S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
big_bang
Member

Повідомлення

YumaX: 22.11.2024 14:01 Не моніторю, бо граю у гру, а не в фпс!
в такому випадку не слід писати про проблеми, а йдіть грати)
а я просто, хотів допомогти :popcorn:
Igor_1974
Member

Повідомлення

Геральт: 22.11.2024 13:38 Ну, це все ж таки трохи виживач. Перезапустив гру на ветерані, відлітаю постійно. Гра змушує обережно просуватись по зоні, повній небезпек (хто б міг подумати :D ). Замість оло-ло піу-піу
Я б і від псів тікав, але собацюри швидші
Пси круть, а від кабанчика як відлітаєш :). Я ще деколи залізаю на всякі там машини трактори, щоб від тварюк заникатись (звичка після NLC7), так вони падли беруть і самі починають ховатись
Donate
Member

Повідомлення

Igor_1974: 22.11.2024 14:13
Геральт: 22.11.2024 13:38 Ну, це все ж таки трохи виживач. Перезапустив гру на ветерані, відлітаю постійно. Гра змушує обережно просуватись по зоні, повній небезпек (хто б міг подумати :D ). Замість оло-ло піу-піу
Я б і від псів тікав, але собацюри швидші
Пси круть, а від кабанчика як відлітаєш :). Я ще деколи залізаю на всякі там машини трактори, щоб від тварюк заникатись (звичка пісял NLC7), так вони падли беруть і самі починають ховатись
Вони не ховаються. Вони шукають шлях який змінився. Якщо шлях знайти неможливо стоять як вкопані на одному місці :gigi:

Added in 1 minute 41 seconds:
YumaX: 22.11.2024 14:01
big_bang: 22.11.2024 11:27а, відеопам'ять не закінчується, чи озу ?
Не моніторю, бо граю у гру, а не в фпс!

Відправлено через 14 хвилин 13 секунд:
SoVaR: 22.11.2024 12:17 - це баланс, наприклад хп у кровосісів. З цим обов'язково треба щось робити. Мінімум 2 рожки на нього це якось занадто, при інгеймних цінах на патрони та невеликих оплатах за перші квести.
Так гра спонукає до прочісування кожного куточка, бо майже всюди є щось заникане, я от спецом з барменом не спілкувався, а бігав по локаціях і сторонні квести виконував, знайшов куртку бандюків і проапгрейдив мп-5 і пм до максимуму.
Гра як раз не спонукає. Так як цифри за ремонт просто божевільні :facepalm: В мене вже на свалці проблеми так як 1-2 добрі вилазки по квестам і тобі потрібно просто на ремонт так мінімум 20к...
Востаннє редагувалось 22.11.2024 14:22 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
doctor_watson
Junior

Повідомлення

Бачив учора відео, що 1660 супер достатньо, щоб грати на низьких налаштуваннях у фулшд. Підкажіть якої карти достатньо щоб грати на середніх з райзен 5600 та 16 озу. Десь рх6600/6600хт? Треба купити якусь дуже бюджетну карту.
Востаннє редагувалось 22.11.2024 14:24 користувачем doctor_watson, всього редагувалось 1 раз.
phobosse
Member

Повідомлення

А хто мені підкаже, як мені здихатись Варти ? покинув Залісся, хотів на базу прийти, а там вся Варта намагається мене вбити. Не знаю чому, може тому що Зотову сканери не віддав, а може глюк якийсь.
Donate
Member

Повідомлення

doctor_watson: 22.11.2024 14:21 Бачив учора відео, що 1660 супер достатньо, щоб грати на низьких налаштуваннях. Підкажіть якої карти достатньо щоб грати на середніх з райзен 5600 та 16 озу. Десь рх6600/6600хт? Треба купити якусь дуже бюджетну карту.
В мене 2070 супер з даунвольтом на -25% продуктивності, на фуллхд грати в цілому на середніх комфортно, на 2к вже значно гірше але теж можливо. Основна проблема це в тому що миша желейна.
ramm
Member

Повідомлення

Вже мод на зменшення хп монстрів вийшов. І на сповільнення циклу дня і ночі. Просто мастхев.
YumaX
Member

Повідомлення

doctor_watson
RX6600/XT вам вистачить однозначно, навіть для високих, само собою з fg
doctor_watson
Junior

Повідомлення

Donate
YumaX
Дякую.
Барбарис
Member

Повідомлення

big_bang, в темі повинні бути коменти від тих в кого в порядку, а то тут тільки зраду поширюють і роздувають проблеми. І після цього люди, які навіть не грали розповідають що гра вийшла багована та жахливому технічному стані, і це не допустимо таке випускати.
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Барбарис
не видумуй, в тих в кого все впорядку зараз шукають аномалії і досліджують зону а не на оверах строчат в чат :lol:

Я писав вже шо гра класна але є нюанси :idea:
Delfin4ick
Member

Повідомлення

Барбарис: 22.11.2024 16:28 big_bang, в темі повинні бути коменти від тих в кого в порядку, а то тут тільки зраду поширюють і роздувають проблеми. І після цього люди, які навіть не грали розповідають що гра вийшла багована та жахливому технічному стані, і це не допустимо таке випускати.
Аххах)) Якщо в когось глючить, значить він зрадник і русня :laugh:
0kie
Member

Повідомлення

Барбарис: 22.11.2024 16:28в темі повинні бути коменти від тих в кого в порядку
Вот здесь писал, что всё в порядке, но каких-то два оленя влепили "минусы". Ну ок - не буду писать, что всё в порядке. Вообще писать не буду о игре - сами всё смотрите и тестируйте. :-P
Nutbar
Member

Повідомлення

ramm: 22.11.2024 15:34 Вже мод на зменшення хп монстрів вийшов.
Вибрати максимальний рівень складності.
Жалітися, що монстри занадто живучі.
Накатити мод на зниження хп.
brain.jpg
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Nutbar
не потужнічай тут :lol:
st0k
Member

Повідомлення

Тримаю в курсі - гра вогонь, не лагає, не сіпається.
Чьотко :super:
MAKKACIN
Member

Повідомлення

st0k

А чого це в тебе не лагає? :think:
Який конфіг? :puzzle:
Donate
Member

Повідомлення

Nutbar: 22.11.2024 16:49
ramm: 22.11.2024 15:34 Вже мод на зменшення хп монстрів вийшов.
Вибрати максимальний рівень складності.
Жалітися, що монстри занадто живучі.
Накатити мод на зниження хп.
brain.jpg
Там на середньому рівні потрібно мінімум 6 вистрілів в лице з дробаша в кровососа. При тому що застегерити його неможливо... Що не так?
ramm
Member

Повідомлення

Nutbar
Перестань грати в гру на форумі, і зрозумієш.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Вообщем, у меня на последней версии с последними патчами статтеры, при 100 фпс с фреймгенератором или 65 без фреймгенератора. Но статтеры постоянно, начиная с первой сцены, когда через забор ГГ перелазит и дальше, вообще нет такого, чтобы статтеров не было. Ставил 1280*720 со 150 кадрами - там статтеров меньше, но они есть и там. Памяти игра сожрала 40 гиг из 64.
Как у кого со статтерами?
Відповісти