Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl — продано перший мільйон копій гри!
-
oh_boy
Member
Український фар край
А так, дякую хоч за якісну озвучку
А так, дякую хоч за якісну озвучку
-
Devijack
Member
Sergeydp
вимкни вертикальну синхронизацію бо з нею затримка в секунду) я був в шоці спочатку
вимкни вертикальну синхронизацію бо з нею затримка в секунду) я був в шоці спочатку
-
Delfin4ick
Member
Нарешті дядько Сергій вже собі золотого байка купить
-
Grava
Member
Всинк офф і не буде дикого інпут лагуDevijack: ↑ 22.11.2024 15:06дикий імпутлаг
-
Wahoo
Member
Intel Core Solo 6 969Robostyle: ↑ 22.11.2024 16:22 Вааще не понимаю, у всех абсолютно дикий разброс в производительности
Asus Maximus Peasant
64TB DDR5 9200@CL500
4900 Ti 24 MB
Superflower 2.5 kW 80 Plus Aluminium
Хахахахаха, спасибо, поржал, особенно с алюминия.
-
Samilo
Member
Мені допомогло залочити використання ОЗУ. Брав з посібника стім файлик, видалив все залишив лише використання саме ОЗУ і політ нормальний. Принаймі вчора
-
Jay228
Member
тим часом у болотників такі коменти
- спойлер
-
Guest003
Member
Гра настільки крута, я награв 12 годин але все ще не закрив усі активності на першій локації "мала зона". Думаю тут геймплею годин на 200 точно, якщо не більше)
-
Mixx
Member
Я шось пропустив? Шо це за чудо?Дядя Діма: ↑ 22.11.2024 15:39 і якихось гомодріл-квадроберів із Середземномор'я
-
cypherspy
Member
Ну от не захотіли болотникам озвучку робити, тепер вони здебільшого за класикою грають на англ. з титрами. І що з того?SoVaR: ↑ 22.11.2024 15:49 А на болотах всі ці роки верещали про провал, що не вийде, що гра не існує і тд Та і зараз скиглять
На ворога треба впливати навʼязуючи власні цінності з адекватною точкою зору. За три останні роки розробки можна було і сюжет змінити, придумати якогось болотного диктатора, провести паралелі і гемплейно нещадно розтрощити вщент всю цю мерзоту, на прикладі того ж шостого Фар Края.
-
Геральт
Member
cypherspy
Там століття від'ємної селекції. З тим самим успіхом можна намагатись впливати на сибірських гірських козлів.
А якщо грають з EN, то це прекрасно. Більше пекельних борошн
Там століття від'ємної селекції. З тим самим успіхом можна намагатись впливати на сибірських гірських козлів.
А якщо грають з EN, то це прекрасно. Більше пекельних борошн
-
Enjthesilence
Member
так, з 3600 будуть великі трабли, глянь у діджітал фаундрі огляд, там є тест 3600Skiff93: ↑ 22.11.2024 15:09
Ніби крім оптимізону все в порядку.
Мені з моїм R5 3600 не варто взагалі його запускати.? Як 6700хт в 2к тут себе показує.?
-
stoned
Member
Покрутив налаштування, змішано високі-епік + DLDSR з DLSS й локнув в сотку кадрів, грається на профільному барахлі напрочуд стабільно в плані фреймів.
Рідкі вильоти з жучком й миготящі текстури місцями присутні, не критично.
Delfin4ick
Феррарі
Рідкі вильоти з жучком й миготящі текстури місцями присутні, не критично.
- спойлер
Delfin4ick
Феррарі
-
Robostyle
Member
СноркиMixx: ↑ 22.11.2024 17:14Я шось пропустив? Шо це за чудо?Дядя Діма: ↑ 22.11.2024 15:39 і якихось гомодріл-квадроберів із Середземномор'я
-
vsx
Member
сначала надо дождаться драйвера от амд..Skiff93: ↑ 22.11.2024 15:09
Ніби крім оптимізону все в порядку.
Мені з моїм R5 3600 не варто взагалі його запускати.? Як 6700хт в 2к тут себе показує.?
-
yupi
Member
13700HX грузится 35-45% в паре с 4070 и выдает стабильные 115+ фпс на высоких настройкахbombeybox: ↑ 22.11.2024 16:15гра дуже процесорозалежна, поки - 60 стабільних фпс дають тільки x3d процесори від амд ну і напевно якісь топи інтела
ну не без дропов конечно временами
-
doc-oc
Member
У всех по разному конечно, но... Только сегодня получилось часик покатать на не самом крутом ПК с Ryzen 5 5500/RTX2070. В 2к с предустановкой ВЫСОКИЕ, DLSS Баланс ~45FPS, c AMD'шным фреймгеном 70-80FPS. За час игры не встретил вообще никаких проблем, производительность не просела, багов, глюков не было вообще. Пару патчей и всё будет вполне нормально
Хотелось бы проверить на своём ПК, но жду новую материнскую плату)
Хотелось бы проверить на своём ПК, но жду новую материнскую плату)
-
avuremybe
Member
Хто зміг пробитися через краш при запуску гри?
Які поради?
Які поради?
-
Дядя Діма
Junior
Це Elden Ring: Shadow of the Erdtree звісноMixx: ↑ 22.11.2024 17:14Я шось пропустив? Шо це за чудо?Дядя Діма: ↑ 22.11.2024 15:39 і якихось гомодріл-квадроберів із Середземномор'я