024 11:53 Наче розібрались ) я граю в звичайну версію, то ж схрону немає. А те, що на цьому самому місці показується на мапі - це схрон в підземному тунелі. Просто дуже дивно зробили, що вони практично в одній точці )
Так, по карті точка одна але місця різні, звичайний під землею і його легше залутати, а журналіста вже на території заводу на одній з будівель :)
Vlaad13
Member

Повідомлення

червоні не можуть у драйвера
червоні не можуть у UE5
можете обрати будь який пункт (чи обидва)
Геральт
Member

Повідомлення

Vlaad13
Тільки гра на червоних чомусь грається, а на зелених статерить і крашає )
st0k
Member

Повідомлення

Геральт: 23.11.2024 13:02 Vlaad13
28 годин - жодного крашу і вильоту.
Шо я роблю не так?
man1242
Member

Повідомлення

Геральт: 23.11.2024 13:02 Vlaad13
Фср хуже всех скейлеров выглядит, хоте четче и деталек поболье с более низким импут лагом с фрейм геном, но гостинг боль моя дырка
Jura
Member

Повідомлення

Перша гра яка увесь час довгенько грузиця з ssd. У всіх так?
Dremjke
Member

Повідомлення

Jura: 23.11.2024 13:59Перша гра яка увесь час довгенько грузиця з ssd. У всіх так?
Да. Не сказать, что прям долго, но дольше чем в других играх.
Відповісти