в такому випадку не слід писати про проблеми, а йдіть грати)YumaX: ↑ 22.11.2024 14:01 Не моніторю, бо граю у гру, а не в фпс!
а я просто, хотів допомогти
в такому випадку не слід писати про проблеми, а йдіть грати)YumaX: ↑ 22.11.2024 14:01 Не моніторю, бо граю у гру, а не в фпс!
Пси круть, а від кабанчика як відлітаєш . Я ще деколи залізаю на всякі там машини трактори, щоб від тварюк заникатись (звичка після NLC7), так вони падли беруть і самі починають ховатисьГеральт: ↑ 22.11.2024 13:38 Ну, це все ж таки трохи виживач. Перезапустив гру на ветерані, відлітаю постійно. Гра змушує обережно просуватись по зоні, повній небезпек (хто б міг подумати ). Замість оло-ло піу-піу
Я б і від псів тікав, але собацюри швидші
Вони не ховаються. Вони шукають шлях який змінився. Якщо шлях знайти неможливо стоять як вкопані на одному місціIgor_1974: ↑ 22.11.2024 14:13Пси круть, а від кабанчика як відлітаєш . Я ще деколи залізаю на всякі там машини трактори, щоб від тварюк заникатись (звичка пісял NLC7), так вони падли беруть і самі починають ховатисьГеральт: ↑ 22.11.2024 13:38 Ну, це все ж таки трохи виживач. Перезапустив гру на ветерані, відлітаю постійно. Гра змушує обережно просуватись по зоні, повній небезпек (хто б міг подумати ). Замість оло-ло піу-піу
Я б і від псів тікав, але собацюри швидші
Гра як раз не спонукає. Так як цифри за ремонт просто божевільні В мене вже на свалці проблеми так як 1-2 добрі вилазки по квестам і тобі потрібно просто на ремонт так мінімум 20к...YumaX: ↑ 22.11.2024 14:01Не моніторю, бо граю у гру, а не в фпс!big_bang: ↑ 22.11.2024 11:27а, відеопам'ять не закінчується, чи озу ?
Відправлено через 14 хвилин 13 секунд:Так гра спонукає до прочісування кожного куточка, бо майже всюди є щось заникане, я от спецом з барменом не спілкувався, а бігав по локаціях і сторонні квести виконував, знайшов куртку бандюків і проапгрейдив мп-5 і пм до максимуму.SoVaR: ↑ 22.11.2024 12:17 - це баланс, наприклад хп у кровосісів. З цим обов'язково треба щось робити. Мінімум 2 рожки на нього це якось занадто, при інгеймних цінах на патрони та невеликих оплатах за перші квести.
В мене 2070 супер з даунвольтом на -25% продуктивності, на фуллхд грати в цілому на середніх комфортно, на 2к вже значно гірше але теж можливо. Основна проблема це в тому що миша желейна.doctor_watson: ↑ 22.11.2024 14:21 Бачив учора відео, що 1660 супер достатньо, щоб грати на низьких налаштуваннях. Підкажіть якої карти достатньо щоб грати на середніх з райзен 5600 та 16 озу. Десь рх6600/6600хт? Треба купити якусь дуже бюджетну карту.
Аххах)) Якщо в когось глючить, значить він зрадник і русняБарбарис: ↑ 22.11.2024 16:28 big_bang, в темі повинні бути коменти від тих в кого в порядку, а то тут тільки зраду поширюють і роздувають проблеми. І після цього люди, які навіть не грали розповідають що гра вийшла багована та жахливому технічному стані, і це не допустимо таке випускати.
Вот здесь писал, что всё в порядке, но каких-то два оленя влепили "минусы". Ну ок - не буду писать, что всё в порядке. Вообще писать не буду о игре - сами всё смотрите и тестируйте.Барбарис: ↑ 22.11.2024 16:28в темі повинні бути коменти від тих в кого в порядку
Вибрати максимальний рівень складності.ramm: ↑ 22.11.2024 15:34 Вже мод на зменшення хп монстрів вийшов.
Там на середньому рівні потрібно мінімум 6 вистрілів в лице з дробаша в кровососа. При тому що застегерити його неможливо... Що не так?Nutbar: ↑ 22.11.2024 16:49Вибрати максимальний рівень складності.ramm: ↑ 22.11.2024 15:34 Вже мод на зменшення хп монстрів вийшов.
Жалітися, що монстри занадто живучі.
Накатити мод на зниження хп.
brain.jpg